Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Plotki z Iridii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=131839)

Lisuu-aleniewrl 10-01-2008 17:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez adnincv (Post 1835620)
drogi lisuu ale nie w rl <ocb?:confused:>, drogi dwudziesto lewlowcu ktory lize dupe gdzie popadnie, prosze Cie grzecznie abys nie pisal w tym temacie bo mnie nosi jak patrze na idiotow Twojego pokroju, bej

lisuu - to noobchar co z tego ze 20 lvl? -aleniewrl - chodzi o to ze w rl nie mam ksywy lisuu tylko dalem sobie taki nick w tibii dawno temu.
dupy nie lize jezeli ci chodzi o bergera poprostu mi sie jego hasla podobaja... co w tym zlego?
czepiasz sie byle czego po co ci to?
co do idiotycznego pisania - popatrz na siebie(?)

aha no i po co sie kłócić ?

@ few

niech bedzie zmienie lokacje ^^

Kiełek 10-01-2008 17:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eeetanz (Post 1835697)
Ded za nick? Ostatecznie lokacje zmień...

Racja!X(X(

adnincv 10-01-2008 18:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lisuu-aleniewrl (Post 1835810)
lisuu - to noobchar co z tego ze 20 lvl? -aleniewrl - chodzi o to ze w rl nie mam ksywy lisuu tylko dalem sobie taki nick w tibii dawno temu.
dupy nie lize jezeli ci chodzi o bergera poprostu mi sie jego hasla podobaja... co w tym zlego?
czepiasz sie byle czego po co ci to?
co do idiotycznego pisania - popatrz na siebie(?)

aha no i po co sie kłócić ?

@ few

niech bedzie zmienie lokacje ^^

ja nie rozumiem (?) :|:|:| jak gram w tibije to musze miec nick ripperaleniewrl? boze pokrecone to ;| (?) moze mi wytlumaczysz na swoim 35 palku? (?) bo znam juz nick (?) aa rozumiem ze te pytajniki w nawiasach to Twoja podobizna, przepraszam :|(?)

@kielek

ta dedaczymy ale giegie mi sie zjebalo i nie moge nic napisac (?)...

Xandar Mac'Leod 10-01-2008 21:14

Ja tam lubie VV i jego teksty osmieszajace DD. Jego styl jest lepszy wielokrotnie od stylu Neztasa i innych. Udowadnia, ze zamiast wyzywac sie na forum, gadac o ustawkach, ktorych i tak nie bedzie i zgrywac kozaka mozna w inteligentny sposob kogos wysmiac. Mnie osobiscie *****ca bierze kiedy widze posty takich wannabe jak saimon wiec nie umiem sie zmusic do napisania czegos bez bezposredniego ale jakze fajnego "s*******aj smieciu".

Jinikao 10-01-2008 22:16

Jesli Berger jest Gruby to jaki kufa ja jestem??!!! Zaczynam sie bać

Reth'ik, 10-01-2008 22:58

Nie, berger poprostu chce byc w centrum uwagi hahaha ;D <33

I chce zebyscie mowili, ze wcalnie nie jest gruby :(:(:(:( Sad! :(

Pan_Olimpu 10-01-2008 23:02

Owszem mam problemy ze wzrokiem i chciałbym widzieć to co napisałem. W końcu mam do tego prawo. Od tego ta czcionka jest.

Rastafarians 10-01-2008 23:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xandar Mac'Leod (Post 1836271)
Ja tam lubie VV i jego teksty osmieszajace DD. Jego styl jest lepszy wielokrotnie od stylu Neztasa i innych. Udowadnia, ze zamiast wyzywac sie na forum, gadac o ustawkach, ktorych i tak nie bedzie i zgrywac kozaka mozna w inteligentny sposob kogos wysmiac. Mnie osobiscie *****ca bierze kiedy widze posty takich wannabe jak saimon wiec nie umiem sie zmusic do napisania czegos bez bezposredniego ale jakze fajnego "s*******aj smieciu".

Agree
też już miałem pisać, że 100% wole czytać teksty tego VV, niż te wasze 'na poziomie'.
Przykro mi tylko, że tak mało osób pojmuje prawidłowy sens wypowiedzi VV.
Tamto przynajmniej czytać się da i pobudza do my¶lenia, a te wasze do wymiotowania

edit: yes yes yes! flame me!

berger 11-01-2008 01:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pan_Olimpu (Post 1836415)
Nie wiem jaki jestes jak chcesz to opisz samego siebie, ale berger jest tak gruby ponoc ze nie moze sie ruszać i słyszałem też, że ma problemy z poruszaniem z powodu swojej grubo¶ći (czytaj tuszy)

Dodam jeszcze ze jestem tak gruby ze ja sikam nie widze swojego siusiora :)

Zielper wez dlugi rozbieg... sciana sama cie znajdzie:)

Reth'ik, 11-01-2008 01:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez berger (Post 1836682)

Akurat w tym problemie to nie chodzi o wielkosc brzucha... hahaha <333

Vincento_Vampire 11-01-2008 11:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Natah (Post 1836172)
Yeah wkońcu vv zamkn±ł pysk

Sorry ale nawet taki udawany kretyn jak Vincento musiał zamkn±ć się jak prawdziwi kretyni mu zabrali robotę.

Wiecie, większo¶ć tego forum to serio jest banda kukiełek. Jak wam napisz±, tak wy odpowiadacie. Nigdy nie kibicowałem DD, jestem po stronie Arcanium. Może kilka osób załapało prawdziwy sens tego co pisał Vincento, pozdro dla tych którzy widzieli ironię i ukryte znaczenie jego postów. Reszta, jak prawdziwe kukiełki. Jak im napisałem, tak szczekały, aż żal dupę ¶ciska.

Ch*j was to za przeproszeniem obchodzi że jaki¶ palant wybocił sobie postać, inny ma szerok± gębę na forum, inny posuwa sobie wacka łap± bo ma kumpli w DD i zgrywa cwaniaka. Toż to k**wa forum o grze jest! VV wyzywali¶cie od najgorszych, a nawet nie mieli¶cie pojęcia kim naprawdę ten kole¶ jest. Schizować można jak się czyta to forum, i w końcu się jaki¶ prawdziwy VV urodzi:(

Ale pobrechtać się z was było fajnie:D

Acha, żeby offtopu nie było:

Oczywi¶cie, bando naiwnych kukiełek z Arcanium, wszechwładna gildia Deadly Delight zwycięża w wojnie dzięki swej niezłomno¶ci, szacunkowi który darzy j± cały server, a także poszanowaniu zasad gry!!:cup::cup::cup:8o8oB) Precz z polaczkami z Arcanium, tfu!X(X(

Flamujcie mnie plax?

Zrobienie konta na forum - 2 minuty
Czekanie na majla - 10 minut
Pisanie postów w stylu VV - 8 minut
Czytanie odpowiedzi na te posty - bezcenne

Wasz, tym razem nieszczerze
Shane

~

Heram_Elion 11-01-2008 12:36

yooshi po co gadasz tyle głupot dobrze wiesz ze na cudzym terenie bys ustawki nie wyrgal choc nie wiem ilu bys nie wzi± ludzi to i tak byscie dostali wpierdol... W ogole to zal... tez twoja fote widzialem bym Ci te twoje okulary wbil w oczodoły adresu na forum nie napisze napisalem tylko czy chcesz? Moge Ci podac na prv tylko wpadnij a nie pierdolisz... O¶ Widok 27... 66-200 ¦wiebodzin klatki i mieszkania nie podam nie chce glupich listów w skrzynce...

Pan_Olimpu 11-01-2008 14:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez berger (Post 1836682)

Zielper wez dlugi rozbieg... sciana sama cie znajdzie:)

Skoro tak to powiniene¶ trochę schudn±ć.

Dlaczego mnie wyzywasz? Czy ja cię wyzwałem kiedykolwiek?

Librys 11-01-2008 14:41

Plose dajcie mi itemsy prosze was bondzie baldzo milosciwi wysylajcie ietmsy parcelem Carol Soul i thais dzienkuje za itamsy :)) PLAX ITEMNS

Massterralph 11-01-2008 15:37

Pozwolcie ze ja sie wypowiem :)

@Zielarz aka Zielper'archer
zajmij sie soba i swoich kolegami z DD i nie padaj wiecej bo przynosisz wstyd Polsce (ironia)

@VV
ujawinij sie w takim razie
zawsze mozna bylo wyczuc w twoich postach nutke ironii, ale nawet nie wiesz jakie to wkurzajace bywalo

@Heram_Elion aka Lord-Saimon
Skonczy sie wojna i tak nie wyjdziesz z dp bo jak nie mainami to cie dorwiemy pk charami. Proste...

@Berger
"jestem twoim fanem" pamietasz?? :>

@Rastafarians aka Javi Thos (jak dobrze pamietam)
czemu dedles Pothiego??

@Ripper
Kocham cie <3<3<3

@Kielek
Gz pg :>

Co do Iridii to tak:
Dorwali rano [CHAR]Menphius[/CHAR]'a:
Jan 11 2008, 07:54:32 CET Killed at Level 156 by Efesos and by Vanlig
Ale jak DD zaczelo expic to:
[CHAR]Princess Arman[/CHAR] Jan 10 2008, 17:52:53 CET Died at Level 132 by a demon
i
[CHAR]Vreemd iemand[/CHAR]Jan 10 2008, 17:52:55 CET Died at Level 120 by a demon

Ale na erig necie najsexowniej wyglada [CHAR]Alson Menths[/CHAR]
-34,962,898 expa

Anum 11-01-2008 15:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Massterralph (Post 1837074)
(...)
Ale jak DD zaczelo expic to:
[CHAR]Princess Arman[/CHAR] Jan 10 2008, 17:52:53 CET Died at Level 132 by a demon
i
[CHAR]Vreemd iemand[/CHAR]Jan 10 2008, 17:52:55 CET Died at Level 120 by a demon
(...

O ile wiem to anni było, ale nie jestem pewny.

Massterralph 11-01-2008 15:52

Tez mi tak to wygladalo. Mozna zaoberwowac ze 130+ czarodziej nie przetrwa anni chyba ze to noobki byly. Juz nie mowiac o anni od bongo:>

edit: Bongo nie istnieje!! aaaaaaaaa!!!!!! aaaaaaaaaa!!!111

ale nie! spac spokojnie nie bedzie moszna

Anum ustawmy sie kiedys na piffko

adnincv 11-01-2008 16:03

Cytuj:

]
@Ripper
Kocham cie <3<3<3

@Kielek

Ale na erig necie najsexowniej wyglada [CHAR]Alson Menths[/CHAR]
-34,962,898 expa

Te czesci mi sie najbardziej podobaly ;d Ale uwazaj bo juz cie gonie z lewlem ! <33

Natah 11-01-2008 16:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vincento_Vampire (Post 1836845)
Sorry ale nawet taki udawany kretyn jak Vincento musiał zamkn±ć się jak prawdziwi kretyni mu zabrali robotę.

Wiecie, większo¶ć tego forum to serio jest banda kukiełek. Jak wam napisz±, tak wy odpowiadacie. Nigdy nie kibicowałem DD, jestem po stronie Arcanium. Może kilka osób załapało prawdziwy sens tego co pisał Vincento, pozdro dla tych którzy widzieli ironię i ukryte znaczenie jego postów. Reszta, jak prawdziwe kukiełki. Jak im napisałem, tak szczekały, aż żal dupę ¶ciska.

Ch*j was to za przeproszeniem obchodzi że jaki¶ palant wybocił sobie postać, inny ma szerok± gębę na forum, inny posuwa sobie wacka łap± bo ma kumpli w DD i zgrywa cwaniaka. Toż to k**wa forum o grze jest! VV wyzywali¶cie od najgorszych, a nawet nie mieli¶cie pojęcia kim naprawdę ten kole¶ jest. Schizować można jak się czyta to forum, i w końcu się jaki¶ prawdziwy VV urodzi:(

Ale pobrechtać się z was było fajnie:D

Acha, żeby offtopu nie było:

Oczywi¶cie, bando naiwnych kukiełek z Arcanium, wszechwładna gildia Deadly Delight zwycięża w wojnie dzięki swej niezłomno¶ci, szacunkowi który darzy j± cały server, a także poszanowaniu zasad gry!!:cup::cup::cup:8o8oB) Precz z polaczkami z Arcanium, tfu!X(X(

Flamujcie mnie plax?

Zrobienie konta na forum - 2 minuty
Czekanie na majla - 10 minut
Pisanie postów w stylu VV - 8 minut
Czytanie odpowiedzi na te posty - bezcenne

Shane

~

Niczym do słupa
Shane - o tym też już wspominałem reszty nie chce mi sie czytać bo widze tam za dużo patetycznego stylu.Bezapelacyjnie o twoich postach można mówić bakłażan

Kiełek 11-01-2008 16:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Librys (Post 1837005)
Plose dajcie mi itemsy prosze was bondzie baldzo milosciwi wysylajcie ietmsy parcelem Carol Soul i thais dzienkuje za itamsy :)) PLAX ITEMNS

Hi-retard-yes. Nie zabieraj mi roboty?X(

Cytuj:

@Kielek

:cup:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:00.