![]() |
|
Cytuj:
dupy nie lize jezeli ci chodzi o bergera poprostu mi sie jego hasla podobaja... co w tym zlego? czepiasz sie byle czego po co ci to? co do idiotycznego pisania - popatrz na siebie(?) aha no i po co sie kłócić ? @ few niech bedzie zmienie lokacje ^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
@kielek ta dedaczymy ale giegie mi sie zjebalo i nie moge nic napisac (?)... |
Ja tam lubie VV i jego teksty osmieszajace DD. Jego styl jest lepszy wielokrotnie od stylu Neztasa i innych. Udowadnia, ze zamiast wyzywac sie na forum, gadac o ustawkach, ktorych i tak nie bedzie i zgrywac kozaka mozna w inteligentny sposob kogos wysmiac. Mnie osobiscie *****ca bierze kiedy widze posty takich wannabe jak saimon wiec nie umiem sie zmusic do napisania czegos bez bezposredniego ale jakze fajnego "s*******aj smieciu".
|
Jesli Berger jest Gruby to jaki kufa ja jestem??!!! Zaczynam sie bać
|
Nie, berger poprostu chce byc w centrum uwagi hahaha ;D <33
I chce zebyscie mowili, ze wcalnie nie jest gruby :(:(:(:( Sad! :( |
Owszem mam problemy ze wzrokiem i chciałbym widzieć to co napisałem. W końcu mam do tego prawo. Od tego ta czcionka jest.
|
Cytuj:
też już miałem pisać, że 100% wole czytać teksty tego VV, niż te wasze 'na poziomie'. Przykro mi tylko, że tak mało osób pojmuje prawidłowy sens wypowiedzi VV. Tamto przynajmniej czytać się da i pobudza do my¶lenia, a te wasze do wymiotowania edit: yes yes yes! flame me! |
Cytuj:
Zielper wez dlugi rozbieg... sciana sama cie znajdzie:) |
Cytuj:
Akurat w tym problemie to nie chodzi o wielkosc brzucha... hahaha <333 |
Cytuj:
Wiecie, większo¶ć tego forum to serio jest banda kukiełek. Jak wam napisz±, tak wy odpowiadacie. Nigdy nie kibicowałem DD, jestem po stronie Arcanium. Może kilka osób załapało prawdziwy sens tego co pisał Vincento, pozdro dla tych którzy widzieli ironię i ukryte znaczenie jego postów. Reszta, jak prawdziwe kukiełki. Jak im napisałem, tak szczekały, aż żal dupę ¶ciska. Ch*j was to za przeproszeniem obchodzi że jaki¶ palant wybocił sobie postać, inny ma szerok± gębę na forum, inny posuwa sobie wacka łap± bo ma kumpli w DD i zgrywa cwaniaka. Toż to k**wa forum o grze jest! VV wyzywali¶cie od najgorszych, a nawet nie mieli¶cie pojęcia kim naprawdę ten kole¶ jest. Schizować można jak się czyta to forum, i w końcu się jaki¶ prawdziwy VV urodzi:( Ale pobrechtać się z was było fajnie:D Acha, żeby offtopu nie było: Oczywi¶cie, bando naiwnych kukiełek z Arcanium, wszechwładna gildia Deadly Delight zwycięża w wojnie dzięki swej niezłomno¶ci, szacunkowi który darzy j± cały server, a także poszanowaniu zasad gry!!:cup::cup::cup:8o8oB) Precz z polaczkami z Arcanium, tfu!X(X( Flamujcie mnie plax? Zrobienie konta na forum - 2 minuty Czekanie na majla - 10 minut Pisanie postów w stylu VV - 8 minut Czytanie odpowiedzi na te posty - bezcenne Wasz, tym razem nieszczerze Shane ~ |
yooshi po co gadasz tyle głupot dobrze wiesz ze na cudzym terenie bys ustawki nie wyrgal choc nie wiem ilu bys nie wzi± ludzi to i tak byscie dostali wpierdol... W ogole to zal... tez twoja fote widzialem bym Ci te twoje okulary wbil w oczodoły adresu na forum nie napisze napisalem tylko czy chcesz? Moge Ci podac na prv tylko wpadnij a nie pierdolisz... O¶ Widok 27... 66-200 ¦wiebodzin klatki i mieszkania nie podam nie chce glupich listów w skrzynce...
|
Cytuj:
Skoro tak to powiniene¶ trochę schudn±ć. Dlaczego mnie wyzywasz? Czy ja cię wyzwałem kiedykolwiek? |
Plose dajcie mi itemsy prosze was bondzie baldzo milosciwi wysylajcie ietmsy parcelem Carol Soul i thais dzienkuje za itamsy :)) PLAX ITEMNS
|
Pozwolcie ze ja sie wypowiem :)
@Zielarz aka Zielper'archer zajmij sie soba i swoich kolegami z DD i nie padaj wiecej bo przynosisz wstyd Polsce (ironia) @VV ujawinij sie w takim razie zawsze mozna bylo wyczuc w twoich postach nutke ironii, ale nawet nie wiesz jakie to wkurzajace bywalo @Heram_Elion aka Lord-Saimon Skonczy sie wojna i tak nie wyjdziesz z dp bo jak nie mainami to cie dorwiemy pk charami. Proste... @Berger "jestem twoim fanem" pamietasz?? :> @Rastafarians aka Javi Thos (jak dobrze pamietam) czemu dedles Pothiego?? @Ripper Kocham cie <3<3<3 @Kielek Gz pg :> Co do Iridii to tak: Dorwali rano [CHAR]Menphius[/CHAR]'a: Jan 11 2008, 07:54:32 CET Killed at Level 156 by Efesos and by Vanlig Ale jak DD zaczelo expic to: [CHAR]Princess Arman[/CHAR] Jan 10 2008, 17:52:53 CET Died at Level 132 by a demon i [CHAR]Vreemd iemand[/CHAR]Jan 10 2008, 17:52:55 CET Died at Level 120 by a demon Ale na erig necie najsexowniej wyglada [CHAR]Alson Menths[/CHAR] -34,962,898 expa |
Cytuj:
|
Tez mi tak to wygladalo. Mozna zaoberwowac ze 130+ czarodziej nie przetrwa anni chyba ze to noobki byly. Juz nie mowiac o anni od bongo:>
edit: Bongo nie istnieje!! aaaaaaaaa!!!!!! aaaaaaaaaa!!!111 ale nie! spac spokojnie nie bedzie moszna Anum ustawmy sie kiedys na piffko |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wasz, tym razem nieszczerze Shane - o tym też już wspominałem reszty nie chce mi sie czytać bo widze tam za dużo patetycznego stylu.Bezapelacyjnie o twoich postach można mówić bakłażan |
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:00. |
|