![]() |
|
Cytuj:
Łatwo im idzie bo zabijają kogoś z ng botem a potem się chowają za noob charami w hg. |
Ab pk team nie jest powiazane z NPNP lecz nie ukrywam, ze nie atakuja naszych ludzi i wykazuja chec pomocy nam ale tylko co do spraw z RC i innymi supporterami wojny.
|
Cytuj:
|
Taktyka :>? Wbija jakis hlvl dostaje trapa od noobkow albo mw. Wtedy sdki wchodza i sie sklada. A to ze nie bylo mozna was zabic to tylko i wylacznie dlatego ze te noobki byly w*****ajace :P + slaby skill hlvl -,-
|
Cytuj:
Cytuj:
Drugi sposób to trapowanie między woda a wierzą z cyklopem. |
Mozecie mi wierzyc lub tez nie ale Pk'erzy z Ab to nie nasi ludzie, jak juz wszystkim (pewnie) wiadomo to jedynie ludzie z Karaoke sa od nas :>
|
Cytuj:
|
Dzieki za odpowiedź od NPNP. Rozumiem, że nie są z NPNP wiec mozna ewentualnie sie nimi zajac jak mi kumpli wybijaja i jak sie uda cos wymyslec na hellgate.
Nie bralem udzialu w zadnej walce z nimi co ktos tam sugerowal. Przyszedlem, zobaczylem 26893489389792 ludzi przy hellgate i poszedlem. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Mekkron, mam nadzieje, że to czytasz.
Dobrze Ci radze nie ruszać osób, które rzekomo Cie shakowały, bo są one niewinne. Odpierdol coś takiego jeszcze raz, to skończy się to dla Ciebie niedobrze. Na własnej skórze odczułem Twoje wybijanie i huntowanie 50lvli. Co do swoich itemków z domku, spytaj o nie Tenshiego, który, z tego co mi wiadomo, starał się kupił soft boots. ~OUWER END AŁT Jacus ;) |
@Arcy Volltio mam nadzieje ze to czytasz :D
Hmm bardzo ciekwe na www.tibiaring.com pisalo mi o Tenshim
mial najwiecej potem byl dziwnym trafem Druid Carlos i pare ludzi z karaoke i ten twoj ziomek tez mial duzo punktow tych co bylo poniżej 50 odpuscilem ale czemu twoj ziomek mial powyzej :o?? a co do twojego odczuwania to odczules bo botowales nie tak?? odezwales sie w pore ze to ty i cie nie zabilem wiec plakac nie ma o co ;) |
http://www.***********.com/675472478.html
S-P-E-E-D-Y-S-H-A-R-E dla rozluźnienia open battle z kyry dzisiejsze :) |
Tak, Ćpajcie więcej
Wasz, Zwidek |
Cytuj:
BTW Niepotrzebne walenie plotami bez sensu. Troche popytalem, poszukalem i jestem niemalże pewien (nigdy nie mów nigdy), że nie sa zwiazani z NPNP. Ale moze sie myle - Seith jakbys mogl jakos poprzec swoją teorię, będę wdzięczny, ale chyba NPNP się trzyma Kary i faktycznie tym razem ofiary dobierają mniej random niż kiedyś. |
Cytuj:
cya in game |
Cytuj:
Więc nie opierałbym swoich argumentów na tym co tam sobie zobaczyłem :) |
Cytuj:
@Mekkron Nie zakłócaj spokoju Arcy Volltiowi,w koncu bot nie zabil ci kolegi ani nie ukradł nic więc nie ma po co go bić :) @OB Kyra Fajna sieka xDDD |
Dlaczego kazdy uwaza ze uzywamy bota? Tak bardzo nie mozecie sie pogodzic sie z kleska (zeby to jedna), ktora na ogol ponosicie w okolicach ab? Mozecie mi wierzyc na slowo, ze nie uzywamy zadnego combo bota. Nie bede sie dalej tlumaczyl bo ci co maja wiedziec to wiedza, nie musimy sie tlumaczyc naszym ofiarom. :)
@Imperek Nie!!! No blood! Peace and love! Akurat gildii Arpens i Sibuny to sie nie boimy uwierz mi, nie pamietam jak to sie zaczelo, nie pamietam kogo zabilismy ze wpadliscie, jezeli za syllvera to on zaczal nas atakowac pierwszy, jezeli za Don Qu to on juz od dawna ma z nami zatargi na innych charach.A z ab wychodzimy czesciej niz Ci sie wydaje, tylko ze jak mamy klopoty to nie jest ciezko poprosic na ventrilo o pomoc, wierz mi na slowo, wielu juz sie na tym przejechalo. @Motorolka3628264elo!!11 Za to Ty wychodzisz przed lustro zrobic sobie zdjecie swoja motorolka, uwazaj bo rsa jeszcze wbijesz. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:51. |
|