Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Wojna Na Morganie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=161711)

Seith 28-04-2008 17:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Imperek (Post 2028356)
1) Czy ekipa AB'D jest powiązana z NPNP? (to pytanie do NPNP)

2) Jaka jest ich taktyka? Czemu im tak latwo idzie? Widzialem ich tylko raz sciagneli mnie do pomocy jak zamkneli sie na hellgate.

Do tego teamu należy Reidero i kilku innych z NPNP.
Łatwo im idzie bo zabijają kogoś z ng botem a potem się chowają za noob charami w hg.

Macjei 28-04-2008 17:38

Ab pk team nie jest powiazane z NPNP lecz nie ukrywam, ze nie atakuja naszych ludzi i wykazuja chec pomocy nam ale tylko co do spraw z RC i innymi supporterami wojny.

Grebol 28-04-2008 17:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seith (Post 2028398)
Do tego teamu należy Reidero i kilku innych z NPNP.
Łatwo im idzie bo zabijają kogoś z ng botem a potem się chowają za noob charami w hg.

Jezeli Ventrilo jest "ng botem" to pozdrów mame

Kino_00 28-04-2008 17:40

Taktyka :>? Wbija jakis hlvl dostaje trapa od noobkow albo mw. Wtedy sdki wchodza i sie sklada. A to ze nie bylo mozna was zabic to tylko i wylacznie dlatego ze te noobki byly w*****ajace :P + slaby skill hlvl -,-

Komentatorek 28-04-2008 18:19

Cytuj:

1) Czy ekipa AB'D jest powiązana z NPNP? (to pytanie do NPNP)

Jak już ktoś powiedział wyżej wiele charów z "AB pk teamu" to 2nd chary NPNP tak jak i Kara, którzy "tylko pkują ludzi z RC" jednak dziwnym trafem wiekszość to ludzie nie z RC.

Cytuj:

2) Jaka jest ich taktyka? Czemu im tak latwo idzie? Widzialem ich tylko raz sciagneli mnie do pomocy jak zamkneli sie na hellgate.

Przynajmniej wczesniej, combo lider stawał na sqm przy tej chatce zaraz przy statku, gdy ofiara pojawiala się na ekranie on ją zaznaczał i w tym samym momencie po drabince schodziło okolo 20+ kolejnych noobcharów. Mało kto ma szanse to przezyc. Bylo wiele filmikow na ktorych bys zobaczyl ze to 2nd chary npnp i ich taktykę.
Drugi sposób to trapowanie między woda a wierzą z cyklopem.

Prezes-Portas 28-04-2008 19:02

Mozecie mi wierzyc lub tez nie ale Pk'erzy z Ab to nie nasi ludzie, jak juz wszystkim (pewnie) wiadomo to jedynie ludzie z Karaoke sa od nas :>

Pensive 28-04-2008 19:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez J.Rabbit (Post 2028177)
kogo obchodzi zdanie kupionego noob charka :P Wielki zabijaka

Sam pokaż kim jesteś masterze ; F

Imperek 28-04-2008 20:12

Dzieki za odpowiedź od NPNP. Rozumiem, że nie są z NPNP wiec mozna ewentualnie sie nimi zajac jak mi kumpli wybijaja i jak sie uda cos wymyslec na hellgate.

Nie bralem udzialu w zadnej walce z nimi co ktos tam sugerowal. Przyszedlem, zobaczylem 26893489389792 ludzi przy hellgate i poszedlem.

Grebol 28-04-2008 20:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Imperek (Post 2028725)
Dzieki za odpowiedź od NPNP. Rozumiem, że nie są z NPNP wiec mozna ewentualnie sie nimi zajac jak mi kumpli wybijaja i jak sie uda cos wymyslec na hellgate.

Nie bralem udzialu w zadnej walce z nimi co ktos tam sugerowal. Przyszedlem, zobaczylem 26893489389792 ludzi przy hellgate i poszedlem.

Tylko zebyś się nie przeliczył ;)

Magroo 28-04-2008 21:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol (Post 2028749)

pwn3d xDDDD

Komentatorek 28-04-2008 22:26

Cytuj:

W końcu by mógł.

Jaz' 28-04-2008 22:26

@Mekkron, mam nadzieje, że to czytasz.

Dobrze Ci radze nie ruszać osób, które rzekomo Cie shakowały, bo są one niewinne. Odpierdol coś takiego jeszcze raz, to skończy się to dla Ciebie niedobrze. Na własnej skórze odczułem Twoje wybijanie i huntowanie 50lvli. Co do swoich itemków z domku, spytaj o nie Tenshiego, który, z tego co mi wiadomo, starał się kupił soft boots.

~OUWER END AŁT
Jacus ;)

M'Brothers 28-04-2008 23:18

@Arcy Volltio mam nadzieje ze to czytasz :D

Hmm bardzo ciekwe na www.tibiaring.com pisalo mi o Tenshim
mial najwiecej potem byl dziwnym trafem Druid Carlos i pare ludzi z karaoke i ten twoj ziomek tez mial duzo punktow tych co bylo poniżej 50 odpuscilem ale czemu twoj ziomek mial powyzej :o?? a co do twojego odczuwania to odczules bo botowales nie tak?? odezwales sie w pore ze to ty i cie nie zabilem wiec plakac nie ma o co ;)

xBardolekx 28-04-2008 23:23

http://www.***********.com/675472478.html
S-P-E-E-D-Y-S-H-A-R-E

dla rozluźnienia open battle z kyry dzisiejsze :)

Zwidek 28-04-2008 23:52

Tak, Ćpajcie więcej

Wasz,
Zwidek

Imperek 29-04-2008 01:45

Cytuj:

wielkiej straty nie bedzie - najwyzej padne. A jeśli jedziesz botem (nie wiem, nie mam dowodów, ale to, że nigdy nosa z ABD nie wyściubiłeś tez daje do myslenia), to i Tobie chwaly tez nie przysporze bo walenie botem i nazywanie go Ventrilo wielkim PVP nie jest - zwykle kanciarstwo i tyle. Owszem skuteczne, ale jakoś nędznie smakuje niezasłużone zwycięstwo, nie?

BTW

Niepotrzebne walenie plotami bez sensu. Troche popytalem, poszukalem i jestem niemalże pewien (nigdy nie mów nigdy), że nie sa zwiazani z NPNP. Ale moze sie myle - Seith jakbys mogl jakos poprzec swoją teorię, będę wdzięczny, ale chyba NPNP się trzyma Kary i faktycznie tym razem ofiary dobierają mniej random niż kiedyś.

Grebol 29-04-2008 03:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Imperek (Post 2029238)
wielkiej straty nie bedzie - najwyzej padne. A jeśli jedziesz botem (nie wiem, nie mam dowodów, ale to, że nigdy nosa z ABD nie wyściubiłeś tez daje do myslenia), to i Tobie chwaly tez nie przysporze bo walenie botem i nazywanie go Ventrilo wielkim PVP nie jest - zwykle kanciarstwo i tyle. Owszem skuteczne, ale jakoś nędznie smakuje niezasłużone zwycięstwo, nie?

BTW

Niepotrzebne walenie plotami bez sensu. Troche popytalem, poszukalem i jestem niemalże pewien (nigdy nie mów nigdy), że nie sa zwiazani z NPNP. Ale moze sie myle - Seith jakbys mogl jakos poprzec swoją teorię, będę wdzięczny, ale chyba NPNP się trzyma Kary i faktycznie tym razem ofiary dobierają mniej random niż kiedyś.

Owego bota nie ma B) Posądzenie o bota jest poprostu wytłumaczeniem ze hlvl padł od noob lvli... Strata bedzie dla Ciebie x) Od nas padnie najwyzej 45 lvl ktory sie odrabiam w 2h a Ty troszke wiecej x)
cya in game

HardClan 29-04-2008 06:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez M'Brothers (Post 2029150)
Hmm bardzo ciekwe na www.tibiaring.com pisalo mi o Tenshim
mial najwiecej potem byl dziwnym trafem Druid Carlos i pare ludzi z karaoke i ten twoj ziomek tez mial duzo punktow tych co bylo poniżej 50 odpuscilem ale czemu twoj ziomek mial powyzej :o?? a co do twojego odczuwania to odczules bo botowales nie tak?? odezwales sie w pore ze to ty i cie nie zabilem wiec plakac nie ma o co ;)

tibiaring to dość słabe źródło informacji...
Więc nie opierałbym swoich argumentów na tym co tam sobie zobaczyłem :)

SirAravras 29-04-2008 09:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez HardClan (Post 2029259)
tibiaring to dość słabe źródło informacji...
Więc nie opierałbym swoich argumentów na tym co tam sobie zobaczyłem :)

No właśnie, to baaardzo słabe żródło więc LAvio nie opieraj swoich argumentów na czymś tak niepewnym :D

@Mekkron
Nie zakłócaj spokoju Arcy Volltiowi,w koncu bot nie zabil ci kolegi ani nie ukradł nic więc nie ma po co go bić :)

@OB Kyra
Fajna sieka xDDD

luvti 29-04-2008 10:07

Dlaczego kazdy uwaza ze uzywamy bota? Tak bardzo nie mozecie sie pogodzic sie z kleska (zeby to jedna), ktora na ogol ponosicie w okolicach ab? Mozecie mi wierzyc na slowo, ze nie uzywamy zadnego combo bota. Nie bede sie dalej tlumaczyl bo ci co maja wiedziec to wiedza, nie musimy sie tlumaczyc naszym ofiarom. :)

@Imperek
Nie!!! No blood! Peace and love! Akurat gildii Arpens i Sibuny to sie nie boimy uwierz mi, nie pamietam jak to sie zaczelo, nie pamietam kogo zabilismy ze wpadliscie, jezeli za syllvera to on zaczal nas atakowac pierwszy, jezeli za Don Qu to on juz od dawna ma z nami zatargi na innych charach.A z ab wychodzimy czesciej niz Ci sie wydaje, tylko ze jak mamy klopoty to nie jest ciezko poprosic na ventrilo o pomoc, wierz mi na slowo, wielu juz sie na tym przejechalo.

@Motorolka3628264elo!!11
Za to Ty wychodzisz przed lustro zrobic sobie zdjecie swoja motorolka, uwazaj bo rsa jeszcze wbijesz.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:51.