Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Hyde Park (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=204501)

kamba 31-10-2009 00:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol (Post 2677319)
osob± takiego pokroju jak ty nie pozwalam aby do mnie się zwracał "kolego". Ewentualnie "pan" wchodzi w grę

Spoko "Panie Pedałku pozwoisz na vt?

Grebol 31-10-2009 00:17

pedałku? chyba mnie z twoim chłopakiem pomylile¶.. Nie bede wchodził do zadnych smieći na vt.

kamba 31-10-2009 00:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol (Post 2677325)
pedałku? chyba mnie z twoim chłopakiem pomylile¶.. Nie bede wchodził do zadnych smieći na vt.

Chłopaka to ma twoj tatu¶ ;* , a co do smieci to chodz pogadmy chyba ze masz srake w dupie i tylko jestes kozakiem na forum :)

Grebol 31-10-2009 00:28

Srake w dupie aby mówic o swoich pogladach na forum wirtualnym? To ze masz wirtualne życie nie oznacza ze inni tez tacy s±. Nie musze chodzic po tibi 12h dziennie aby cieszyc się zyciem a przy tym rozmawiac z wirtualnymi kolegami przez vt bo mam przyjaciół w prawdziwym zyciu. To ze sobie z tibi simsy zrobiles to ch uj mnie boli. Chcesz pogadać? to jak bedziesz nad morzem kiedys kolonia/wycieczka klasowa/z rodzicami pod namiot ch uj wie co jeszcze to napisz wczesniej mozemy się jako¶ spotkać.

kamba 31-10-2009 00:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol (Post 2677334)
Srake w dupie aby mówic o swoich pogladach na forum wirtualnym? To ze masz wirtualne życie nie oznacza ze inni tez tacy s±. Nie musze chodzic po tibi 12h dziennie aby cieszyc się zyciem a przy tym rozmawiac z wirtualnymi kolegami przez vt bo mam przyjaciół w prawdziwym zyciu. To ze sobie z tibi simsy zrobiles to ch uj mnie boli. Chcesz pogadać? to jak bedziesz nad morzem kiedys kolonia/wycieczka klasowa/z rodzicami pod namiot ch uj wie co jeszcze to napisz wczesniej mozemy się jako¶ spotkać.

Miło to słyszec nad morzem jestem w kazde wakacjie wiec poczekaj na mnie :D!

Tenszinkan 31-10-2009 10:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol (Post 2677334)

Kurwa gosciu, caly czas nawijasz o tym rl zyciu jak jakis palant, a oficjalnie ty i reszta tego ab pk teamu jestescie dla mnie najbardziej popierdolonymi ludzmi na punkcie tej gry jakich znam. No sorry, ale mysle ze nie kazdy na tym forum stal noobcharami po 10h na hellgate i blokowal lub zostawial caly pierdolony dzien noobchary na blessie. Trzeba miec najebane. I nie mow mi ze nie, bo sam pamietam jak sie tam wbilem na ten smieszny hellgate o godzinie okolo 11-12 no i szopa bo przyszlo 30 noobcharow, to wylogowalem tam. Moj brat nie wiedzial ocb wiec zalogowal o 18 a wy tam kurwa caly czas byliscie i blokowaliscie dzieki czemu padl. Hahaha dobra beka z was chlopaki pozdrawiam, licze na jakas rozkminke na temat mojego rl zycia teraz od ciebie.

Wiecznyodpoczynek 31-10-2009 11:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol (Post 2677319)
osob± takiego pokroju jak ty nie pozwalam aby do mnie się zwracał "kolego". Ewentualnie "pan" wchodzi w grę

Osobom* <znaki>

Edit:
@ drugie zdanie
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Powodzenia w robieniu perfumerii z gówna

Gonzo 31-10-2009 11:45

Napinanie sux.

Grebol 31-10-2009 11:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tenszinkan (Post 2677437)
Kurwa gosciu, caly czas nawijasz o tym rl zyciu jak jakis palant, a oficjalnie ty i reszta tego ab pk teamu jestescie dla mnie najbardziej popierdolonymi ludzmi na punkcie tej gry jakich znam. No sorry, ale mysle ze nie kazdy na tym forum stal noobcharami po 10h na hellgate i blokowal lub zostawial caly pierdolony dzien noobchary na blessie. Trzeba miec najebane. I nie mow mi ze nie, bo sam pamietam jak sie tam wbilem na ten smieszny hellgate o godzinie okolo 11-12 no i szopa bo przyszlo 30 noobcharow, to wylogowalem tam. Moj brat nie wiedzial ocb wiec zalogowal o 18 a wy tam kurwa caly czas byliscie i blokowaliscie dzieki czemu padl. Hahaha dobra beka z was chlopaki pozdrawiam, licze na jakas rozkminke na temat mojego rl zycia teraz od ciebie.

tak, brat ^^ padłe¶ jak szmata i tyle. haha myslisz ze chcialo by się mi czekac 10h na takiego smiecia jak ty? Xadi stał noobem właczył skrypt na wbjianie pzta jak bedzie kto¶ na ekranie i tyle, jak wpadłes powiedzial na vt i sie wyjebales jak ciota. Co do blessa rly masz jakies problemy ze soba, wmawiasz sobie czy udajesz debila? Jezeli uwazasz za no lifeowania lub lammowanie ze jedna osoba postawila magebombe na blessie i poszła sobie gdzies .. szkoda słów

Tenszinkan 31-10-2009 12:12

xdd Dopoki mateusz nie kupil toksonga to byl szaring na tenshinkhanie do 125 lvl, ale mniejsza z tym, jezeli czujesz sie lepiej myslac ze to ja padlem, nie ma problemu :< Pozatym nie wiem jak padl, ale widze ze masz dobra spinke ze "padl jak szmata", ty rozumiem bys padl jak bohater na 120 palku kontra 50 (to bylo kurwa celowe wyolbrzymienie, wiec prosze nie odpisuj ze bylo was 3 w tym twoja ciotka nie miala kul zeby strzelac) pajacow na 45. Moze mi jeszcze powiesz ze "powiedzial na vencie no i skrypt zadzwonil do nas na komorke, no i wiecie zrobilismy sobie tp bo akurat bawilismy z najlepszymi dupeczkami na ibizie popijajac jacka danielsa i cie zabilismy". Otrzasnij sie czlowieku i skoncz swoje pierdolenie :) Skrypty wszystkiego nie zrobia, nie udawaj teraz takiego lOOOOzaka ze ty moze w ogole nigdy tibii nie miales na kompie tylko elfbota ? :X Ale ty fajny

Jaz 31-10-2009 12:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elesar Inferno (Post 2677224)
nie mam utito mam utamo~~

znajac Ciebie to utamo vita

Borucao 31-10-2009 13:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kamba (Post 2677337)
Miło to słyszec nad morzem jestem w kazde wakacjie wiec poczekaj na mnie :D!

To czemu nigdy nic pierdoło nie piszesz? Chyba ze wakacje spędzasz w ankrahmun to spoko.

viov 01-11-2009 00:17

Kura zdechł today:

Batukox
Slain at Level 77 by Aikeryn, Azion Phan, Khus Dielyne, Magus Dog, Ruzam and Satomi Wizard.

Frag z niego cieszy jak nie wiem :)

Gonzo 01-11-2009 00:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez viov (Post 2677966)
Kura zdechł today:

Batukox
Slain at Level 77 by Aikeryn, Azion Phan, Khus Dielyne, Magus Dog, Ruzam and Satomi Wizard.

Frag z niego cieszy jak nie wiem :)

szczekał przy padaniu? ;)

Antonioo 01-11-2009 00:48

Kury nie szczekaj±

Gonzo 01-11-2009 03:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Antonioo (Post 2677982)
Kury nie szczekaj±

żeby¶ wiedział, że niektóre to za bardzo.

edit:

i przestańcie się bluzgać, zacznijcie działać. ;)

Halloween'owa historia dwa:

Wczoraj Tjockiniho zabalował, więc nie mógł być na gatherze. Ot, postanowił nadrobić zaległo¶ci co by admini byliby z niego dumni, i skoczył na akcję.

35 ED solo...

03:44 Warning! The murder of Parabuch was not justified.
03:47 Warning! The murder of Atius Vampire was not justified.

Ten pierwszy nie był AFK, drugi chyba w pewnym momencie się obudził, film jak kto¶ chciałby obejrzeć:

http://rapidshare.de/files/48614671/...oween.cam.html

dobranoc.

JAiR 01-11-2009 11:01

Ty draniu !!!! Hahahahahaha

Obudziles mnie , ale i tak nie starczyło mi em efkow. Znalazłe¶ bp z kaska ?

Fifi.

Gonzo 01-11-2009 12:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez JAiR (Post 2678081)
Ty draniu !!!! Hahahahahaha

Obudziles mnie , ale i tak nie starczyło mi em efkow. Znalazłe¶ bp z kaska ?

Fifi.

hehe nie szukałem nawet, zmęczony już byłem bo poprzedniej nocy spałem tylko 2 godziny, więc stwierdziłem "fraguję i spadam spać". :)

kamba 01-11-2009 12:09

To ładna kreske musiales zajebac jak spales tylko 2h Oj! nieładnie..

Gonzo 01-11-2009 12:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kamba (Post 2678117)
To ładna kreske musiales zajebac jak spales tylko 2h Oj! nieładnie..

po prostu dobra biba była. ^.^

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:57.