![]() |
|
Cytuj:
Spoko "Panie Pedałku pozwoisz na vt? |
pedałku? chyba mnie z twoim chłopakiem pomylile¶.. Nie bede wchodził do zadnych smieći na vt.
|
Cytuj:
|
Srake w dupie aby mówic o swoich pogladach na forum wirtualnym? To ze masz wirtualne życie nie oznacza ze inni tez tacy s±. Nie musze chodzic po tibi 12h dziennie aby cieszyc się zyciem a przy tym rozmawiac z wirtualnymi kolegami przez vt bo mam przyjaciół w prawdziwym zyciu. To ze sobie z tibi simsy zrobiles to ch uj mnie boli. Chcesz pogadać? to jak bedziesz nad morzem kiedys kolonia/wycieczka klasowa/z rodzicami pod namiot ch uj wie co jeszcze to napisz wczesniej mozemy się jako¶ spotkać.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Edit: @ drugie zdanie HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Powodzenia w robieniu perfumerii z gówna |
Napinanie sux.
|
Cytuj:
|
xdd Dopoki mateusz nie kupil toksonga to byl szaring na tenshinkhanie do 125 lvl, ale mniejsza z tym, jezeli czujesz sie lepiej myslac ze to ja padlem, nie ma problemu :< Pozatym nie wiem jak padl, ale widze ze masz dobra spinke ze "padl jak szmata", ty rozumiem bys padl jak bohater na 120 palku kontra 50 (to bylo kurwa celowe wyolbrzymienie, wiec prosze nie odpisuj ze bylo was 3 w tym twoja ciotka nie miala kul zeby strzelac) pajacow na 45. Moze mi jeszcze powiesz ze "powiedzial na vencie no i skrypt zadzwonil do nas na komorke, no i wiecie zrobilismy sobie tp bo akurat bawilismy z najlepszymi dupeczkami na ibizie popijajac jacka danielsa i cie zabilismy". Otrzasnij sie czlowieku i skoncz swoje pierdolenie :) Skrypty wszystkiego nie zrobia, nie udawaj teraz takiego lOOOOzaka ze ty moze w ogole nigdy tibii nie miales na kompie tylko elfbota ? :X Ale ty fajny
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Kura zdechł today:
Batukox Slain at Level 77 by Aikeryn, Azion Phan, Khus Dielyne, Magus Dog, Ruzam and Satomi Wizard. Frag z niego cieszy jak nie wiem :) |
Cytuj:
|
Kury nie szczekaj±
|
Cytuj:
edit: i przestańcie się bluzgać, zacznijcie działać. ;) Halloween'owa historia dwa: Wczoraj Tjockiniho zabalował, więc nie mógł być na gatherze. Ot, postanowił nadrobić zaległo¶ci co by admini byliby z niego dumni, i skoczył na akcję. 35 ED solo... 03:44 Warning! The murder of Parabuch was not justified. 03:47 Warning! The murder of Atius Vampire was not justified. Ten pierwszy nie był AFK, drugi chyba w pewnym momencie się obudził, film jak kto¶ chciałby obejrzeć: http://rapidshare.de/files/48614671/...oween.cam.html dobranoc. |
Ty draniu !!!! Hahahahahaha
Obudziles mnie , ale i tak nie starczyło mi em efkow. Znalazłe¶ bp z kaska ? Fifi. |
Cytuj:
|
To ładna kreske musiales zajebac jak spales tylko 2h Oj! nieładnie..
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:57. |
|