![]() |
|
WbiŁem Dzis 10 Mln Expa A Cruoris StaŁo W Dp I Sie Tylko PatrzyŁo Jak Karam Huaeheuaheuaheuaheuaheuaheuaheuaheuae
|
|
Cytuj:
|
|
Ej, dasz cos?
http://i138.photobucket.com/albums/q...f/ead6730c.jpg I wogole widac podobiensta w eq? :\ |
|
@up;
TO TERAZ WIEM GDZIE SOM MOJE ITEMKY !!1!1 JUTRO JESTEM U CIEBIE PANIE F! HEHEHEEHEHHE Br/<3 ?:/ Nudzi mi siem ;\ |
no kiel plx ;\
|
A Rzelik Mlaska Przy Jedzeniu :\
Cytuj:
|
Czego cytujesz wypowiedzi ludzi swojego pokroju?
|
Cytuj:
@Edit; Czekaj niech zgadne: ''Hunted'' I niech ci sie nie zdaje ze cie z szkoly kickneli tylko chodz a nie gra w tibie ;[ |
Ze szkoły mnie kikneli ale już do niej wróciłem o.0
A hunted nie będę pisał bo szkoda mi w ogóle bić ludzi twojego pokroju. |
19:48 Oh no! Ankrahmun beware! All bad entertainers are returning from their graves to haunt their audience once again!
co to za atak? moze jakies zdjecia by pacce daly... :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
16:45 Oh no! Darashia beware! All bad entertainers are returning from their graves to haunt their audience once again! 18:46 Oh no! Port Hope beware! All bad entertainers are returning from their graves to haunt their audience once again! 19:46 Oh no! Ankrahmun beware! All bad entertainers are returning from their graves to haunt their audience once again! |
oni wyrzucaja ryby :\
|
a ja kupiem pajeczyny pajonkuf, czerwone, zielone, oraz niebieskie szmatki ; o !
|
A som jakies inne pajenczyny nisz pajonkuf ? =\
|
Thryoxuf? o.O
|
Ja nie robie pajenczynuf =\
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:05. |
|