Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Zdjecia RL koment. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=37054)

Rybzor 07-02-2008 06:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ville (Post 1885415)
@Koronowany Rycek
Co ty piszesz w ogole? Obracam sie w srodowisku murzynow-pseudogangsta codziennie i moge ich lepiej zrozumiec niz ciebie.

To poezja, tylko nadczłowiek może to zrozumieć.

Koronowany rycek 07-02-2008 09:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ville (Post 1885415)
Ojej, cry me a river... moja kolezanka jest wyzywana przez kolegow z klasy. Wybic bialych!
Co ty myslisz ze agresja tylko u cyganow wystepuje?

@Koronowany Rycek
Co ty piszesz w ogole? Obracam sie w srodowisku murzynow-pseudogangsta codziennie i moge ich lepiej zrozumiec niz ciebie.

Niestety, IQ masz mniejsze niz instrukcja młotka.

Glamri 07-02-2008 13:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koronowany rycek (Post 1885486)
Niestety, IQ masz mniejsze niz instrukcja młotka.

To instrukcja młotka posiada jakieś IQ? : \ Coś czuję Ville, że nie mamy tu czego szukać : ( Koronowany Rycek nas nie lubi, musimy sobie pójść ; ( Ty nie znasz się na instrukcjach młotków, a ja jestem bulimikiem! Cut myself. -.-

Lasooch 07-02-2008 13:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Glamri (Post 1885665)
To instrukcja młotka posiada jakieś IQ? : \ Coś czuję Ville, że nie mamy tu czego szukać : ( Koronowany Rycek nas nie lubi, musimy sobie pójść ; ( Ty nie znasz się na instrukcjach młotków, a ja jestem bulimikiem! Cut myself. -.-

No, Rycek was zgasił :'(

A ja jestem bulimanem : /

Koronowany rycek 07-02-2008 14:52

yaaaa, I won.

Brak argumentów, smutne, forumowi wyjadacze uhasdaugagaga

Glamri 07-02-2008 16:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koronowany rycek (Post 1885800)
yaaaa, I won.

Bo na taką głupotę to nie ma argumentów. Daj jeden sensowny argument na to, że choruję na bulimię cwaniaku. Huahuahuahusuhauhu! Won! -.- : D

Lasooch 07-02-2008 16:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koronowany rycek (Post 1885800)
yaaaa, I won.

Każdym kolejnym swoim postem utwierdzasz mnie w przekonaniu, że masz 9 lat. Szkoda, że nie widzieliśmy tWOICH argumentów...

Korektor 07-02-2008 16:50

Oł men,
I tak ssiecie w porównaniu do mnie. Buahahahaha

@Glamri,
Nie bój żaby, ja w wieku 17 lat też byłem tyczką, a potem jakoś "urosłem" wszerz : P

@Lasooch,
:*

@Rycek,
Czy Ty przypadkiem kiedyś nie grałeś ze mną w Tibię? xP Pod nickiem Sir... cośtam?

Johnny121 07-02-2008 18:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Glamri (Post 1885915)
Bo na taką głupotę to nie ma argumentów. Daj jeden sensowny argument na to, że choruję na bulimię cwaniaku. Huahuahuahusuhauhu! Won! -.- : D

Biała rasa bracie! \m/

Lasooch 07-02-2008 18:56

; o, Ryc = zbanowany.

KTO MI TUTAJ TEMPI CZARNUHUW??//

Glamri 07-02-2008 19:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Korektor (Post 1886007)
@Glamri,
Nie bój żaby, ja w wieku 17 lat też byłem tyczką, a potem jakoś "urosłem" wszerz : P

Ależ ja się nie przejmuję. Doskonale zdaję sobie z tego sprawę, że za X lat zacznę myśleć nad odchudzaniem się.

Cytuj:

Biała rasa bracie! \m/
Niczym Michael J.!

Cytuj:

Eksterminator 2012 do tępienia czarnuhuw model XYZ, wydanie drugie, poprawione.

Johnny121 07-02-2008 19:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Glamri (Post 1886318)
Eksterminator 2012 do tępienia czarnuhuw model XYZ, wydanie drugie, poprawione.

Plus Windows Vista.

Ville 08-02-2008 02:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 1886269)
; o, Ryc = zbanowany.

Rasizm na forum ;\
Wszedzie bym sie tego spodziewal ale nie tu...

Walekifa 08-02-2008 04:47

Ej.Czy wy nie zauważyliście że te kurwa forumowe kłótnie podparte tekstami typu: "Nie masz Argumentów!Nie zrozumiałeś Ironii!Nie zrozumiałeś Aluzji!Co to za argument? Nie będę zniżać się do twojego poziomu! To największy "smutek" żeby ominąć to słowo jaki tylko może być? Zamiast wyluzować i mieć co niektóre rzeczy gdzieś łapiecie się wszystkiego żeby tylko pokazać jaki to kto Mądry! I ile to ma argumentów! Ohh! Bez kitu jak wchodzę tutaj po 3-ch latach i widzę to samo co 3 lata temu to jedyne co mnie nachodzi to myśl czy wy nie macie nic innego do roboty?... Sam się dziwie,że napisałem na ten temat tak długiego posta.

Johnny121 08-02-2008 08:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Walekifa (Post 1887057)
Ej.Czy wy nie zauważyliście że te kurwa forumowe kłótnie podparte tekstami typu: "Nie masz Argumentów!Nie zrozumiałeś Ironii!Nie zrozumiałeś Aluzji!Co to za argument? Nie będę zniżać się do twojego poziomu! To największy "smutek" żeby ominąć to słowo jaki tylko może być? Zamiast wyluzować i mieć co niektóre rzeczy gdzieś łapiecie się wszystkiego żeby tylko pokazać jaki to kto Mądry! I ile to ma argumentów! Ohh! Bez kitu jak wchodzę tutaj po 3-ch latach i widzę to samo co 3 lata temu to jedyne co mnie nachodzi to myśl czy wy nie macie nic innego do roboty?... Sam się dziwie,że napisałem na ten temat tak długiego posta.

Nie zrozumiałeś ironii!

Lasooch 08-02-2008 15:23

Cytuj:

Bez kitu jak wchodzę tutaj po 3-ch latach i widzę to samo co 3 lata temu to jedyne co mnie nachodzi to myśl czy wy nie macie nic innego do roboty?

Co to za argument loloolol?

Po prostu stoimy ewolucyjnie w miejscu. Ha.

Ville 09-02-2008 05:55

@Walekifa
a moze ty po prostu poszedles do przodu... NOT

Marsseel 09-02-2008 11:34

Cytuj:

A myślisz, że na innych forach z podobną średnią wieku i ilością użytkowników jest inaczej? Popatrz na taki tibia.org.pl, oni są dobre 5 lat za nami ;p

Hodal 09-02-2008 15:54

@Dr. Unkown : ta fota z 37 str. to [RL] cs :D?

Mapa_Europy 12-02-2008 11:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 1886269)
; o, Ryc = zbanowany.

Rasiści, jang bro :p
\m/ Górą czarna brać! Czy biała ? Nie pamiętam :confused:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:41.