![]() |
|
@up
Nie wymyślaj durnych teorii. Najpierw sprawdź czy to jest możliwe, później gadaj. |
Gdzie jest jakiś odcisk rybki na pacc arena??
|
@up
Nie ma. |
Otórz ja mam rookstayera i długo rozmyślałem nad tajemnicami rooka. Napewno dużo ludzi myśli że to bajka ale moim zdaniem spike sword można zdobyć. Oto moja kombinacja. Nigdy tego nie robiłem z innymi ale może komuś się uda. :) Są takie 3 miejsca na rooku gdzie jak ktoś stanie na nich jednocześnie spike sword zniknie z swojego skrawka ziemi. Wtedy ktoś musi coś zrobić na mainie w mieście minosów. Mówiąc coś nie wiem co trzeba zrobić. Później mogą otworzyć się drzwi do mino maga i być może teleport zostanie aktywowany i nie przeniesie nikogo na maina ale do tajemniczej komnaty z ghoulem. Wtedy jakimś cudem jeśli ktoś go pokona będzie trzeba odkopać z ziemi właśnie spike sword który został tam przeniesiony z kamiennego stołu. Wtedy znów uaktywni się teleport aby wrócić spowrotem do miasta. To jedna z kombinacji które obmyśliłem lecz nie wiem czy to prawda! Ja wierze w to że istnieje quest na spike sworda! B) Dopisze z czasem inne kombinacje! :)
|
Cytuj:
Twórczość jest trochę niżej. |
Właśnie, jak Marcin dobrze powiedział: prawiczków nie tolerujemy.
|
Ale chciał bym zatwierdzić że Amber przypływając z maina przywiozła ze sobą tarantule i schowała ją na Poison Cave :D
|
@!UP Masz nas za idiotów... My wiemy że Amber przywiozła jajo tarantuli...
|
Mam rookstayera 23 lvl na Xerenie. Kiedys (tibia 8.0 albo 8.1) ide sobie na mino hell, niestety wszystko po drodze było zabite. Wchodze do mino hell tez wszystko wybite. Ide w strone dzwi do mino maga, a przy nich Rookero de'Master. Stojąc od niego kilka kratek otworzyl dzwi do mino maga, wtedy ja ruszylem w jego strone, a no natychmiast je zamknal i uciekl. Pisalem do niego, (jest polakiem) odpowiadal na moje pytania jednym slowem "Secret".
Od tamtego momentu wierze, ze mozna zabic mino maga, aczkolwiek uwazam, ze spike sword to juz inna historia. Teleport, ktory widac za komnatą mino maga teleportuje do miejsca gdzie stoi kominek, blisko teleportu. |
Up@ nie wciskaj nam kitu
|
Cytuj:
|
@up
Propagujesz. |
Cytuj:
|
@up
Nie, nie jest taka brutalna prawda, bo jeżeli chce się pochwalić i mieć spam, na długi czas to pokaże screeny potem już w grze pokaże item. Jeżeli nie chce to nikomu o tym nie mówi chyba że bliskim friend, i nie myśl, że ktoś Ci uwierzy bo tak mówisz.. nie masz dowodów.. dużo jest takich sytuacji na prawdę.. niektórych nawet ja doświadczam, ale z braku dowodów nic nie zdziałam.. |
Masz racje, nie mam dowodów jak większosć, dzielę się tylko moją opinią ten temat i tyle. To wszystko w tym temacie.
Zycze szczesliwego nowego roku. |
Exura
pujdzcie do Amber i "używajac" exury ja zgwałcie a ona wam wszystko powie! X(
|
Cytuj:
http://i546.photobucket.com/albums/h...rmitas/ghn.jpg |
Nie sądziłem że ktoś będzie tak głupi by to sprawdzić...
|
@Gormitas
Trzeba około 30 minut by ją zaspokoić bo inaczej nic nie powie! |
Tak... Karmcie trolla, karmcie... Niedlugo dostanie nowe eq i was pozabija. Ja gdybym zdobyl SoFa to bym nie pokazywal go na trade i nie mowil nikomu (bo jak wczesniej wspomniano by mnie wysmiali, albo bloczyli przy scianach ekipami zebym im powiedzial).
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:43. |
|