![]() |
|
Cytuj:
|
hmmm zalezy jaki server i na kogo trafisz z tymi noobami !! ja znam wspanialego brazola jakim jest Ludu Scorpion .. starzywyjadacze wiedza o kogo chodzi :P na pocatku serva ja ktrzymalem z Ng to roznie bywaloz polakami !! u mnie zaczelo sie od lolika i tassa poznalem ich okazali sie super ludzmiprzekonalem sie do reszty ekipy i zaczal mnie obchodzic ich los !! i z paroma szwedai takimijak Waldorio Mirso z berylii i No fear gildia z kyry ... poprostu swietna ekipa ktorych nie interesuje tylko tibia :P
Zycze zdrowych Wesołych Swiat uzytkowinkom forum , rodakom aby dobrze sie wam gralo an tym servie i ktos w koncu doprowadzil do wyzwolenia Obsidii i aby sie wam tam gralo lepiej !! Signed Wuja Kiroy |
Cytuj:
Nie zrozumiałeś , co chciałem powiedzieć, ale nvm:baby: . |
aqq
a ku ku ;)
|
awo~~ sie wreszcie na forum odezwal :P
btw mokrego zajaca i kaca w lany poniedzialek wszystkim zycze =] |
Cytuj:
Ahhh teskniłemxD. |
powiem wam coś w tajemnicy
DON DEMONSLAYER TO PIJAK !!X( |
Cytuj:
Tak, bardzo mile wspominam te czasy:) |
Wuja Kiroy znow ma racje, nie nazywajmy ich brazylijczykow noobami, bo sami jako nacja (nie wymieniam celowo zadnych nickow) jestesmy nie lepsi, wystarczy pograc w ta gre z 2-3 miesiace by sie przekonac. Kolejny trafiony fakt to Ludu Scorpion ,z ktorym i ja sie dobrze kumplowalem i nadal mamy kontakt ze soba, jedynie pozostaje lekka gorycz ze jest on kolejnym ktory przegral z hackerami..Szwedzi tez sa spoko, ale oczywiscie to zalezy od czlowieka jak wiadomo. Zycze wam byscie spotkali zawsze tych lepszych no i nieco spoznione juz zyczenia swiateczne :p
|
no tak ludu :) nie ma to jak on :) kto go poznał to wiedział kim jest ten porąbany brazolek :D pamiętam czasy dy jeszcze z luna (dulu) świrowali na obsidi :D piękne były chwile :) no ale każdy z reguły kiedyś kończy z dobrymi czasami :P ja przegrałem z Banem :D
Pozdro :). |
A ja wygrałem z tibią : ) chociaz po czesci dzieki NG ;*
|
Cytuj:
Myślę ,że na jakiś czas ja też wygrałem , nie doznałem syndromu zabójczego krzesła:D |
jak widać Ng zrobilo poządki i powywalali polowe gildi memego etc... ^^
|
23:04 Milivojac [96]: all exept swe and xusodove
23:04 Fingregher [42]: why he kick u ? 23:04 Milivojac [96]: he kick all who wasnt before war in guild |
@suv
z szikaka chodzilo mi o tm ze zakladalismy ze zalapie hunta za na 100 czy 110 a tu hunt na93 :PP ;// powiedz mi ktos co sie stalo z ng?:p poklocili sie? |
Mannowski sam sobie kopie grób
|
Cytuj:
|
Rozumiem wyrzucić osoby, które wszedły do NG bezpośrednio przed wojną... ale on wyrzucił też takich starych NG'ersów jak Imam, Anical, Gunnar, Punisher, Zibil...
Edit : BTW Apr 09 2007, 14:46:37 CEST Killed at Level 100 by Imhreey and Mannow - Watton |
Xerotax -3,855,017
Name: Xerotax Level: 71 Komuś chyba nie udało się do końca go zrookować |
Wiecie co jest najsmieszniejsze? Jesli nadejdzie nowa wojna to te barany dostna spowrotem invite do NG i powalaza spowrotem. Wogole fajnie ze Memy wylecial tez bo nagrabil sobie frajerek i teraz dostanie to na co zasluzyl.
Kto sie zaklada o flaszke ze te lizodupy wejda do NG znowu jak nadejdzie nowa wojna? :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:50. |
|