![]() |
|
Cytuj:
Analfabetyzm wtórny says: friends? Cataclism says: yes <3 |
Cytuj:
|
mmmm czy ja nie mam zycia? ;o ostatnio zrobilem 36 lv w 11 dni ;)
|
Cytuj:
|
Co tu duzo mowic ja w hmm na oko chyba tak jakby policzyc 7-9 dni zrobilem 36 podajrze ms na Selena mam p seta tylko i zyje all szlo na mg lvl i expilem praktycznie scaraby xD
Dwarfy jak kasy nie bylo od 33 inferno wand hydry 2h 2-3 lvl up +exori vis i skonczylem grac i zyje xD Niekotrzy graja 10h i wbija 1-2 lvl mi styknie 5-7h na wbicie 1-2-3 To zalezy jak kto gra a go'thia ? jakie pg walnal w miech 70+ms xD |
Cytuj:
w Czerwcu mial na koncie ponad 251 godzin online , co daje name mniejwiecej troche ponad 8 godzin dziennie (wiadomo ze raz byl dluzej raz krocej online , ale to jest usredniony wynik) , 8 h dziennie przez miesiac to tez nie jest normalne (niech nikt nie przytacza niejakiego Taifuna , bo on tutaj zadnym wyznacznikiem normalnosci nie jest :D). |
@Dzumior
Go'thia miala 70lvl w 3 tygodnie a nie w miecha :p A co do go'thii to gra na Selenie i ma 117ms juz ;o |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Ja nie byłem 8h w ani jednym dniu a w 4 dni wbiłem 600k expiąc w samym cyclo. |
Cytuj:
|
...
Hhaha catrishia,
24 godziny przed kompem w tygodniu to malo? w tym wczoraj 5 godzin po sylwestrze? 213 godzin w miesiacu... Porazka |
gothia miala 2-3 ownerow + nie zaczynal/a od zera. mieli kase z ioma i duzej ilosci pkingu + pewnie co nieco od slodziutkiej tez.
to zaden problem zpgowac postac magczina. PS: poza tym glownym czunnikiem jest czas spezdony on line, ja tharrinem lev 50 z dobrymi skillami osiagnalem grajac solo w 3 tygodnie, tyle ze mialem duzo czasu an gre, poza tym wtedy sprawialo mi to przyjemnosc. |
Cytuj:
moj rekord skromny to 9h przed kompem w jeden dzien nie przed tibia ale ogolnie. ale w sumie w mlodym wieku nie kazdy chyba potrafi jeszcze dostrzec ze jest duzo lepszych rzeczy do robienia niz siedziec przed kompem, nieraz pewnie mozna bo w koncu po to on jest ale po co pozdro no i roku nowego dobrego |
nie rozumiem was, co obchodzi kogo ile kto siedzi przy pc ? jeśli chce to niech gra i tyle. Dlaczego obrazacie kogoś kto siedzi 10h~ przy pc ? jeśli ktoś wybiera jakąś drogę to jego sprawa i wcale nie jest gorszy od was.
|
a tam zaprzeczacie sobie sami, Tharrin twierdzi, ze wbicie w tydzien 30~~ levela zonacza brak rl zycia, znajomych, zainteresowania czym kolwiek innym niz tibia a nastepnie mowi ze w 3 tygodnie wbil 50 level . Z tego mozna wywnioskowac, ze gdy wbijal te levele nie mial nic innego w glowie jak Tibia.
|
Cytuj:
po 1. napisalem ze nie mial zycia badz sharowal koles ktory wbil lev 33 w 3 dni, nie w tydzien, to taka "delikatna" roznica po 2. napisalem takze sam - wiec twoja blyskotliwa dedukcja nie jest tu potrzebna - ze mialem pelno wolnego czasu + sprawialo mi to przyjemnosc (mialem do tego zapal). dodaj to sobie i da ci to lev 50 na luzie w 3 tygodnie - grajac efektywnie - a tak gralem(czyl;i caly czas on line = tylko i wylacznie train or exp, zadnego stania pod dp itp) wystarczy do tego ok 6-7 h na dzien, wypisac ci to z detalami czy tak ci wystarczy? ;) dodam do tego ze byl to grudzien + swieta, ale w sumie to nie bylo decydujace :) a teraz ty mi z detalami wyjasnij w ktorym momencie sam sobie zaprzeczylem? :) |
Cytuj:
|
Nie zapominajmy że dla tharrina rl life jest 100razy ważniejsze niż tibia, a ten lvl to wbil grając po godzinkę dziennie, w koncu jest super przystojniakiem B)
inteligencja forum :* |
@Navoxiv
Chlopie ty mnie do grobu doprowadzasz! :/ kto Ci powiedzial ze go'thia byla sharowana?buahaha splamiles sie teraz poważnie... gral Pastuch i raz na jakis czas wbil jego mlody ale on nie expil wiec mi tu synu niepierdol bo plakac sie chce co ty mowisz... Bo masz kolege z Debicy... buahahahhaa daje glowe ze chodzi o Perma Coloriona albo hetnanoza... tyllko ze oni w rl wogule sie nie znaja:] |
Z gothia oczywiscie(pisze to bo moglbys tego niewykapic) xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:38. |
|