Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

Trialowiec 02-01-2007 02:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1165597)
ja tez nie, ze mam 137 lvl nie znaczy ze nie mam rl ale lozz nie bede ci jechal w sylwka xD

Czy ja mówiłem, że nie masz rl life?
Analfabetyzm wtórny says: friends?
Cataclism says: yes <3

Adelao 02-01-2007 07:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sliver (Post 1168530)
ale jezeli poswiecisz raz np po 8 godzin dziennie na tibie przez tydzien a potem grasz normalnym cyklem przypuscmy takim jak Twoj to nie znaczy odrazu, ze jestes maniakiem i nie masz nic innego do roboty..

33 lvl to pol miliona expa przez tydzien jak bys chcial zrobic musial bys siedziec kolo 6 h ;)

thewojtek 02-01-2007 07:35

mmmm czy ja nie mam zycia? ;o ostatnio zrobilem 36 lv w 11 dni ;)

Cataclism 02-01-2007 13:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Trialowiec (Post 1168645)
Czy ja mówiłem, że nie masz rl life?
Analfabetyzm wtórny says: friends?
Cataclism says: yes <3

to nie ja nie gram juz na galanie i nadal pisze glupoty na forum no lifer style ?

Dzumior 02-01-2007 16:11

Co tu duzo mowic ja w hmm na oko chyba tak jakby policzyc 7-9 dni zrobilem 36 podajrze ms na Selena mam p seta tylko i zyje all szlo na mg lvl i expilem praktycznie scaraby xD
Dwarfy jak kasy nie bylo
od 33 inferno wand hydry 2h 2-3 lvl up +exori vis i skonczylem grac i zyje xD
Niekotrzy graja 10h i wbija 1-2 lvl mi styknie 5-7h na wbicie 1-2-3
To zalezy jak kto gra a go'thia ? jakie pg walnal w miech 70+ms xD

Ajron 88 02-01-2007 16:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dzumior (Post 1169103)
Co tu duzo mowic ja w hmm na oko chyba tak jakby policzyc 7-9 dni zrobilem 36 podajrze ms na Selena mam p seta tylko i zyje all szlo na mg lvl i expilem praktycznie scaraby xD
Dwarfy jak kasy nie bylo
od 33 inferno wand hydry 2h 2-3 lvl up +exori vis i skonczylem grac i zyje xD
Niekotrzy graja 10h i wbija 1-2 lvl mi styknie 5-7h na wbicie 1-2-3
To zalezy jak kto gra a go'thia ? jakie pg walnal w miech 70+ms xD

Taa , Go'thia , w jeden dzien na lv 66 byl online 22,5 godziny.. to jest normalne ? :D

w Czerwcu mial na koncie ponad 251 godzin online , co daje name mniejwiecej troche ponad 8 godzin dziennie (wiadomo ze raz byl dluzej raz krocej online , ale to jest usredniony wynik) , 8 h dziennie przez miesiac to tez nie jest normalne (niech nikt nie przytacza niejakiego Taifuna , bo on tutaj zadnym wyznacznikiem normalnosci nie jest :D).

Nalesnik102 02-01-2007 16:22

@Dzumior
Go'thia miala 70lvl w 3 tygodnie a nie w miecha :p

A co do go'thii to gra na Selenie i ma 117ms juz ;o

Bartol1 02-01-2007 16:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nalesnik102 (Post 1169136)
@Dzumior
Go'thia miala 70lvl w 3 tygodnie a nie w miecha :p

A co do go'thii to gra na Selenie i ma 117ms juz ;o

Co do Go'thii ta postac miala 2 ownerow. Wiem ze jeden jest stosunkowy mlody (14 lat bodajze) bo mam znajomego z ich miasta (Debica)

DfJ 02-01-2007 16:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wilderwein (Post 1168580)
co jest z galany gospodarką? czemu nikt nie chce nic kupić? wszyscy tylko sprzedają ... ;/

Ehh dsm już widze, chodzi po 60k, g arm po 30k, no cóż na Galanie zawsze się tak wahało, za jakieś 2 tygodnie powinno wrócić do normy

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ajron 88 (Post 1169128)
Taa , Go'thia , w jeden dzien na lv 66 byl online 22,5 godziny.. to jest normalne ? :D

w Czerwcu mial na koncie ponad 251 godzin online , co daje name mniejwiecej troche ponad 8 godzin dziennie (wiadomo ze raz byl dluzej raz krocej online , ale to jest usredniony wynik) , 8 h dziennie przez miesiac to tez nie jest normalne (niech nikt nie przytacza niejakiego Taifuna , bo on tutaj zadnym wyznacznikiem normalnosci nie jest :D).

Ja nie byłem 8h w ani jednym dniu a w 4 dni wbiłem 600k expiąc w samym cyclo.

Ajron 88 02-01-2007 17:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DfJ (Post 1169250)

Ja nie mowie o tym ile mogl ktos wbic xp w ile godzin , tylko ile faktycznie godzin postac Go'thia byla online , żródło z ktorego zaczerpnelem informacje to strona www.Pskonejott.com , i w moim mniemaniu jest ona wiarygodna.

Poznanski Rycerz 02-01-2007 17:29

...

Hhaha catrishia,

24 godziny przed kompem w tygodniu to malo? w tym wczoraj 5 godzin po sylwestrze?
213 godzin w miesiacu...

Porazka

pawlon 02-01-2007 17:40

gothia miala 2-3 ownerow + nie zaczynal/a od zera. mieli kase z ioma i duzej ilosci pkingu + pewnie co nieco od slodziutkiej tez.

to zaden problem zpgowac postac magczina.

PS:
poza tym glownym czunnikiem jest czas spezdony on line, ja tharrinem lev 50 z dobrymi skillami osiagnalem grajac solo w 3 tygodnie, tyle ze mialem duzo czasu an gre, poza tym wtedy sprawialo mi to przyjemnosc.

PolishDrinker 02-01-2007 17:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DfJ (Post 1169250)
Ehh dsm już widze, chodzi po 60k, g arm po 30k, no cóż na Galanie zawsze się tak wahało, za jakieś 2 tygodnie powinno wrócić do normy

to zaden wyczyn, jesli tylko sie chce expic to nic trudnego pamietam raz w zyciu wbilem 450k czy cos ponad nawet w 2 dni ale to bylo masakrycznie nudne a ty nieraz potrafisz tak przyPG w godzinach przed komepm jak mozna to tak nazwac:P

moj rekord skromny to 9h przed kompem w jeden dzien nie przed tibia ale ogolnie. ale w sumie w mlodym wieku nie kazdy chyba potrafi jeszcze dostrzec ze jest duzo lepszych rzeczy do robienia niz siedziec przed kompem, nieraz pewnie mozna bo w koncu po to on jest ale po co pozdro no i roku nowego dobrego

wilderwein 02-01-2007 18:02

nie rozumiem was, co obchodzi kogo ile kto siedzi przy pc ? jeśli chce to niech gra i tyle. Dlaczego obrazacie kogoś kto siedzi 10h~ przy pc ? jeśli ktoś wybiera jakąś drogę to jego sprawa i wcale nie jest gorszy od was.

sliver 02-01-2007 18:51

a tam zaprzeczacie sobie sami, Tharrin twierdzi, ze wbicie w tydzien 30~~ levela zonacza brak rl zycia, znajomych, zainteresowania czym kolwiek innym niz tibia a nastepnie mowi ze w 3 tygodnie wbil 50 level . Z tego mozna wywnioskowac, ze gdy wbijal te levele nie mial nic innego w glowie jak Tibia.

pawlon 02-01-2007 20:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sliver (Post 1169607)
a tam zaprzeczacie sobie sami, Tharrin twierdzi, ze wbicie w tydzien 30~~ levela zonacza brak rl zycia, znajomych, zainteresowania czym kolwiek innym niz tibia a nastepnie mowi ze w 3 tygodnie wbil 50 level . Z tego mozna wywnioskowac, ze gdy wbijal te levele nie mial nic innego w glowie jak Tibia.

z wami to trzeba jak w przedszkolu - wszystko krok po kroczku, no to jeszze raz:

po 1.
napisalem ze nie mial zycia badz sharowal koles ktory wbil lev 33 w 3 dni, nie w tydzien, to taka "delikatna" roznica

po 2.
napisalem takze sam - wiec twoja blyskotliwa dedukcja nie jest tu potrzebna - ze mialem pelno wolnego czasu + sprawialo mi to przyjemnosc (mialem do tego zapal). dodaj to sobie i da ci to lev 50 na luzie w 3 tygodnie - grajac efektywnie - a tak gralem(czyl;i caly czas on line = tylko i wylacznie train or exp, zadnego stania pod dp itp) wystarczy do tego ok 6-7 h na dzien, wypisac ci to z detalami czy tak ci wystarczy? ;) dodam do tego ze byl to grudzien + swieta, ale w sumie to nie bylo decydujace :)

a teraz ty mi z detalami wyjasnij w ktorym momencie sam sobie zaprzeczylem? :)

PolishDrinker 02-01-2007 20:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wilderwein (Post 1169458)
nie rozumiem was, co obchodzi kogo ile kto siedzi przy pc ? jeśli chce to niech gra i tyle. Dlaczego obrazacie kogoś kto siedzi 10h~ przy pc ? jeśli ktoś wybiera jakąś drogę to jego sprawa i wcale nie jest gorszy od was.

owszem jego sprawa i wcale nie uwazam ze jest gorszy dziwi mnie tylko jak mozna tyle czasu poswiecic na granie, czy w ogole siedzienie przed kompem a w dodatku wbijanie tych 500k expa zczynajac od poczzatku od zera to takie nudne i monotonne bleb le blebleblebleble bo w sumie pozniej to easy jest i moze nawet frajde przyniesc wbic takie 500k przy waste co sprawia najwieksza radosc czy nawet bez jednak kasa waste kasa waste kasa waste rOOOOx

GALLana_ANONIM 02-01-2007 20:41

Nie zapominajmy że dla tharrina rl life jest 100razy ważniejsze niż tibia, a ten lvl to wbil grając po godzinkę dziennie, w koncu jest super przystojniakiem B)
inteligencja forum :*

Nalesnik102 02-01-2007 20:46

@Navoxiv
Chlopie ty mnie do grobu doprowadzasz! :/
kto Ci powiedzial ze go'thia byla sharowana?buahaha splamiles sie teraz poważnie... gral Pastuch i raz na jakis czas wbil jego mlody ale on nie expil wiec mi tu synu niepierdol bo plakac sie chce co ty mowisz...
Bo masz kolege z Debicy... buahahahhaa daje glowe ze chodzi o Perma Coloriona albo hetnanoza... tyllko ze oni w rl wogule sie nie znaja:]

Nalesnik102 02-01-2007 20:47

Z gothia oczywiscie(pisze to bo moglbys tego niewykapic) xD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:38.