![]() |
Cytuj:
|
11:23 You see Zevs Mighty Thunder (Level 157). He is a master sorcerer. He is Demonic of the Aftermath (Killer).
No i Zevs~ w koncu mocniejszy.8o |
Cytuj:
|
Ale Zevs mesko musial pasc na stone golemie:< Takie mocne potworki to juz nie przelewki!
|
@up
Warlocki... |
@UP
Domyslilem sie ^^ Ale nie lubie Fifiego, wiec pobrechtac sie moge :> |
a czy bedzie ktos tak laskaw i powie jak to bylo z liamem i moltem ze dostali haka?? jak w ogóle do tego doszlo?? tak to jest jak sie haruje za granicą miast wbijać levelki.. :(
|
Na forum tibia.com ludzie z Saphiry piszą o zbanowaniu na miesiąc i delete warningu dla Vesza, który podobno przyznał się na forum świata Saphira do share'owania.
Ile w tym prawdy? Wkrótce zobaczymy... |
Cytuj:
Fitlich Apr 20 2007, 20:02:28 CEST Killed at Level 70 by Vesz Derantz Apr 20 2007, 19:55:16 CEST Killed at Level 70 by Vesz Potem chyba przyznał się do sharowania, ale ten post został skasowany, a Vesz dostał bana (patrz: http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1626406 ) Cytuj:
@Piąty Ty z Exona na forum.tibia.com piszesz? |
Ja teraz tylko czytam xD Ano Vesz banished...
Wolałbym żeby fifi dostał delete'a, jemu się przynajmniej należy ^^ |
Cytuj:
@Edit Poprosiłem i prosze ;] http://forum.tibia.pl/showthread.php...t=aurea+thread Vesz wrote: "Sorry for killing your crew, but aurea is mine now, I`m not molt so don`t try it again" HAHAHAHAHAHAHAHAH :D |
Cytuj:
|
Raks zhackowal Ivorego a teraz sam hacked i ban :S Ale sie dzieje ;D
|
Cytuj:
(Może Hellah :s) |
a wszyscy mówili że Vesz nie sharował a tu proszę bardzo.
|
Mam nowy avatar fajny nie?;d
|
nieeeeeeeeeeeeeee
|
Cytuj:
Trafny strzał , Hellahowi juz listy robią.... a kto?? Endrox z Decco tak sie wypłacili właśnie z wojny i to sie nazywa gorąca nowinka :> przeciek potwierdzony w 100 % |
Cytuj:
Po 2 to nie do końca prawdziwe. Po 3 O tym było już pisane z 10 stron temu Po 4 To on mówi o hacku nie delete. |
@Losek
To Cradle of Filth jest? Bo się nie mogę doczytać ^^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:49. |