![]() |
|
Cytuj:
@Edit Prawie zapomniałem, Man United czy arsenal!? @nic_tu_nie_ma http://www.mtv.com/shared/promoimage...a/vodafone.jpg Manchester United Hool's - i nie johuj mi tu! |
A Liverpool goni lidera ; )
|
jutro* wreście rusza Liga Mistrzów!! jeje ;)
(środa) Real Madryt C.F - F.C Liverpool o tak xD @down Jutro?! : D a to jeszcze lepiej : ) poprawie błąd xD |
@up: A mi się wydawało, że już jutro a nie w środę ; )
Real wygra z L'poolem ;p |
Mam nadzieję, że Real podtrzyma swoją dobrą passe w lidze mistrzów z ostatnich lat:)
|
Ćeskatelevize <3
Jutro Inter - ManU, w środę Chelsea - Juve. |
Cytuj:
edit ehh, a raczej o mecz z lyonem. |
<głos footballowego fanatyka>Ja już chcę 20:45! :D</głos footballowego fanatyka>
|
http://www.youtube.com/watch?v=C7zvEabDaFI
Dał do pieca ; ). Co tam, drugi też ładny... http://www.youtube.com/watch?v=DKr6_...eature=related |
Cytuj:
Zmieniłem zdanie co do Realu, niech wyeliminuje Liverpool. Zobaczymy jak poradzą sobie gdy będą mieli tak napięty kalendarz jak Barcelona. W ostatnich latach odpadali w 1/8 LM więc mieli większe szanse triumfu na własnym podwórku. Tylko trochę zapomniano o nich w Europie:( edit. Jakie szczęście że w tym tygodniu ranki =] |
Cytuj:
tak, bo zupa byla za slona |
Ja czekam na sobotnie mecze plusligi :) Delecta musi wygrać 3-0 lub 3-1 aby bezproblemowo utrzymać się na 8 miejscu, w przeciwnym razie wszystko zależy od Jadaru o.O
|
http://sport.wp.pl/kat,1744,title,W-...l?ticaid=17903 żenła
Wale linkami, ale po LM cos madrzejszego napisze. |
7' Lyon 1 - 0 Barcelona
Ciekawy początek. |
United narazie remisuje.
Atl. Madrid 1:0 FC Porto Gol Rodriguez |
Van Persie !
|
ale lyon cisnie ;/////
|
Fakt, ale coś mi się wydaje że Grosso nie dogra tego meczu.
|
pod koniec pierwszej połowy lyon nie istniał, jak utrzymają to tempo, to bramka wisi w powietrzu
|
|
Miałem oglądać Barce z Lyonem, dla mnie cholerne ciekawe spotkanie się szykowało, ale jednak padło na Inter i Manu. Cholera, stęskniłem się za Mou.
I Mou jest widoczny :D. Świetny mecz, narazie bez goli, jestem za Interem. PS. Czyta ktoś choćby w przerwie relacje live na Zczuba.pl ? ;> Śmiechowo jest^^. |
|
Heeeeeeeeenry!
|
szczupaczek tieriego <33333 <oddycha z ulgą>
|
no i remis... sądzę, że wynik jak najbardziej zasłużony dla obu drużyn
|
Arsenal-Roma 1:0 a powinno byc przynajmniej 3:0 skutecznosc fatalna a Eduardo z Adebayorem nadal kontuzjowani :/
|
no to wydaje mi sie, ze Barca i ManU awansuja, choć oczywiscie nigdy nic nie wiadomo. Co do meczu Inter - ManU. Gospodarze powinni dziekowac Julio Cesarowi, on im wybronil wynik, szczegolnie w pierwszej polowie. I ta połowa zdecydowanie dla gości, w drugiej Manchester nieco siadł, ale Inter tego nie wykorzystal, dalej ta sama słaba gra.
Wenger narzeka, że na Emirates przyjezdzaja zespoly, które na sile grają defensywnie. Zuplenie jakbym slyszal Smude, mam nadzieje, ze Tarasiewicz nie wzoru sie za bardzo Francuzie... |
God damn it. Fajny mecz ten Inter-ManU, ale cholera dziwi, ze Ferguson olał troche zmiany, kiedy ManU sobie nie radziło, czyli 90% 2 połowy. Mou reagował, było widac, konsekwentnie, tu brawa.
Ogólnie mecz jak mówie fajny, ale brakowało jednego, szczególnie w 2 połowie... strzałów :( |
Ogólnie wcześniej Rooney powinien wejść. Żal niewykorzystanych sytuacji Giggsa.
Bramka Juninho. Rozpływam się. Valdes jak zwykle pewna interwencja. |
Guardiola skomentował ten wolny miej więcej tak, że nawet 7 bramkarzami nie obronili by wolnego Juninho :D. Mecz mi się podobał, był dosyć szybki, słupek Eto'o a później Benzemy :D Barca trochę bez pomysłu no ale trudno, nie można wszystkich meczy wygrywać różnicą 5 bramek ;)
|
Valdes to jednak jest pocieszny...
|
Cytuj:
http://www.youtube.com/watch?v=-L8jMGwAYRY Oczywiście Rugby uważam za debilny sport, ale symulantów w piłce nożnej uważam (lekko mówiąc) za zbyteczny dodatek. |
Cytuj:
|
Krucjata zakończona kompromisowo, ale i tak zmiażdżymy wrogie wojska, gdy te najądą na nasz Manchester!
Inter był wręcz bezbronny. Frustracja Zannetiego - haha :D Uśmiech Adriano też był bezcenny. Nie powiem nic o wypiekach Zlatana "chcę udowodnić, że jestem najlepszym piłkarzem na świecie" Ibrahimovica. Chociaż, jeśli chodzi o Inter to najlepszy był. Cambiasso (nie jestem pewny jak się pisze) też w sumie dobrze, Maicon się starał, różnie bywało, ale na pewno lepiej od innych. Julio Cesar bohaterem swojej drużyny. Ronaldo moim zdaniem najlepszy w pierwszej połowie, w drugiej obudził się Inter, ale chyba i tak najlepszy mecz rozegrał Cristiano. Wolny Juninho - majstersztyk, z jakiego kąta : o @Down Ciężko przystawić bramkarza do napastnika : / Do tego, Zlatan jest ogólnie najlepszym piłkarzem Interu, a Cesar tylko tego meczu. |
Cytuj:
A dziś mamy kolejne widowiska. Ehh Juve CFc... |
A mi sie mimo wszystko podobala gra Davide Santon'a. Mlodziak ma naprawde zadatki na najlepszego lewego obronce, miejscami skutecznie powstrzymywal Cristiano z czego sie bardzo cieszylem ;]
i ofkors Julio Cesar \m/ |
No ja licze ze Juve dzisiaj sie dobrze zaprezentuje ;p chodzi o dobro Calcio. Z wystepu Interu jestem mhmm ani nie zadowolony ani nie rozczarowany,troche zbyt bojazliwie zagrali na poczatku.
Co do Santona to ma od kogo sie uczyc fachu, podpatrujac ich na treningu i przykladajac sie tak jak dotychczas chlopak wiele osiagnie,szkoda ze Balotelli nie chce brac z takich zawodnikow przykladu. |
Cytuj:
|
Cytuj:
wtf, ditto ? |
Cytuj:
Cytuj:
FIGHT! @Edit Czekam, aż Straznik_Monopolowego i Haszel (pewnie ma inny nick, ale każdy wie o kogo chodzi) wbiją się w wir walki... :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:58. |
|