![]() |
|
Huhu Blue Gender wlasnie wskoczylo na miejsce NGE w moim top 10 o/
BG>NGE |
Cytuj:
|
A mi osobiście ZnT nie przypadło do gustu. Drugi raz się za nie wziąłem i nic, porzucone po szóstym odcinku.
|
Za prawdę powiadam 3 seria ZnT jest jak o dupę rozbić. No ale zdarzały się śmieszne momenty(chyba jedyny plus), niestety tylko do okolic polowy serii.
Co do 3-4 serii ZnT, obiło mi się o uszy, a raczej o oczy, że anime powstaje na podstawie mangi która ma 4 sezony i dlatego nie skończyli na 2 serii. Aczkolwiek jak dotąd spotkałem się tylko z pierwszą serią w mangowskim wydaniu. Tak więc nie daje głowy, że wiadomość ta jest prawdziwa(czyli, że anime jest wydawane na podstawie mangi). |
Blue Gender i Bounen no Xamdou dodane do Want to watch. Drugi tytul zdaje sie przypominac Eureke 7, bardzo dobrze!
Wracam do "Kodomo no Jikan". Dawno mi sie tak przyjemnie nie ogladalo ecchi ;) |
a ten tylko echii i echii xD
19 ep bleacha: i jeste smiesznie jest smutno jest fajnie, tylko veoh wolno sie bufczy ;/ |
Cytuj:
@Topic: A ja jestem na 16 epie CG R2. Anime b. dobre, trzymajace w napieciu, zaskakujace :p |
Ops, double, wezcie usuncie, dobrzy panowie :P
|
Time for 4chan! Żeby mi się lepie spało, albo raczej nie spało ^_^
|
Cytuj:
jak narazie dopiero 22 odcinek czyli ze 180 left ;s |
@ZnT
Zero no Tsukaima powstaje na podstawie książki która ma pięć tomów. Dlatego jeszcze conajmniej 2 serie (chyba że zmieszczą w 1). A mi 3 seria w miare sie podobała, chociaż to w 3/4 zwykłe ecchi. |
@Up
Dla mnie zwykłe (ale dobre) ecchi to Green Green. A trzecia seria ZnT to takie niewiadomo co. |
Green Green FTW!
Mam wielką nostalgię do tego anime xD Ja tymczasem ściagnąłem OSTa z Bounen no Xamdou (OP i ED mają genialne! W trakcie ogladania też mi dwa utwory wpadły w ucho), Sayonara Zetsubou Sensei (chyba to teraz obejrze xD), druga serio genshinkena (a to zaraz po zetsubou), a Akane-iro ni Somaru Saka zostawie na póxniej, bo to jest ecchi ;P Edit: AAARGH. Zobaczymy co obejrze. Anime mam tyle, że na pewno coś znajdę :D |
Cytuj:
Poza tym Nari is back! A w dodatku niestety chory, na chwilowej przepustce z łóżka : |. |
Cytuj:
nie można tylko ecchi i ecchi XDD trzeba dać coś pośrodku XD |
@xD ok
@bleach zajebiscie mi sie podoba zwlaszcza humor ktory nie jest tak oklepany jak w naruto |
nom,Naruto to taki fajny tasiemiec dla dzieci, a Bleach już dla lepszej młodzieży XD
oglądaj dalej imo jest coraz lepiej ale w anime niema bonus chapterów : / (how Hitsugaya gain Hyononimaru power,SS on the beach...) |
Obejrzałem Byousoku. Jak na poczatku zobaczyłem grafike to mi szczena opadła ! Wszystko wygląda jak wyrenderowana, a na dodatek sie rusza ! Miodzio ;d. Całość też fajna, gdzieś tak na 9\10 oceniam :D. Teraz Kanon (2006) będe oglądał. Opłaca się ?:D
@Edit: A i ściągam Cowboya Bebopa, bo już kupe czasu nie oglądałem ;d. Z jakieś 2 lata temu ostatnio ;d |
no kanon podobny co clannada pod wieloma wzgledami ale i tak bardziej sie spodobal mi niz clannad wiec polecam ci
|
Ja również gorąco polecam Kanona : )
|
@Kuma
Ale mowa o Kanonie, a nie Kanokonie... : P @milano Twoja logika jest powalajaca. @Kodomo no Jikan Ostatni ep mi zostal, jak narazie jest dobrze. |
Cytuj:
z serii Kuma i Rayza polecają @UP nom, większa niż Leloucha i Lighta w jednym |
jak zwykle grocix ma cos do mnie ale nikt nie jest idealny...
A ze na forum tak pisze to nie oznacza ze taki jestem w rl, po prostu przyzwyczailem sie do spamu na innych forach i uzywam tego "stylu" tutaj, no ale odzwyczaic sie czas |
Kanon jest podobny do Clannada, odkryłem Amerykę?
|
Cytuj:
@edit Mój 101 post w temacie xD |
@Milano:
Bosz... Ty to chyba masz jakąś fobię, jeśli chodzi o wyszukiwanie przyczepek. Grox po prostu stwierdził fakt :D Cytuj:
Tłumacz to sobie w ten sposób. |
@milano
[wrodzona skromnosc]JA jestem idealny! Mwhahaha![/wrodzona skromnosc] @eerion Nie tylko on, jest jeszcze Kuma. Jeszcze troche i wyjde na SuperZuegoUsera :< @Kodomo no Jikan Przyjemne LOLI(!) ecchi, momentami przeradzajace sie w psychoze rodem z Higurashi. Seria na pewno warta obejrzenia. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
co wy do niego macie? : p |
Cytuj:
@Higurashi Zaczynam druga serie, pierwsza moge opisac slowami: I LOVE IT! Najlepsze anime jakie do tej pory ogladalem. Potem zabieram sie za chaos;head i GTO : D @offtop az sie dziwie ze jeszcze nie odpadlem z tego tematu... |
Cytuj:
Cytuj:
Raz na 300~ postów, a nie co drugim jak co poniektórzy :p |
Arogancki?
Ty aroganckiego usera nie widziałeś. Poza tym - nie trzeba wszystkich lubić (co nie znaczy, że ciebie nie lubi :P) Ehh tak w ogóle to... Dzisiajn obejrzałem tylko 1 odcinke anime (Sayounara Zetsubou Sensei). Musze w nocy nadrobić xD Na itouchu już mam całego Zetsubou i Aira ;D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@ time for 4chan! : D |
Tak ogólnie to ładnie podsumowaliśmy Grocixa z jego samooceną. Mam nadzieję, że się nie obrazi : P.
|
szykuj sie na loli atak wspierany armią Que....
|
Cytuj:
|
@Wszyscypowyzej
Nie, wy nie jestescie godni mojej uwagi! MUAHAAHHAHA! |
@up
Jak już jesteśmy przy tobie, to: http://i175.photobucket.com/albums/w...eni/UO0085.jpg Tylko, że pełni twojej obecności przeszkodzi Otakuma :P @down I feel (<<buee) the power! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:43. |
|