![]() |
|
hmm niech Ronaldinho idzie do milanu moze przynajmniej uefa zdobeda :d
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A Znicz Pruszków przegrał z Lechią Gdańsk 1-0 po chyba słusznym karnym, także witamy Lechie na 1ligowych boiskach :D
|
Świetnie Fiorentina <3 Moje marzenie się ziściło xd A co do Interu w 1/2 LM to niezły żarcik ^^"
|
http://youtube.com/watch?v=8KEFDvI66_Q
piękny gol Sneijdera. Jest na co popatrzeć. Cieszy brak milanu w lm i wygranie króla strzelców we włoszech przez Alexa Del Piero. |
no ładny rogal. ciekawe czy na euro będzie tak kozaczył :D
Cleveland przegrało po fajnym meczu :) LeBron 44 pts. Paul Pierce nie był wiele gorszy... 41 pts. no i poprowadził Boston do wygranej. 97-92.. nie wiele brakowało, ale w sumie się ciesze bo w finale konferencji szykuję się ładne meczyki..(detroit-boston) szkoda, że każdy o 2:30 :( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Rownie dobrze moge sie smiac kiedy Arti~ powie, ze Juve wejdzie do LM ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Topic: Wg. francuskiej prasy Samir Nasri uzgodnił warunki z Arsenalem. Jeśli to się sprawdzi, to może być ciekawie, bo Francuzi mają nadzieję, że Samir będzie ich drugim Zidane'm. Jeszcze tylko Freya na bramkę, jeszcze jednego pomocnika, Richardsa na obronę, Ibrahimovicia/Villę na atak i jest świetny skład. :> |
Cytuj:
Zamor1: Juve odpadnie z Wisłą, to pewne :( |
Racja Juve w konfrontacji z Wisłą nie miałby wielkich szans;)
btw. 27 z 31 meczów EURO będzie można oglądać na otwartym Polsacie! Chciałbym aby Wisła trafiła na Barcelonę, zapewne wykorzystałbym wtedy okazję i obejrzał mecz na żywo ;) @DOWN Trąbią o tym wszystkie portale, na początku też za bardzo nie wierzyłem, ale jak czytałem ktoś ze sport.pl dzwonił i rozmawiał z jednym z dyrektorów Polsatu i informacje się potwierdziły. http://www.sport.pl/sport/1,89344,5228784.html |
Xendriel, to pewne?(jakby co to mam wszystkie polsaty)
|
Ta, to prawda :D Jakiś typ z polsatu wysłał za wcześnie rozpiskę do gazety telewizyjnej i wszystko wyszło na jaw :P
Co do tego na kogo trafi Wisła to też mam nadzieję, że na Barce :D No i też bym skorzystał z okazji... o ile bym zdobył wejściówke =] NOH przegrali z SAS =[[[[ Chris Paul niby miał 14 asyst, ale punktów dość mało zdobył... tylko 18.. skuteczność 8-18, West 20pts.. też mało. W wcześniejszych meczach zdobywali więcej. Wiadomo było, że SAS się zmobilizują na maxa na ten mecz, wkoncu są druzyną mistrzów. Mam nadzieje, że w finale konferencji dostaną w dupę z Lakersami :D Dziś o 2:30 chyba losowanie draftu. Miami ma 25% szans :D najwięcej.. Ja chcę Forda i Beasleya w Miami ;-) |
Dziś wielki dzień :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:16. |
|