![]() |
|
Cytuj:
@No ŁOOOGIEŃ Z DUPY! @Fev poprostu zgodziłem się z twoim postem, a jego i tak musiałem dojebać bo to debil jest :confused: signed: Usar signed: Usar |
Name: Neztas
Sex: homo Profession: Royal Paladin Level: 184 World: Iridia Residence: Venore Character Deaths Jan 11 2008, 16:40:38 CET Died at Level 185 by fire |
Neztas za szybko na Fibule uciekal az mu sie nogi zapalily .
|
Temat rzeka- Princess Arman aka Patanou w Arc!
|
Biedny Patanoob z Azury wykopało go Wanted to szuka szczescia na Iridii ; )
|
Lil lal lul lel lól lol?
to fajnie bedzie |
Cytuj:
To jest moja robota :( wez zrezygnuj z tegio kierunku plis :( PLAX ITAMNS Carol soul, thais :confused: |
Cytuj:
|
Cytuj:
jaaaa takie zabawne? Nigdy kicka nie mieliscie? Idź pochwal sie mamie że neztas padł od ognia... zal.nigeria... |
21:29 Python-czopkins [147]: jak masz tego bota to mnie UHAJ !
21:29 Python-czopkins [147]: nie mam kasy juz .. neztas na open biegal jak ciul tylko exiwowal a nawet ze swoich pieknych infernal boltow nikogo nie walnal do 50min~~ filmu |
Troche prawy od rippera~;]]
Wszyscy pierd.ola ze DD to takie pa ze wy*******aja z respow i biora kase za darmo etc. Moze tak jest, ale to opinia osob supportujacych arc~. Prawda jest taka, ze arc nie ustepuje im na krok. Dzis wrocilem do domu po 20, mysle se dobije 66. Wchodze na bb island, patrze nie ma zadnego ciala, okej wolne. Expie 10 min wpada mi Night Agent i mnie bije. Mowie mu jeszcze raz a sie nim zajme, przestal, powiedzial ze jadl obiad i zaczyna mi bic bonebisty.. Pierdol.e takie cos, jebcie sie. A ja chcialem na setnym pomagac arc, woota shame ;x |
Cytuj:
jaaaa straszne.... |
Arcanium nie potrafi docenic sily ktora moze im pomoc...
Byl u mnie kiedys podstawowce koles, taki cygan, tez sie saimon nazywal... Nie pisz tu wiecej... Gz dla ciebie, wbiles fraga, mozesz wyp******ac z tego forum. Btw. poszukaj se na www.forum.tibia.swe swojego forum |
Cytuj:
|
Cytuj:
nie wiem jak u ciebie ale u mnie nie rozmawiam z rodzicami kto padl a kto nie padl, moze wy razem przy niedzielnym obiedzie omawacie co sie dzieje na tibi, dobra nie wnikam w szczegoly |
ten server naprawde schodzi na psy... to co tu sie dzieje jest nie do przyjecia ;s
|
Cytuj:
Cytuj:
dokladniej prosze :) @Heram_Elion aka Lord Shit - jest to osoba ktora spedzila 80% zycia w dp, bojac sie wyjsc , wbijajac lvl dookola tmple na pohu. Twoje przywileje koncza sie krzyczeniem na forum. "przywileje" ,nie uzylem zbyt trudnego slowa? rozumiez to... prawda? KTHX BYE |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Neztas wysłałem Ci prezent do depo na Fibuli. Sprawdź co dostałeś. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:04. |
|