![]() |
|
@Lisekvl
Nie kolego, on sie kieruje tylko tym co ty mówisz po każdym dead, a teraz nie wiemy co wymyslisz, takze wybieral z poprzednich opcji...tak pozatym jak zdrówko ;)? |
zajebiscie, odjebaj sie od przemiego, pionku
|
Jan 25 2008, 10:29:08 CET Died at Level 278 by a frost dragon
|
@suchy_yo
Ok, przy tobie czuje sie taki malutki muu muu muu...narazie pionki karają...zreszta, nie walcze dla uznania tylko z własnych powodów i moge byc tym pionkiem heh skoro tak to nazywasz ;p |
Cytuj:
|
@up
Kto ty? |
Cytuj:
|
O jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
o/ |
Cytuj:
spadam, yo |
Nikt w Inshon nie jest pionkiem pionki to są u was :)
@Poul Pjontka _/ @down Prawde mówiąc... kibicuje słabszym :> nie liże nikomu dupy gdyż moja gra na furorze polega na lognięciu jak coś sie dzieje a i jeszcze jedno chodzilo mi o pionka w wojnie :) |
najwiekszym pionkiem tutaj to jestes ty... a jeszcze na ten temat sie udzielasz.Ciekawe za kim bedziesz za miesiac
|
Witam wszystkich :] Ema
|
Pupul nie wierze
edit: San Ti Jan 25 2008, 23:44:52 CET Killed at Level 108 by Kerston |
Cytuj:
ok |
Cytuj:
|
Cytuj:
btw dzisiaj zostana opublikowane materialy deklasacyjne na karasia, czekajcie |
widac ze orzech pg jedzie taifunem ...
Jan 26 2008, 09:32:38 CET Died at Level 277 by a frost dragon Jan 25 2008, 10:29:08 CET Died at Level 278 by a frost dragon |
A Suchy to nie jest ten drugi Ymy ?
|
Cytuj:
co do Poula@ zwracam honor ostatnio podlaczyl sie do mnie na prv i powiedzial ze to jego 2 owner wyzywa swoja matke a nie ten , ktory pisze na forum to tak dla jasnosci. |
Dzisaj ładne P.A sobie koleżka zrobił
http://img502.imageshack.us/img502/3283/pasp4.jpg Żal mi takich ludzi, 124 level i ściągają bohy od ludzi na facc tombie Mam nadzieje że ktoś się tym zajmie |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:42. |
|