![]() |
|
Cytuj:
|
no wlasnie bo wszystko co ftp moze to czekac na new war i dojsc do jednej ze stron. tak szybko nowej wojny nie bedzie.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Podaj nick tego maga to ci uwierze, bo narazie mam cie za pasożyta który zobaczyl ze ftp dupi to idzie do hp... Chyba juz nie musisz kryc, przeciez juz po war;) A i z tym ransoexem to dobrze wiem jak było bo sam mi nawet pisałeś że pozwolil ci być neutral... typie... Zrozum wkoncu że to tylko gra. I tak nie gram to czego mam zalowac? "Sami znacie name wiec nie musze mówic." Ja nie znam i chce to uslyszec z twoich ust. Bo tak jak pisałem, mam cie za pasozyta ;) Cytuj:
@edit2 Chodzilem na akcje magiem hahahahah, owned?:> @edit3 W war bylem od wojny ftp vs dh. Nawet gdybym nic nie robil to i tak by mnie zabijali... Kiedys nawet mi destro mówil ze juz chcieli po mnie isc ale ich zatrzymal wiec lepiej wejsc do wojny niz nic nie robic chyba nie? Cytuj:
|
Sami znacie name wiec nie musze mówic.
Tak tak girni wiem, wyżal sie jeszcze komuś, przykro mi z powodu twoich 4 deadów. Zaluje ze nie zostawilem screena jak Aervani mi pisal zebym nie dochodzil do HP tylko zbieral sobie kase a dojde kiedy bede chciał. Edit: a wlasnie skoro tak sie zapierasz ze na Vaku nie byłes to co w war robiles? Czyzby nic? Owned?:> Edit2: No wlasnie bo debil jak ty by postąpil tak ze doszedlby 100 ekiem do war i nie dosc ze nic by w warze nie robil to nie moglby jeszcze do tego hajsu zbierac. Mądre bardzo gz blyskotliwy jestes. Edit3: Lepiej dojsc magiem i sie bic a najtem sobie zbierac kase ;@ Nie odpisze juz, wiecej. szkoda czasu. |
I po co to wszystko jak to nic nie da? :( <spam>
|
Yzen Izil hacked... chyba najwiekszy pg z HP, szkoda go. na szczescie lvli nie stracil.
|
Need 4 osoby z premium na vicków, do gildii dla rookstayerów. Macie może jakieś noobchary, albo możecie zrobić nowe postacie z 1 lv? Cokolwiek, co mogłoby być vice-liderem w gildii.
|
@Eragog
Ja moge dolaczyc xD <Andariel zoltan> :D |
Jedyne co mnie meczy to to,ze mam 140 dni pacca:confused:
|
Mozesz dac mi bo aktualnie nie mam ;(;(;(
|
@Fryc
To wyboć jakiegos chara :-P aaa zapomniałem, HP na 40 lvlu Cię shunci :C |
Cytuj:
|
The character Mendolina has been created.
See you in Tibia! HAHAHA XD! |
Ei , koledzy..
Mam pytanko , troche się wstydze. Mieliście już mutacje moszny?:> XD |
Wtf?! o.o LOL
|
XD
@Kosti Byłeś w kutasenacie?=dddd W dzień przed wielkim swiętem chujewów XD |
Cytuj:
http://i20.photobucket.com/albums/b2...1990/gorti.jpg |
Dobra, dobra, kto jeszcze chętny na vicka do gildii? :'\ Róbcie jakieś nowe chary i podawajcie nicki, ja dam inva (nazwa gildii to tryryryryryrm!: Last Rope).
|
ale pech :D bilem noobow bo mi sie na resp wjebali i kick i owned.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:13. |
|