Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Wojna DICU, FS vs FTP, FTPA! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=158649)

poreda 28-08-2008 15:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kost123 (Post 2248742)
Co do konca wojny- Nie wierze... =) aż sie wzruszylem HAhhahahahHA od ponad 2,5 roku czekalem na moment kleski CALKOWITEJ Ftp =P

Gz Hard Plan

No i wypada czekac na new war =)

FTP nigdy nie upadnie. Hard Plan wygral, i co? miesiac/2 i polowa hp sie odlaczy zacznie sie new war, ftp korzysta i dolacza. Zrozumcie ze to sie nigdy nei skonczy

holuu 28-08-2008 16:17

no wlasnie bo wszystko co ftp moze to czekac na new war i dojsc do jednej ze stron. tak szybko nowej wojny nie bedzie.

poreda 28-08-2008 17:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez holuu (Post 2248821)
no wlasnie bo wszystko co ftp moze to czekac na new war i dojsc do jednej ze stron. tak szybko nowej wojny nie bedzie.

chuja wiesz, chuja widziales, chuja slyszales

GirNi11 28-08-2008 17:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez holuu (Post 2248376)
Nie mówie ze war był latwy. Miałem kończyć gre jak sie pacc skonczy ale...

Note: Somebody has paid a premium time period for you. :evul:

Ty tutaj masz duzo do gadania bo dolaczyles dopiero 3-4 dni przed koncem... I nie wciskaj nam kitu że magiem byles czy coś bo skoro nie było cie na dawie to na kim byles? Mago larenem wojowales? Ahh sorry na bank Aervanim...
Podaj nick tego maga to ci uwierze, bo narazie mam cie za pasożyta który zobaczyl ze ftp dupi to idzie do hp... Chyba juz nie musisz kryc, przeciez juz po war;)

A i z tym ransoexem to dobrze wiem jak było bo sam mi nawet pisałeś że pozwolil ci być neutral...

typie... Zrozum wkoncu że to tylko gra. I tak nie gram to czego mam zalowac?

"Sami znacie name wiec nie musze mówic."
Ja nie znam i chce to uslyszec z twoich ust. Bo tak jak pisałem, mam cie za pasozyta ;)

Cytuj:

Zaluje ze nie zostawilem screena jak Aervani mi pisal zebym nie dochodzil do HP tylko zbieral sobie kase a dojde kiedy bede chciał.
To widze że aervani lubi takich pasożytów;/ zalosne...

@edit2
Chodzilem na akcje magiem hahahahah, owned?:>

@edit3
W war bylem od wojny ftp vs dh. Nawet gdybym nic nie robil to i tak by mnie zabijali... Kiedys nawet mi destro mówil ze juz chcieli po mnie isc ale ich zatrzymal wiec lepiej wejsc do wojny niz nic nie robic chyba nie?

Cytuj:

Nie odpisze juz, wiecej. szkoda czasu.
też tak myśle, w sumie to juz nie gram to po co sie klocic ;), cyaa

holuu 28-08-2008 17:49

Sami znacie name wiec nie musze mówic.
Tak tak girni wiem, wyżal sie jeszcze komuś, przykro mi z powodu twoich 4 deadów. Zaluje ze nie zostawilem screena jak Aervani mi pisal zebym nie dochodzil do HP tylko zbieral sobie kase a dojde kiedy bede chciał.

Edit: a wlasnie skoro tak sie zapierasz ze na Vaku nie byłes to co w war robiles? Czyzby nic? Owned?:>

Edit2: No wlasnie bo debil jak ty by postąpil tak ze doszedlby 100 ekiem do war i nie dosc ze nic by w warze nie robil to nie moglby jeszcze do tego hajsu zbierac. Mądre bardzo gz blyskotliwy jestes.

Edit3: Lepiej dojsc magiem i sie bic a najtem sobie zbierac kase ;@

Nie odpisze juz, wiecej. szkoda czasu.

Parcatras 28-08-2008 20:22

I po co to wszystko jak to nic nie da? :( <spam>

holuu 28-08-2008 21:12

Yzen Izil hacked... chyba najwiekszy pg z HP, szkoda go. na szczescie lvli nie stracil.

ErAgOg 28-08-2008 21:40

Need 4 osoby z premium na vicków, do gildii dla rookstayerów. Macie może jakieś noobchary, albo możecie zrobić nowe postacie z 1 lv? Cokolwiek, co mogłoby być vice-liderem w gildii.

DarkKZ 28-08-2008 22:05

@Eragog
Ja moge dolaczyc xD <Andariel zoltan> :D

HellFrycek 28-08-2008 23:20

Jedyne co mnie meczy to to,ze mam 140 dni pacca:confused:

Parcatras 28-08-2008 23:46

Mozesz dac mi bo aktualnie nie mam ;(;(;(

PolacyToCioty_Kalor 28-08-2008 23:48

@Fryc

To wyboć jakiegos chara :-P

aaa zapomniałem, HP na 40 lvlu Cię shunci :C

poreda 28-08-2008 23:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez GirNi11 (Post 2248926)
Ty tutaj masz duzo do gadania bo dolaczyles dopiero 3-4 dni przed koncem... I nie wciskaj nam kitu że magiem byles czy coś bo skoro nie było cie na dawie to na kim byles? Mago larenem wojowales? Ahh sorry na bank Aervanim...
Podaj nick tego maga to ci uwierze, bo narazie mam cie za pasożyta który zobaczyl ze ftp dupi to idzie do hp... Chyba juz nie musisz kryc, przeciez juz po war;)

A i z tym ransoexem to dobrze wiem jak było bo sam mi nawet pisałeś że pozwolil ci być neutral...

typie... Zrozum wkoncu że to tylko gra. I tak nie gram to czego mam zalowac?

"Sami znacie name wiec nie musze mówic."
Ja nie znam i chce to uslyszec z twoich ust. Bo tak jak pisałem, mam cie za pasozyta ;)

To widze że aervani lubi takich pasożytów;/ zalosne...

@edit2
Chodzilem na akcje magiem hahahahah, owned?:>

@edit3
W war bylem od wojny ftp vs dh. Nawet gdybym nic nie robil to i tak by mnie zabijali... Kiedys nawet mi destro mówil ze juz chcieli po mnie isc ale ich zatrzymal wiec lepiej wejsc do wojny niz nic nie robic chyba nie?

też tak myśle, w sumie to juz nie gram to po co sie klocic ;), cyaa

WIdze ze psiocha wytrenila skilla w edytowaniu o.o

Mendolina 29-08-2008 11:02

The character Mendolina has been created.

See you in Tibia!

HAHAHA XD!

oVvN3eR 29-08-2008 11:09

Ei , koledzy..
Mam pytanko , troche się wstydze.
Mieliście już mutacje moszny?:>

XD

Mendolina 29-08-2008 11:12

Wtf?! o.o LOL

oVvN3eR 29-08-2008 11:19

XD

@Kosti
Byłeś w kutasenacie?=dddd
W dzień przed wielkim swiętem chujewów XD

poreda 29-08-2008 11:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez oVvN3eR (Post 2249824)
XD

@Kosti
Byłeś w kutasenacie?=dddd
W dzień przed wielkim swiętem chujewów XD

od zawsze mowilem ze gorti to rumun

http://i20.photobucket.com/albums/b2...1990/gorti.jpg

ErAgOg 29-08-2008 12:46

Dobra, dobra, kto jeszcze chętny na vicka do gildii? :'\ Róbcie jakieś nowe chary i podawajcie nicki, ja dam inva (nazwa gildii to tryryryryryrm!: Last Rope).

holuu 29-08-2008 12:50

ale pech :D bilem noobow bo mi sie na resp wjebali i kick i owned.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:13.