![]() |
|
Cytuj:
|
Gdzie eźpić 27 sorcem niedaleko Venore???
|
Cytuj:
|
51 ED 50 MLVL. eq : b robe/c arm, demon shield, curs helmet, BOH, k legs. Gdzie mam expić? Bo już mnie te je**** d guardy wnerwiaja. Może być waste, byle żeby lvl szedł.
Jak coś to nie mam blokera |
Witam
Mam Knighta : * 22 level * 4 mlvl * 70/70 skill Moje Eq : - Warrior Helmet - Knight Armor - Plate Legs - Crown Shield - Fire Axe - Scarf Nie posiadam PACC. Interesuje mnie czy opłaca mi się chodzić na cyklopy w Mount Sterum albo na Elf Fortress ? Byćmoże polecicie inne miejsca ? |
Jestem knightem 10 lvl i skille 32/29 kogo mam rozwalać i w jakich miejscach (miejsca w okolicy carlin ) prosze o pomc :( ;(
|
@up jak cos to skiluj do 55/55 a potem idz na dwarf soldiery roty itp
, |
Jestem FACC, 29 lvl, sorcer z plate set , Gdzie expic? mam 32 mlvl - nie trenowalem . Chodzilem na wywerny ale to za duza strata manasow
|
@up
spróbuj Dark Cathedral |
Nie moge isc do DC bo w tym update po drodze dodano respy kilku tarantuli i jednego GSa a napewo time ringa i sdkow nie bede na wyprawe zdobywal;/
|
@up
Guardy w Kazz. Postaw monka lub 2 i jedziesz, bo exp jest super a looci tez niezły;) Nie zapomnij uh i hmm:) |
??
Cytuj:
|
o właśnie jak cos to mam scale armor dwarven shiel dwarven helmet spik sword
|
tej wiadomości nie ma
|
@up dwarven helmet?
jeśli nie bujasz szybko go selnij(sprawdź za ile można go sprzedać) i kup se od razu steel helmeta, plate armor, plate legs, lepszy sword(spike chyba bedzie w miare) i knife... a po drugie ban ci sie należy za triple post... Jest opcja edytuj... |
Cytuj:
|
Gdzie expić druidem 27LVL i 27MLVL, mogę summonować Monka. Nie mam pacc. Moje eq : Leather Boots, Medusa Shield, Noble Armor, Volcanic Rod, Crown Helmet, Plate Legs. Eq w każdej chwili mogę zmienić, ponieważ mam bardzo dużo kasy, ale myślę że nie ma potrzeby. Gdzie radzicie expić ? Ile MF ze sobą zabierać ? Czekam na rychłą pomoc :)
|
@up wywal tego smiecia noble armor kup b robe, duzo gfb i idz na guardy kazz
|
Po raz 3 się pytam i nikt nie odpowiada.
15 Lvl palladyn P-set, 42/24 (skilluje) pyta gdzie expić. |
dam rade 13palem z 40distem expic na ghoulach i szkieletach w mountain tombie? bow+arrows
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:56. |
|