![]() |
|
Cytuj:
Pozdrawiam all |
Cytuj:
Żeby nie było ja Drozemowi nic nie mówiłem, tylko raz napisałem na ID chacie |
Cytuj:
jesli jakas akcja, dawac znac, moj palek do uslug ;] |
Cytuj:
To Drozem zwrócił się do Hola per "Fantom"? Dużo ludzi wiedziało, że to jedna i ta sama osoba (nie tylko pl ale i br) więc może jakiś br się pochwalil? |
@Up
Drozem wczesniej powiedzial tez ze wsrod polakow ma uszy i oczy :) taki z tego wniosek ze jakis **** sie podlizuje Drozemowi :) :evul: :evul: |
@OMO
A dziś coś z innej beczki 2 royal helmet own3d na hyderkach(18k for me) ^.^ ss'ów nie robiłem bo zapomniałem Edit: @ Ho'lu ja tam nawet nie wiem kot to drozem :p |
@up
wyslales mi te 10k? |
Michal Goly=Jan of silvera
(2 owner):evul: |
@Pulpet
Nie dam je tobie osobiście :p |
Ho'lu jak sie dowiesz kto to chetnie pomoge ...
Aha i jakby sie jeszcze pare osób znalazło to byłbym za tym aby drozema ubić ... sam przyjełem dzisiaj kilka SDków od tego nooba :evul: |
Co prawda nie gram na tym serverze ale Ho'lu
gdybyś potrzebował pomocy to pomogę ;**** |
@up
A dlaczego chcesz mi pomagac? :OO czym sobie zasluzylem? :evul: |
LOL!! Wy wszyscy tez?! Dzisiaj do mnie to samo.. Drozem mi pisze hunted, ja sie pytam dlaczego a on do mnie mowi bo ubiles jakiegos tam nooba 15 lv.. OMG
Nie zaplace mu napewno ;> Btw, Holasz nie obrazaj sie ;x |
nuda, nic sie nie dzieje xD spam spam spam gogo do 4k postow :D
|
@Holu
Hmmm... Wydajesz mi się na miłego gościa :) A pozatym to nie gram w tibię. Ps.Gdy grałam "Drozem-Srozem" też mnie "huncił" Więc już wiesz :> ;* Pzdr;*** |
2 team na Harmoni proboje PoI....
1/3 padla w tym glowny przewodnik Cichy mac i glowny bloker, nicka niepamietam :P 00:12 Pogromczyni Swiatla [198]: 00:12 YOU LOSE 1021 MANA BLOCKING AN ATTACK BY A HELLFIRE FIGHTER. 00:13 Fevete [125]: 00:04 You lose 637 mana blocking an attack by a hellhound. 23:52 Fevete [125]: 23:13 You lose 648 mana blocking an attack by an undead dragon. |
@Up
Czyli przeszli czy nie? |
Idzie ktos na OF? :evul: :evul: :evul:
|
Cytuj:
|
@Ho'lu
Ja się mogę przejść na OF bo musze do Kinga zagadać, żeby potem łatwiej było wykonać Djiina :evul: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:37. |
|