Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aurea (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=184)
-   -   WYDARZENIA ze świata Aurea (Najciekawszy Temat Roku 2006) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=82440)

Losari 21-04-2007 21:57

@Piaty
Cradle of Filth to kapelka grajaca black metal a moj avatara to okladka z ich plyty.
@down
No to w moim poscie masz tez odpowiedz co do avatara xP a jest tam nazwa kapelki i plyty "Cruelty And The Beas" z 1998 jak sie nie myle.

Piaty_Jezdziec_Apokalipsy 21-04-2007 22:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Losari (Post 1381055)
@Piaty
Cradle of Filth to kapelka grajaca black metal a moj avatara to okladka z ich plyty.

OMG, wiem xd Tylko się pytałem o avatar ^^

@up
Wiem, wiem. Zauważyłem. Tylko musiałem się jakoś wytłumaczyć, żeby na ignoranta nie wyjść ^^

Sope(L) 21-04-2007 22:03

Z tego co wiem to Raksu wylapal hacka .

Gotic 21-04-2007 22:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Losari (Post 1380787)
Mam nowy avatar fajny nie?;d

Moze i fajniej wyglada, ale Manowar wymiata ;x

Piaty_Jezdziec_Apokalipsy 21-04-2007 22:15

Jak dla mnie i Manowar i Cradle~ są zbyt nużące... Ja wolę głośno i szybko ;>

Gotic 21-04-2007 22:17

@UP
Nie znasz sie na prawdziwej konsystencji i woni aromatu muzyki :>

@EDIT
Mam pytanie, bo nie chce mi sie sprawdzac. Jak sie robi new rec keya to wysylaja go na maila czy na adres?

Cradle of Filth - A Gothic Romance
Gotic Roma, ta piosenka prawie jak moj byly name...
Wie ktos jaki nick mial Auroth na aurerze?

Piaty_Jezdziec_Apokalipsy 21-04-2007 22:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gotic (Post 1381112)
@EDIT
Mam pytanie, bo nie chce mi sie sprawdzac. Jak sie robi new rec keya to wysylaja go na maila czy na adres?

Na adres, na który zarejestrowane jest konto.

Russ'el 21-04-2007 23:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Govu (Post 1380863)
Trafny strzał , Hellahowi juz listy robią....
a kto??
Endrox z Decco tak sie wypłacili właśnie z wojny
i to sie nazywa gorąca nowinka :>

przeciek potwierdzony w 100 %

Deeco moze i tak, ale o Endroxie nie masz zielonego pojecia.
"przeciek potwierdzony w 100 %" spoko, a gdzie to slyszales ?? W Carlin w dp ??

Keleris 21-04-2007 23:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Losari (Post 1380787)
Mam nowy avatar fajny nie?;d

Mam Lepszy;)

Losari 22-04-2007 00:12

Lul Piaty mowiac ze COF gra wolna muze to ta jak bys mowil ze Kaczynscy dobrze rzadza Polska xPP A co do manowara to manowar gra taki jakis dziwny heavy/epic metal ;s

Piaty_Jezdziec_Apokalipsy 22-04-2007 00:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Losari (Post 1381378)
Lul Piaty mowiac ze COF gra wolna muze to ta jak bys mowil ze Kaczynscy dobrze rzadza Polska xPP A co do manowara to manowar gra taki jakis dziwny heavy/epic metal ;s

Szczerze mówiąc, nie słuchałem COF, ale wiem że to black metal. A z paru piosenek w wykonaniu Burzum'a czy Bathory'ego, wyszło mi na to, że black metal jest raczej taki wolny i ciężki. Wolę death ^^

Manowar to już w ogóle przegięcie... Spokojniejsi przy niezmiennym rytmie perkusji zasną, reszta zacznie uderzać głową w ścianę ;o Ale z drugiej strony ma w sobie to coś ;p

Govinem 22-04-2007 00:47

Cytuj:

Ale mu chyba chodziło o avtar, moim zdaniem Manowar był the best.

Kolirn 22-04-2007 01:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piaty_Jezdziec_Apokalipsy (Post 1381452)
Szczerze mówiąc, nie słuchałem COF, ale wiem że to black metal. A z paru piosenek w wykonaniu Burzum'a czy Bathory'ego, wyszło mi na to, że black metal jest raczej taki wolny i ciężki. Wolę death ^^

Manowar to już w ogóle przegięcie... Spokojniejsi przy niezmiennym rytmie perkusji zasną, reszta zacznie uderzać głową w ścianę ;o Ale z drugiej strony ma w sobie to coś ;p

Słucham własnie COF - nyphetamine i Her ghost in the fog (tekst "zgwałcili i porzucili '5 ludzi boga' jej ducha we mgle" wymiata xD) i jakoś tego wolnego nie słyszę :P

Slait 22-04-2007 01:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piaty_Jezdziec_Apokalipsy (Post 1381452)

Manowar to klasyka dobrego starego Metalu. Swietne "solowki" np. na poaczatku " Hail and Kill ", "mountains". "Inny" ale lepszy metal :P

Piaty_Jezdziec_Apokalipsy 22-04-2007 01:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piaty_Jezdziec_Apokalipsy (Post 1381108)
Jak dla mnie i Manowar i Cradle~ są zbyt nużące... Ja wolę głośno i szybko ;>

Cytuj:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Govinem (Post 1381464)
Ale mu chyba chodziło o avtar, moim zdaniem Manowar był the best.

Nie, nie chodziło mi o to, że avatar Loska gra wolną muzę ;o

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kolirn (Post 1381500)
Słucham własnie COF - nyphetamine i Her ghost in the fog (tekst "zgwałcili i porzucili '5 ludzi boga' jej ducha we mgle" wymiata xD) i jakoś tego wolnego nie słyszę :P

Mogłoby się nazywać: "Her ghost with a dog in the fog in the fog" ^^

Edit: Ściągnąłem sobie na szybko album COF'a. Jak dla mnie to taki Power Metal troszkę cięższy ;p

Kolirn 22-04-2007 01:22

może to pewnego rodzaju zboczenie ale słuchał ktoś z was 2 legend japońskiej sceny gitarowej ? :P "X-Japan" i "Dir en Grey"

Losari 22-04-2007 01:38

@Piaty COF to black metal i tylko black metal nic go nie zmieni ^^ Posluchaj Hammer Falla czy Blind Guardiana i porownaj z COF wtedy zobaczysz roznice miedzy power a black metalem :>
@Kolirn Posluchaj se tej nowej plytki COF - Thornography bo Nymphetamine czy Midian juz nudne sa ;d

Piaty_Jezdziec_Apokalipsy 22-04-2007 02:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Losari (Post 1381528)
@Piaty COF to black metal i tylko black metal nic go nie zmieni ^^ Posluchaj Hammer Falla czy Blind Guardiana i porownaj z COF wtedy zobaczysz roznice miedzy power a black metalem :>
@Kolirn Posluchaj se tej nowej plytki COF - Thornography bo Nymphetamine czy Midian juz nudne sa ;d

Właśnie porównywałem płytkę Damnation~ COF'a z Rhapsody i Blind Guardian'em. Jak dla mnie dość podobne. ^^

duuKi 22-04-2007 02:51

Sorki ze przerwe ten ciekawy spam :S
Ale czy na Aurea sie cos ciekawego wydarzylo..?
Bo ja przez Nerane nie na bieżąco.

Piaty_Jezdziec_Apokalipsy 22-04-2007 02:56

@up
Ivory bez eq, Raks z banem, Vesz z banem na 30 dni i deletion warningiem.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:10.