![]() |
|
Cytuj:
Bo jesli masz z tym problemy to przepraszam... |
Dziejsze open battle (Jun 10)
Aftermath~ Feliex Jul 10 2008, 19:41:54 CEST Killed at Level 158 by Zevs Mighty Thunder and by Corey Johnson Anka Adusianka Jul 10 2008, 19:40:26 CEST Killed at Level 99 by Corey Johnson and by Raahy Arieswar sumo Jul 10 2008, 19:56:51 CEST Killed at Level 151 by Eillod and by Morixar Ns~ Iros Jaba Jul 10 2008, 19:55:47 CEST Killed at Level 122 by Aimar de'Vrie and by Arieswar sumo Kto jeszcze sie wyglebil? Duzo tego nie chce mi sie pisac |
Kidler masz cos na Danubii?
|
Chyba dziś w plecy, ale openka ładna była.
|
@up
Jakies 1kk na Danubii, wiec jak chcesz WT nie ma problemu. |
Aftermath/inmates (32):
Feliex Lagurus Anka Adusianka Arieswar sumo Bulldog fool Danfos Eldero Tashfael Lesik Linglifer Mastro Scue Mooro Ozur Sykus Tilari Xavieradu Ahorol Gruzin bro'war Lord fuzavav Meliah Gewyr Tailor Tamer Verius Vladislavus Dragulia Xentanian Melioveryan Soldek Belart Daulin Endrox Sir Dunka Piaty Jezdziec Apokalipsy Rafiano Elzagii Fitlich NS i reszta (23): Zevs Mighty Thunder Iros jaba Matsel Speed'Mono Sucio Beldare Civlar Harythoria Croth Cader Deltarius Dolkia Uncle krakan Bodzix Can Allister Cervik Feawyn Inferno Lord dolkaj Julia Deathblade Saori Mia Skuriz Harythoria Rackata evil dyon Johawn Mage Jon |
Cytuj:
--- Choć wy też nie powinniscie chłopaka tak dręczyć, on przez to sie tylko bulwersuje. I pisze kolejne posty, dodatkowo szuka dziury gdzie nie ma.. Choc brawa dla niego za odwage! :D I miał by ktoś nakrecony film z dzisiejszej openki? :] Bo juz zapewne nowa tibicam sie ukazała. @Dukki http://pl.youtube.com/watch?v=zU_IUP...eature=related Pytanko dla ciebie - Music tego filmu PLAXXX ;) |
Rafiano
Elzagii |
Cytuj:
The Cloud Room - Hey Now Now. |
Ajj, niefajnie, niefajnie...
Ten filmik ^ nie wyszedł mi :P xD http://youtube.com/watch?v=_d2EO1O3qkg ten moze niesmieszny^ http://youtube.com/watch?v=LlDNkPytBq8&feature=related ten tez jakos niezabardzo, ale zawsze lepszy od tego ^^XD sry za spam :p /cu |
Cytuj:
|
hahahaha, wiem xD
|
i na nubkach
Croth Cader Jul 10 2008, 20:26:52 CEST Killed at Level 171 by Dark Bodinho and by Stellson |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Kurwa, on tam płacze ; oo? :D
xDDDDDD , czy taki smutny ; dd! @2 up Macie filmik z crotha? : > |
Cytuj:
nie ma tibiacam tv ani tibiacam jeszcze |
Cytuj:
|
Powie mi ktos na czym polega TibicamTv? :P Czesto o tym słysze , ale nigdy nie mialem czasu, aby dosjsc jak to wszystko działa. B) btw. trzeba tam konto zrobic? :p
Sry za offtop |
tak trzeba wykupic na podrywacze.pl platny dostep do filmikow i tibiecatv masz za free
|
Cytuj:
tam też można tibie na dwóch ustawić :D |
|
ma, ktos film z dzisiejszego battle?
I przybliżony wynik ; ) |
Aftermath & Co:
Bulldog fool Vladislavus Dragulia Nali Darina Eldero Tashfael Endrox Aimar de'Vrie Iron Nostradamus Matik'Sorcek Myshka Ahorol Waldus Vesz Gamroth the Behemoth Butibof Meliah Gewyr (but he die on snake made by Ns/CC & Co) Ns/CC & Co: Wayon Gotin Skuriz Thexaia Shre Darkness Sixis Ramievoh Tealistyne Morixar Deltarius Natalon Dekos Wakusei Cervik Ryan Ice Zevs Mighty Thunder Iros Jaba film jest z zula na tibia.de |
Cytuj:
haha, a Nata swoje :D, ja bym sobie na xlaski wykupił chetnie, ale musze pierw wykonczyć moj pakiet na TaquuliiXXX. ;) Bo filmy tam sa boskie ;P Choc o podrywaczka.pl nie slyszalem o tym nigdy. @Astri Redtube, hmm słabe sa tam filmy, dlatego jedziesz tam za free ;D Choc zdarzaja sie niektóre fajne filmy tam ;) |
Taa czasem się coś ciekawego trafi :D
Chce ktoś Kupić mojego KnaJta ? Potrzebuje sianko na wakacje %%%%%%% |
za 100zl moge kupic ;]
|
Cytuj:
B)B)B)B), chodz czasem 3 złote może się trafić xDD8o |
Krejzol !!! xOO ;xx
|
Kto gra teraz zevsem ; oo?
Jul 12 2008, 19:14:17 CEST Died at Level 145 by a giant spider Jul 12 2008, 11:15:44 CEST Killed at Level 149 by Beznickos and by Thil Dark Jul 10 2008, 19:48:23 CEST Killed at Level 152 by Ozur and by Lesik Jun 30 2008, 19:06:15 CEST Killed at Level 156 by Itkuzo and by Eldero Tashfael Jun 22 2008, 16:33:08 CEST Killed at Level 157 by Dektral and by Denza |
Cytuj:
btw. niema to jak zevsem robic pa:D |
Cytuj:
|
Cytuj:
HEHE Narazie nie kradne bo mnie zamkną , wystarczy mi kurator na plecach xD :);):p:]B):(:D:o8o:confused:X(:baby:;(:evul::cup: |
Cytuj:
Troszkę za mało :< |
ta... kurator ;d..
Masz też kuratora psa? ; ddd Kumpel ma nauczyciela od Wfu xDD down : mój jest co 2 tyg ; /.. |
No, No kurator to najlepsze rozwiazanie, tez miałem miec kuratora, bo wybiłem zęba gosiowi, ale jakos go nie widac :P.
|
Cytuj:
|
np do ciebie?:)
|
Cytuj:
|
pozdrow go od NaTy jak przyjdzie pff ;D
|
Cytuj:
:);):p:]B):(:D:o8o:confused:X(:baby:;(:evul::cup: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:27. |