![]() |
|
Uwielbiam patrzeć, jak płotki próbują walczyć między sobą. Rzucają sobie do gardeł jakieś pierdoł i myślą, że są potężne.
Eh... |
@Juzefek
No i...?: P @eerion はいです!ご主人さま |
@gro
私はあなたを守ります心配しないでください!:3 myślą ze mają z nami szanse co? HA! @ 純粋な悪otakumaです!グーグルも..と考えている |
何が起こっているのか?
|
Cytuj:
z czego korzystasz? |
mozecie po mnie jechac ile chcecie ale ja always zachowam stoicki spokoj ze nawet taki "miszcz cienkiej ripozty" lub jak kto woli "zoofil" eerion nie wyprowadzi mnie z rownowagi...
(ironic)a ogolnie czemu widze czarne kwadraciki(/ironic) @bleach dawno nie czulem takiej eufori ogladac jakies anime jak to robi bleach, po prostu naruto choooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooowaaaaa aaaaaaaaa sie w pizdu daleko |
@eerion
申し訳ありませんが、 私 も、考えもしなかった 彼を使用する この.. @ wiemy :p |
No cóż, pierwszy odcinek Higu Rei jest wg mnie najstraszniejszym, najpotworniejszym i najokropniejszym odcinkiem wszystkich serii, a to dzięki scenie
Ukryty tekst:
Z drugiej strony Ukryty tekst:
|
Cytuj:
脳の: ) Google翻訳 |
<tu był tekst>
|
はぁ?私たちは知っていますか XD?
@sam ここに同じ.. |
おやすみなさい!ベッドには、明日の学校に戻る! : ]
|
Googleの翻訳は輪唱のように聞こえる
|
ajm sori this iz a dzapanis foroom?
ajm sori for maj inglisz cause im polish retard |
@sam
owned ale ok idem.. @Azur[,Blue,Aoi,Niebieski] woot? @up ta, ale gadając tak nie jesteś fajny.... |
Lol, milano... dla ciebie mogę powiedzieć tylko jedno - 言葉、日本語の単語の多くの多くの多くの言葉 | milano | 不器用な人削除
Tłumaczyć sobie po kolei wersami, "|" oznacza kolejny wers. Wiecie, japoński jest bardzo trudny. @Rayza To miało brzmieć dokładnie tak, ale raczej chodziło "jak język <tej istoty>". |
@up
szczycisz sie czyms co se znalazles na google i pokazujac jaki jestes cool na forum? I tak nie ma japonskiego zainstalowanego i nawet jakbym mial to bym nie wiedzial co to znaczy i mnie to nie interesuje |
Cytuj:
http://translate.google.com/translate_t# |
No i kolejny flamewar się robi! Będzie fajnie :p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@milano no ale my sie tak all bawimy :D on i tak jest kul : p ale z flejmem won na gg/PM bo raportne tompomi |
Cytuj:
Poza tym powinno chyba być odwrotnie. Pierwsze zdanie powinno być o tym, żeby się nie bali, a potem, że obronisz Grocixa ;P Cytuj:
Cytuj:
Ja wam nie będę po japońsku odpisywał. Nie znam tego języka tak dobrze, żeby swobodnie sobie gadać, a na internetowym tłumaczu bazować nie będę, bo ten się wykłada na bardziej skomplikowanych formach ;P |
@eerion
uprzednio jak sprawdzałem to wyszło "nie wiedziałem ze tego słowa uzyje XD"XD gome jak cie nazwałem zoo- dla jaj XD a on... |
aaa :P
Musiałeś coś przekiełbasić xD Spoko. Nie winie ciebie, bo się wytłumaczyłeś. Tylko ten kinderotaku cały czas tego używa! |
^^,chyba spacje po prostu wcięło : p
Milano chce być fajny..nie wszystko co mówię musi być fajne XD |
Chłopaki! Ktoś chce zdobyć hacka? Bo to strona z myślą o nas! Jesteśmy wprost nieziemsko sławni!
btw. hacki do metina - a strona tibia-świat.pl xP |
for future takie posty sie ignoruje : p
|
Chyba możemy się poczuc wyróżnieni...
Cytuj:
|
Cytuj:
Ukryty tekst:
:D:D @milano szkoda słów... |
gtfo XD
ja sobie sciągnołem jakiegoś hentaia z hentai.bo.pl i wydawało mi sie ze w tym anime bedą napisy XD lol! |
@Milano
Od bardzo dawna staramy sie utrzymać tutaj wysoki poziom wypowiedzi. Jeśli chcesz żeby się od ciebie odczepili to pomyśl zanim napiszesz posta... I nie walcz, bo skończysz jak Illya..... @Wapanese jedne Takie głupie pytanko.... co mam zainstalować żebym widział japońskie znaki zamiast kresek? Nipah~! Corgar Frizz |
Cytuj:
|
jedynie corgar spokojnie wytlumaczyl mi zebym zachowal sie inaczej, ale ogolnie skonczcie na moj temat bo nie lubie byc w centrum zainteresowania okej ?
|
Cytuj:
Włóż płyte do łindołsa i w panelu sterowania, w opcjach regionalnych, sobie ustaw. @milano To się... nie wyróżniaj? |
nikt tu nie będzie o tobie gadał jeśli nie będziesz nikogo (głw. Gro) denerwował zachowaniem lub mało mądrymi postami : p
nya~~ @up i mustn't? |
@Up
Signed ;) @eerion Tylko ja napisalem bez tlumacza, mwhaahhaha! xD |
bo ty jesteś specjalny ;>
|
. – – – . | . . . | – | . | . . . | – . – . | . . | . ||| – . . | . | – ... | . . | . – . . | . – | – – | . .
@topic. Znowu narzekanie ze jest nowy bleach only RAW. :< |
@up
To ogladaj i czytaj z ruchu warg : D |
@Up
Po co ma czytać z ruchu warg, jeśli problem jest w tym że nie rozumie japońskiego? xD Nipah~! Corgar Frizz |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:28. |
|