![]() |
|
Ale wy sie podniecacie ta rejestracja rst !!!!
Ja ja widuje na codzien , jest to Rzeszow stalowa Wola !!!!!! A ja juz widze 4 post o tym , weuferek fajny zarost :O I podobalo mi sie to szczere wyznanie \o |
Ale druty sa najseksowniejsze haha :p
Weufer widze bez shielda :confused: pozdro :D:D |
hahAH noo odjazd :)
Ps: Ola Fajne Niebieskie Majtki :D ahAHAHAHAHAHAHaa :D:D:D:D |
@up
Btw. to koszulka, chyba potrzebujesz okularów :P |
no to co za miesiąc podbijam wałbrzych :D ?
|
Cytuj:
|
cytat sprzed chwili :D
pozostawie bez komenatarza :D Cytuj:
http://img219.imageshack.us/img219/1911/63rg9.png |
Cytuj:
|
A mi za alko :|
|
omg
Nie wiem kto takei historie wymyśla ale zrozumcie że Balar = jeden Owner i będzie tylko jeden tak samo Millka. _)_
|
Cytuj:
@Onvar hmm nie widze w tym nic zabawnego ? @Millek i tak cie luvam P.S. Sprzedam bilet pociagowy OKONA TIGERA! Cena wywolawcza 30k zaczynamy licytacje xD |
siema all!!
Kiedyś grałem na tym świecie (dawno dawno temu), więc nie orientuje się w niektórych sprawach na Emperze!
I mam do was kilka pytań 1.Nie wiecie kto by mógł stawiać monka (za hajs) 2.Kto dobrze protuje (kupiłbym od kogoś pro) 3. Czy dużo gra tu polaków? (w obecnej chwili) Z góry dzięki za wszytko! |
Ja Wiem Ja Wiem Tam Polaków Prawie Wcale Nie Ma Wiem to Bo Już Tam Troche Gram
@Edit Grałem A nie Gram |
@Balar
A mam wrzucic tutaj screena z rozmowy z "toba" na Balarze? Nie pierdol nam smutow tutaj bo Balar ma 2 ownerow. |
Nie wiedzialem ze Balar ma jakies problemy z kolegami w RL i wymysla sobie wirtualnych kolegów, ja nigdy takich problemow nie mialem ze wymyslalem sobie kumpli, w dodatku BR. Kolega ma bujną wyobraznie i nie mozna go za to winic, pozniej zaczyna skamlac ze to nie on bo dupa sie trzesie.
Uwaga!!! Balar Freeman szuka koleguff, najlepiej BR. >Offer< |
TO tak samo jak na forum lize ze lr nie botuje , Takie bajki to tylko w erze :O
Gz koleguf ! |
Bunt na Milasa haha xD
|
Masz hajs, masz dom, masz styl, masz flow, masz masz zwiiiidyy. :D
|
Cytuj:
2. Dobrze znalesc sobie pro z last ale placac im nie wymagaj za duzo ogolnie lepiej miec kolegow ktorzy pomoga niz jakiegos pro :) Jak bedziesz dobrze gral to odezwij sie do mnie na tibi to moze polece cie paru znajomym zeby sie toba zaopiekowali 3. W porownaniu do graczy z brazyli to polakow jest bardzo malo. Ale mysle ze znajdziesz kilku ;) @ Do ciot up (nie do nighta :*) nie spamowac ? |
Moi koledzy br: Aquin Eteon polecam go<<<:D:D:D:D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:48. |
|