![]() |
|
Cytuj:
btw slabe skille masz jak na 45 palla, nie masz nawet 78 dista :< |
@up
Przy pierwszej lepszej okazji to ja sie tobą też zajme. |
Maziqu [105]: INSHON TO BRZMI DUMNIE LECZ DZIS HUBERT W TRUMNIE,NA MINTWALIN SIE ZACHCIALO A TU VISION WPAROWALO HUBA W SZOKU KUPA WKROKUNO I UHA SIE W AMOKU
:D ogard, masz jakis kompleks na punkcie wsi?;dd zeby nie wieś to byś huja jadł i huja pił xDD to o lisku juz wiemy, ze krowy doji, o sobie cos napiszesz?:p próbujesz podbić forum jak to robił fala~? :D daleko ci do niego;d |
Pisząc tak może nie na temat ale napewno to nie będzie taki offtop jak panowie @up
Też was wyrzuciło z gry i nie wczytuje sie wam tibia.com? @edit o tibia.com dziala juz |
Nom, Tesh :D
EDIT To pewnie [GUILD]Inshon[/GUILD] pinguje cała Furore będą robić mass loga all padniemy i tak nam dopomóż Bóg, tak nam dopomóż Bóg _/ |
mas kick ;oooo
juz widze ze sowx padl |
Guardia off
Furora 149 Dobrze że w mieście byłem ;oo a taki loocik z bottera polecial Jakieś deady poza sowxem? |
Nie tylko na furorze byl ten mass kick, z tego co widzialem pare serwerow bylo off
|
[CHAR]Ricton[/CHAR] owned na mass kicku
|
ogórek czy jak ci tam,wiesz... najczęściej jest tak że jak ktoś ma jakiś problem i się nie chce do niego przyznać to najgłośniej o tym krzyczy ;) więc mam wrażenie że mieszkasz w jakieś ziemiance, pojechałeś raz do jakieś większej metropolii (Cyców) i uważasz że jesteś gość, po za tym nie musisz powtarzać w kolejnych 100x postach jaki to lisek jest głupi,a jak masz zamiar to załóż sobie osobny temat i tam się wyprodukujesz. :) B)
|
Cytuj:
To też w porządku a szczególnie minuta 4:44 B) |
Cytuj:
Do Zwyklej Gry W Tibie Zalaczasz Multi Ip Changera?? Dobry Fake B) |
może gra ma otsach i nie wylaczył ip changera?
Fake napewno nie :) @down o xD |
Ogardowi na jakis czas podziekujemy, reszta tez dostala warny (ale nie 10 pktowe). Przypominam o koniecznosci przestrzegania regulaminu.
|
Cytuj:
|
up
aldora war ? |
@up tya rox xD!
< mam ostrzeżenie :P xD JUPIxD moje pierwsze na tym forum |
Cos sie dzieje może na furorze bo z tego co widze na tibia.com Aurix Poul, Master Sugge sa online
|
[char]Whiskeyjack[/char] Jan 27 2008, 17:37:10 CET Killed at Level 149 by Venz and by Kerston
[char]Taifun Devilry[/char] Jan 27 2008, 17:55:33 CET Killed at Level 275 by Kerston and by Nefari |
Jan 27 2008, 17:55:33 CET Killed at Level 275 by Kerston and by Nefari
Sell movie. Offer |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:58. |
|