![]() |
|
Cytuj:
@Shejq No, a pomyśleć ze chciałem dojść do npnp gdy dochodziło pay :/ |
Tekst dnia:
22:14 Yazo Bone [94]: 22:09 Cria Andan [158]: you should learn sum english little poor child xDDD No i jeszcze... 16:41 Cria Andan [158]: we are loosing lvls, youre loosing cash 16:42 Cria Andan [158]: when ur cash will end you will stop exp |
Borucao naprawde straty mamy niesamowiteeeeeeeeeeeeeeeee
Do tej pory nie moge sie otrzasnac ze taki fajteł jak ty do nas nie doszedl :( OMGGG CO MY TERAZ ZROBIMY!!!!! |
Akurat nie o to mi chodziło, raczej o to że fajnie było by powalczyć u boku ludzi którzy mają podobny cel.
|
Nie potrzebuje forum fajteróf...
|
Akurat nie jestem forumowym fajterem, i jakoś nie mam zamiaru być, pisze to co czuje i tyle.
|
I tak do forum powinien podchodzic kazdy :)
Tak Btw. FT Manchester U. 1 - 0 Barcelona FINAł KURWA FINAł !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! GLORY GLORY MAN UNITEDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
Tera cie kolo nie kumam ;d
Tak w ogóle Glory Man Utd ;D @up Ha! Ta sama minuta ;dd |
Cytuj:
|
@ up
Noobem z rooku ?? To Miszczu~~i Senoth studiuja na tej samej uczelni ? Uriza dajcie fraga jakiegos i filma zrobcie bo nudno :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Senoth nie zapominaj, że Ty z Handlu Postaciami masz doktorat ,a Miszczu robi magisterke z Działań z Zaskoczenia :)
@down No racja, do roboty ! |
NIe no zle informacje masz bronie magisterke z "warow tibijskich" :D
no dobra ale nie bede duzo mowil tylko dzialal tak jak zawsze :) |
Royal Darkeyes
Apr 29 2008, 20:11:51 CEST Killed at Level 104 by Mukurub Darkeyes and by Poyek Darkeyes Konflikty w wielkiej nOob familaj ? |
Cytuj:
|
Hack xDDDDDD
@up sekundy.. ;p |
[CHAR]Poyek Darkeyes[/CHAR]
Apr 30 2008, 13:05:40 CEST Killed at Level 61 by [CHAR]Yuya Zidlya[/CHAR] |
Widać Abe nigdy nie spi ;p
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:17. |
|