![]() |
|
Pacc 33 ms 33 mlev Blue robe , hotm , plate legi , crocodile boots , vamp shield , woi!
Prosze o obszerną wypowiedź(bez kitu wkurza jak ktoś pisze : " tomby " bo to baaaardzo obszerne zagadnienie) |
@up
scaraby kolo Ank~ najlepiej z 2 summonami |
Cytuj:
29 RP, scarf, steel helmet, blue robe, p-legs, bohy, 64/44. Jakaś miejscówka z przyzwoitym expem i dobrym zarobkiem? Interesują mnie raczej tereny dla PACC'a. |
@up
Zdiwi cie moja odp lecz:Dobra jest fibula i tomby no mozna jeszcze guardy:D |
Cytuj:
|
Ja od niedawna gram . Mam 10 lvl knightem i skille 27/27 ale robie jutro powinny byc gdzies 32/32 . Na co moge isc? . Dodam ze mieszkam w Carlin . Aha tarcze i zbroje mam slabe [dwarven shield i scale armor ] . Legion helmet i katana bo dedlem i stracilem serpent sworda
|
@up
dużego wyboru to ty nie masz...trolle albo trolle a ew. trolle bo roty to cie mogą updolic ; d btw. sugeruje wbic conajmniej 50/50 a potem isc expic :/ |
roty bije pojedynczo w jednym miejscu , trolle no chcialbym , ale nie weim gdzie one są . narazie wbijam skille ;]
|
Knight bez pacca, 18lvl skille 61/60 4 mlvl. Eq: dark armor, plate legs, knight axe, dragon shield, dark helmet, scarf ,buciki. Pewnie jesteście ciekawi, jakie teraz zadam pytanie...Gdzie expic??? o0
:D |
Cytuj:
|
pliz
narysójcie mi mapke od carlin do najbliższych dwarfów i żeby po drodze nie było minotałrów atcherów :( pliz pliz bende bardzo wdzięczny
PS wesołych Świąt |
o to mapka ; p
Cytuj:
ziom jakbys mogl popraw bledy ;p a tak na temat :D wychodzisz z carlin prawa brama idziesz po drodze w storne ab'dendriel przed gorami odbijasz w dol i wzdloz rzeki, potem przechodzisz most GOBLINOW 8o 8o 8o 8o uwazaj!! :P idziesz dalej w dol az nie znajdziesz kopalni huehuehuehue : P proste jak sraczka ; p PS. Merry Xmas ; ] and HAPPY NEW YEARS!!! |
Cytuj:
|
Ja gram od 7:00 rano. Zastanawiałem się nad DC, ale co z tym GS'em?:D Jak go ominąc?
Jutro sobie popróbuje senje, po jutrze, może dc. |
Cytuj:
|
Gdzie moge dobrze expic na 19 lvl sorcem z wand of plague ? (Facc)
|
Paladyn 23lev, 61 distans - PACC
Gdzie expić? |
Pacc 34 ms 33 mlev Blue robe , hotm , plate legi , crocodile boots , vamp shield , woi!
Prosze o obszerną wypowiedź(bez kitu wkurza jak ktoś pisze : " tomby " bo to baaaardzo obszerne zagadnienie) Teletoobis : Wyjdź, zamknij za sobą drzwi i nie wracaj k?:baby: Z góry dziękuje B) |
Cytuj:
|
Elder Druid, 41 lvl 41 mlvl, eq chyba nie ma nic do rzeczy
Podajcie miejscówki na terenie dla Pacc, a jeżeli jest to tomb to powiedzcie jaki |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:46. |
|