![]() |
|
No NaprawdĘ
\ |
No ja sobie nie wyobrażam innego itema niż sheen zaraz po butach ;|
--- Erverse dodał 1 minut i 58 sekund później --- Cytuj:
shrouda nawet nie biorę pod uwagę, po cholerę rzucać go byle tylko aktywować sheena, kiedy może nam uratować dupę jeśli by go użyc 5 sekund później... |
3 razy ztrollowany i elo w dupę :) Nie ma to jak ta gra xD
|
Ja sobie nie wyobrażam spellvampa zaraz po butach. Sheen to syf.
|
Cytuj:
buty+ 3 potki Hextech revolver, i rush Gunblade'a Merce Rylai crystal scepter (najczęściej w tym momencie gra się kończy) Rabadon Deathcap Lich Bane Robili obliczenia i składanie Sheena zaraz po butach przed gunbladem zada mniejszy dmg, nie mówiąc już o survi, które uzyskujemy z lifesteala. Rylai dla slowa+survi+troche ap to jak dla mnie o wiele lepszy wybór niż Sheen. Nadal. Sheena można ew. złożyć w tym miejscu, ale ja wole jednak Deathcapa. |
Lifesteal I Spellvamp To Nie Survi
|
Najlepiej zrobic GA.W shroudzie mamy okolo 200 armora i 150 mr + resik xd
|
Najlepiej na Akali dać Frozen Hearta, RoA, Banshee i Archangela
|
^ xD
Cytuj:
|
Cytuj:
Pomogło mi przeżyć kilkanaście Tfów, więc podliczył bym to do survi :) |
Ok, Kiedy Burstuje CiĘ Brand, DuŻa IloŚĆ Lifesteala Na Pewno Zmniejszy Ten Damage
Kupujmy Lifesteala, Po Co Nam Armor I Magic Res |
Cytuj:
Pokemon detected. Burstuje mnie brand, R do innego przeciwnika, flash przez ścianę. Burst branda który przegrał ze mną mida dajmy na to 0/3 jest gówno warty, dodajmy do tego, że jak taki brand będzie miał o pe damage to się go focusuje, a nie idzie 1vs1 jeśli zjada każdego. Akali to asasyn. |
Ile ty masz lat?
|
Siedemdziesiąt dwa, a co?
|
Cytuj:
|
Nie, ty po prostu nie ogarniasz tego, co kto do ciebie pisze. Jak ty chcesz test na koniec 6 klasy podstawówki napisać?
|
Cytuj:
Dałem wymijającą odpowiedź, nie jestem tankiem, aby zmniejszać dmg tego branda o kosmiczne ilości i stać jak kretyn w miejscu. Rozmowa z tobą nie ma najmniejszego sensu, zachowujesz się jak 90 % dzieci na rankedach, kiedy nie mają argumentów jadą po rodzicach, wieku i innych głupotach. Żałosne. Żebyś się nie przyjebał znowu, wcale nie mówię o tym że tanka zadaniem jest stać w miejscu, ale masz maturę, powinieneś umieć się domyśleć niektórych rzeczy. |
Kto matury nie ma, skoro po gimnazjum da się ją zdać...
|
|
Ruszkowi chodzi o to, że dobra Akali nie da się wziąć na kombo Branda - po to ma R i summoner spelle żeby na*******ać po mapie jak małpa, a mając Lich Bane (czyli dość duże MS) nie powinna mieć problemu z uniknięciem W Branda nawet pieszo. Akali to asasyn, ona nie ma mieć zylion armora i mres (ewentualnie ten Guardian Angel, ale to i tak w late), ale zabierać 3k hp w dwie sekundy. Survi Akali polega na umiejętnym wykorzystaniu Shrouda, a w itemach jest to Rylai i właśnie lifesteal+spellvamp, które odnawiają jej w cholerę hp i dzięki temu nie pada w sekundę. To jest właśnie survi. I tu ruszek ma rację, a Yoh go gnoi po prostu dla zasady, podsuwa swoje pro zajebiste teorie z 3k ELO i myśli że jest fajny bo ma maturę. Ma - pytanie, jaką? Bo na 31% to każdy kretyn zrobi :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:57. |
|