![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Tak samo - emo nie muszą się ciąć, co nie znaczy, że nie mogą ubierać się w paski i słuchać smutnej muzy. Swoją drogą, dla jasności - sam słucham klasycznego rocka, trochę punka, thrash/death/melodic black metalu. Ale się nie ograniczam, ot, choćby Bjork bardzo lubię. |
Ci którzy słuchają EMO nie są źli, tylko Ci co słuchają pseudo EMO jak Tokio Hotel czy chociażby My Chemical Romance i to oni noszą te beznadziejne fryzury i cały czas się nad sobą umartwiają...
Ja wcale nie jestem ograniczony na inne subkultury muzyczne, wystarczy zobaczyć mój profil na Lastfm i wszystko widać :http://www.lastfm.pl/user/cloudim/ I widzę że od razu zmieniasz ton, to na dobre Tobie wyjdzie... |
Cytuj:
|
Cytuj:
@down Są. |
Lasuch,
pisanie zwrotow typu "tY albo cIEBIE" nie jest fajne wiec nie mecz sie. |
No proszę, chesterka dodała zdjęcie :P A jednak większość wytrzymała ten widok :P xD Odezwałabyś się a nie :p :*
@Większość up Czy to temat do komentowania zdjęć rl czy co kurwdę?!-.- Chcecie sobie popisać to na priv albo w/e ale nie spamujcie tutaj... |
Cytuj:
Cytuj:
Bym ci te twoje glany wsadzil gdzie swiatlo nie dochodzi i wcale bym przy tym sobie zyly sobie nie podcial. Koles opowiadanie kolegom co ty bys zrobi emowcom nie zalicza sie do "prawdziwego pobicia". |
@do tego evul metala:
Dobry jesteś, nienawidzisz emo i mówisz, że słuchasz darcia mordy, a na last.fm 54 przesłuchania Billy'ego Talenta, który jest uznawany za EMO ;] @Arka coś tam: Rotfl, pomysł niezły, ale te spodnie i skarpety w sandałach omfg ;d |
Arka_Sath_Wielki, nie wierze, że masz 14 lat.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Kurde, już myślałem, że obczaje sobie buźke korka, a tu mi wywala z jakimś badziewnym foto robionym nokią 3310
|
Cytuj:
Moja nie miala ;( |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Ryba obrazony na #, bo cie znielubili! HEHE! Skonczylo sie rumakowanie tunczykow w tym basenie.
Ladne focie all. (fotka.pl style) |
Co za Nokia, nuby!
Samsung SGH-250 czy coś takiego! O! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:50. |
|