Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Zdjecia RL koment. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=37054)

Cloudres 08-03-2008 21:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 1942117)
Argumenty mówisz? Okaj, sam mi je dajesz.

Stereotypy są prawdziwe?

Wspomniałeś o glanach, ergo je masz. Czyli jesteś brudasem, ostatnio myłeś się w czerwcu, śmierdzisz, masz tłuste, długie, zaniedbane czarne włosy, słuchasz darcia mordy, ubierasz sie na czarno, jesteś aspołeczny, nikt normalny cIĘ nie lubi i czcisz Szatana.

A więc moja odpowiedz będzie taka że jest wiele osób które spełniają kryteria które opisałeś w 100% jedna ja je spełniam tylko w kilku a mianowicie:mam długie włosy, ubieram się na czarno, słucham darcia mordy (sam bym to inaczej nazwał ale jak kto lubi), jestem aspołeczny... Ale to nie na temat... Więc sam widzisz że stereotypy są prawdziwe i sam dałem Ci tego przykład.

Lasooch 08-03-2008 21:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cloudres (Post 1942124)
A więc moja odpowiedz będzie taka że jest wiele osób które spełniają kryteria które opisałeś w 100% jedna ja je spełniam tylko w kilku a mianowicie:mam długie włosy, ubieram się na czarno, słucham darcia mordy (sam bym to inaczej nazwał ale jak kto lubi), jestem aspołeczny... Ale to nie na temat... Więc sam widzisz że stereotypy są prawdziwe i sam dałem Ci tego przykład.

Nie, część tych stereotypów odnosi się do danej osoby, nie wszystkie.

Tak samo - emo nie muszą się ciąć, co nie znaczy, że nie mogą ubierać się w paski i słuchać smutnej muzy.

Swoją drogą, dla jasności - sam słucham klasycznego rocka, trochę punka, thrash/death/melodic black metalu. Ale się nie ograniczam, ot, choćby Bjork bardzo lubię.

Cloudres 08-03-2008 21:43

Ci którzy słuchają EMO nie są źli, tylko Ci co słuchają pseudo EMO jak Tokio Hotel czy chociażby My Chemical Romance i to oni noszą te beznadziejne fryzury i cały czas się nad sobą umartwiają...

Ja wcale nie jestem ograniczony na inne subkultury muzyczne, wystarczy zobaczyć mój profil na Lastfm i wszystko widać :http://www.lastfm.pl/user/cloudim/
I widzę że od razu zmieniasz ton, to na dobre Tobie wyjdzie...

Lasooch 08-03-2008 21:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cloudres (Post 1942149)

Zmieniam? Nieważne. Szczerze mówiąc chvj mnie to boli, czy tY uważasz, że na dobre mi to wyjdzie.

Johnny121 08-03-2008 22:38

Cytuj:

Ja wcale nie jestem ograniczony na inne subkultury muzyczne, wystarczy zobaczyć mój profil na Lastfm i wszystko widać :http://www.lastfm.pl/user/cloudim/

Kindermetale słuchający gówna 4 evah! \m/

@down
Są.

Exodus 09-03-2008 03:58

Lasuch,
pisanie zwrotow typu "tY albo cIEBIE" nie jest fajne wiec nie mecz sie.

Klawiatura 09-03-2008 04:05

No proszę, chesterka dodała zdjęcie :P A jednak większość wytrzymała ten widok :P xD Odezwałabyś się a nie :p :*

@Większość up
Czy to temat do komentowania zdjęć rl czy co kurwdę?!-.- Chcecie sobie popisać to na priv albo w/e ale nie spamujcie tutaj...

Ville 09-03-2008 18:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Klawiatura (Post 1942507)
No proszę, chesterka dodała zdjęcie :P A jednak większość wytrzymała ten widok :P xD Odezwałabyś się a nie :p :*

@Większość up
Czy to temat do komentowania zdjęć rl czy co kurwdę?!-.- Chcecie sobie popisać to na priv albo w/e ale nie spamujcie tutaj...

Ten temat jest tylko w 10% poswiecony komentowaniu zdjec. Reszta to klotnie =]

Cytuj:

Ci którzy słuchają EMO nie są źli, tylko Ci co słuchają pseudo EMO jak Tokio Hotel czy chociażby My Chemical Romance i to oni noszą te beznadziejne fryzury i cały czas się nad sobą umartwiają...

Dobra niech tak bedzie, ja slucham m. in. HIM co jest uznawalne za EMO muze. Jak wroce do polski w czerwcu to bardzo chetnie ciebie spotkam w Przemyslu, Krakowie albo w K-g.
Bym ci te twoje glany wsadzil gdzie swiatlo nie dochodzi i wcale bym przy tym sobie zyly sobie nie podcial.
Koles opowiadanie kolegom co ty bys zrobi emowcom nie zalicza sie do "prawdziwego pobicia".

Gogar 09-03-2008 20:17

@do tego evul metala:
Dobry jesteś, nienawidzisz emo i mówisz, że słuchasz darcia mordy, a na last.fm 54 przesłuchania Billy'ego Talenta, który jest uznawany za EMO ;]

@Arka coś tam:
Rotfl, pomysł niezły, ale te spodnie i skarpety w sandałach omfg ;d

Ditto 09-03-2008 20:55

Arka_Sath_Wielki, nie wierze, że masz 14 lat.

Marsseel 09-03-2008 21:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gogar (Post 1944120)
Rotfl, pomysł niezły, ale te spodnie i skarpety w sandałach omfg ;d

Właśnie to samo miałem napisać :d szczyt wieśniactwa (i mówię to ja mieszkający w dziurze z 1000 mieszkańców ;p). Poza tym strasznie mała i krucha dziecinka z ciebie. Ta piłka większa od ciebie jest.

Cloudres 10-03-2008 13:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gogar (Post 1944120)
@do tego evul metala:
Dobry jesteś, nienawidzisz emo i mówisz, że słuchasz darcia mordy, a na last.fm 54 przesłuchania Billy'ego Talenta, który jest uznawany za EMO ;]

Cytuj:

Ja wcale nie jestem ograniczony na inne subkultury muzyczne

Nie ma to jak czytanie ze zrozumieniem, te zespoły które wymieniłem to są właśnie grupy grające pseudo EMO... A jak sam wyżej napisałem jestem Open Minded jeśli chodzi o muzykę ale najbardziej upodobałem sobie metalopodobne...

Johnny121 10-03-2008 13:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cloudres (Post 1944893)
Nie ma to jak czytanie ze zrozumieniem, te zespoły które wymieniłem to są właśnie grupy grające pseudo EMO... A jak sam wyżej napisałem jestem Open Minded jeśli chodzi o muzykę ale najbardziej upodobałem sobie metalopodobne...

To, że jesteś Open Mindem nie znaczy, że znasz się na muzyce. Poza tym, rzeczywiście - metalopodobne, a nie metalowe.

omigoshi 10-03-2008 15:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ditto (Post 1944236)
Arka_Sath_Wielki, nie wierze, że masz 14 lat.

Ja bym nawet nie powiedział ze ma 11,góra 10...

Rybzor 10-03-2008 15:56

Kurde, już myślałem, że obczaje sobie buźke korka, a tu mi wywala z jakimś badziewnym foto robionym nokią 3310

Slythia 10-03-2008 18:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba (Post 1945092)
Kurde, już myślałem, że obczaje sobie buźke korka, a tu mi wywala z jakimś badziewnym foto robionym nokią 3310

Ta nokia nie ma aparatu ;P.

Moja nie miala ;(

Kajulec 10-03-2008 18:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slythia (Post 1945374)
Ta nokia nie ma aparatu ;P

Nokia Korka ma.

Rybzor 10-03-2008 18:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slythia (Post 1945374)
Ta nokia nie ma aparatu ;P.

Moja nie miala ;(

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kajulec (Post 1945390)
Nokia Korka ma.

I wszystko jasne!

Fire Necromacer 10-03-2008 19:13

Ryba obrazony na #, bo cie znielubili! HEHE! Skonczylo sie rumakowanie tunczykow w tym basenie.

Ladne focie all. (fotka.pl style)

Korektor 10-03-2008 19:54

Co za Nokia, nuby!

Samsung SGH-250 czy coś takiego! O!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:50.