Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Obsidia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=190)
-   -   Obsidia .... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80574)

Fin'er 10-04-2007 21:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Misterio (Post 1362944)
Gadałem dzisiaj z Milijovac'em to pisał, że Bośniacy nie dołączą do NG w przypadku kolejnej wojny : ).

A no... widać, że sam był zszokowany... wczoraj nie chciał o tym gadać ;/... Btw. Bośniacy dołączyli do NG przez Mentora... ale nie będę rozjątrzał starej sprawy :p

Blacov89 10-04-2007 23:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ptak~ (Post 1363388)
czyli stwierdzasz, ze 3/4 ng z ktorym walczyliscie to lajzy, a wy jednak przegraliscie wojne ? cos sie tu nie trzyma kupy :)

Bo to sa lajzy, ktorymi grali szwedzi na open battle.
Pewnie zaraz wyjedziesz z textem ze polacy to tez lajzy bo tez szwedzi grali na ich charach. Grali glownie dlatego bo polacy jak sam doskonale wiesz mieli lagi.. To tylko tak na przyszlosc by oszczedzic ci zbednego zabierania glosu.

Darotaa 10-04-2007 23:53

haha dobry avatar Anga
btw. teraz bedzie ciekawie :D

Misterio 11-04-2007 00:30

23:20 Tristy [81]: popytam ziomuw

Ziomy są wszędzie Suv, zaatakują Ciebie ; )

Blacov89 11-04-2007 00:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Darotaa (Post 1363745)
haha dobry avatar Anga
btw. teraz bedzie ciekawie :D

Za sfastyke i tym podobne dostalem bana... Wiec taki kontrast maly dla odmiany

hanspel 11-04-2007 01:06

Apr 10 2007, 17:35:15 CEST Killed at Level 100 by Imhreey

znow go zabili... ehh za nic :| obyscie cos zrobili Pephy etc ;(

Fin'er 11-04-2007 01:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Blacov89 (Post 1363805)
Za sfastyke i tym podobne dostalem bana...

I bardzo dobrze... Nie uczono Cie historii ?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hanspel (Post 1363825)
Apr 10 2007, 17:35:15 CEST Killed at Level 100 by Imhreey

znow go zabili... ehh za nic :| obyscie cos zrobili Pephy etc ;(

A no szkoda mojego kochanego Wattona... ale ... żaden serv nie będzie nigdy "krainą miodem i mlekiem płynącą" . Jednym sie polepszy, drugim się pogorszy...

sklepa 11-04-2007 01:55

kurvisyny nie daja pg -.- huj im w pupe, nic nie jest wieczne, kiedys musza odejsc xD

Pyro Aris 11-04-2007 03:25

watpie aby BC chcialo walczyc z ng ,przeciez 80% tej gildii to cioty/asslickery/dupki (;d)

jedynie Cass jest w porzadku

Blacov89 11-04-2007 09:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fin'er (Post 1363842)
I bardzo dobrze... Nie uczono Cie historii ?

A no szkoda mojego kochanego Wattona... ale ... żaden serv nie będzie nigdy "krainą miodem i mlekiem płynącą" . Jednym sie polepszy, drugim się pogorszy...

Drogi kolego uczono mnie historii i jak dotad znalem ja bardzo dobrze.
Nawet jesli Watton zawinil czyms to z tego co kojarze juz zostal zabity raz.. Wiec kolejna smierc to czyste power abuserstwo, no ale co zrobic oni maja mozliwosc...

zielaq 11-04-2007 10:57

Cass jest w porzadku xDDDDDDDDDDDDD

Ptak~ 11-04-2007 11:32

lukasz

zmuszasz mnie do zabrania glosu :) taak, szwedzi grali "ciotami" na wojnie, ale tak samo szwedzi grali polakami, bo, jak sam zauwazyles, polacy mieli lagi. ale tutaj jest haczyk, polakami grali szwedzi, a na mnie ci sami polacy mowili, ze boje sie walczyc. nawet mowili, zebym dal passy, czego nigdy nie zrobie.
a teraz dalej mam lagi, nie chce pomoc w wojnie, wiec jestem tchórzem, palantem, idiota, dzieciakiem i wogole potajemnie spotykam sie z cassparim by wspolnie przejac wladze nad swiatem.

@up

taa, dorpazem mnie straszyl jak probowalem jego i mentora ubic wczoraj z rana. ofc "krul" od razu zaczal mi wydawac rozkazy, zignorowalem go i poszedlem jeść.

btw
paul, ladnie z tym lvlem idziesz ;) anni razem zrobimy cos czuje ;) jesli wczesniej Cie Najaranest Gangstaz nie ubija.

Fin'er 11-04-2007 13:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Blacov89 (Post 1363975)
Drogi kolego uczono mnie historii i jak dotad znalem ja bardzo dobrze.

Dla mnie osoba, która myśli, że jest "cool" bo ma sfastyke w awatarze, nie prezentuje nic poza głupotą i debilstwem...

marcin0077 11-04-2007 16:23

Watton padł bo botuje i pizgał PA na żółwiach to teraz ma, wiec nie gadajcie ze jest bez winy.....

News z gazetki tiblijskiej

"""Z Obsidii odchodzi coraz wiecej graczy, szczególnie Polaków. Świetnym tego przykładem jest odejście dwóch najlepszych polskich magow, zarazem najlepszych polskich graczy na tym Świecie. Nieoficjalne źródła donoszą bowiem, że Pephy oraz Suv the Dark Magican przenoszą się z Obsidii na Aureę. O ile nick Suv’a znamy, gdyż nie ukrył on postaci na swoim koncie, o tyle nick Pephy’ego jest tajemnicą. Być może niedługo usłyszymy o nich w nowościach z toczącej się na Aurei wojny."""

hauuhauaha
ale mam bekę z tego, Pephy najlepszy gracz każdy umie sharowac i wjebać taki lvl

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zielaq (Post 1364019)
Cass jest w porzadku xDDDDDDDDDDDDD

naprawdę respekt dla Casspariego
szczególnie jest w porządku gdy kradnie Polakowi całe eq a później idzie do NG i liże im du**
Pephy ty też tak zrobiłeś co nie? (mam na myśli sca)

Darotaa 11-04-2007 16:25

Zbyt poważnie odnosicie sie do tej gry chil~ panowie:)

Paktos 11-04-2007 16:41

Pephy, Suv to prawda? Jesli tak to i ja niemam poco tu grac. Pephy chwal sie ktory juz lvl ;>

^Awolver^ 11-04-2007 16:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez marcin0077 (Post 1364270)
ale mam bekę z tego, Pephy najlepszy gracz każdy umie sharowac i wjebać taki lvl

szczególnie jest w porządku gdy kradnie Polakowi całe eq a później idzie do NG i liże im du**

lol :D nie ma to jak kozaczyć cenzurą ;p ocenzurować pospolity wyraz " dupa " a nie ocenzurować wyrazu pokrewnego od "jebać się" xD

Blacov89 11-04-2007 17:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fin'er (Post 1364096)
Dla mnie osoba, która myśli, że jest "cool" bo ma sfastyke w awatarze, nie prezentuje nic poza głupotą i debilstwem...

Jezeli urazilo to twoje poglady to przykro mi, ale nie bylo to po to by byc bardziej "cool" czy byc "bardziej ziomalski". Czy prezentuje soba debilizm czy glupote to nie tobie o tym sadzic, nie sadzisz?

Darotaa 11-04-2007 17:08

Panicore on the floor gz Yunichi kolejny frag

Ptak~ 11-04-2007 17:24

zawsze mozemy sobie wyobrazic, ze bylo to solo.. jak kiedys.. przed hotkeyami.. ale no coz :p panicore jest jedna z osob... mhm. kiedys poprosil mnie o pomoc w zabiciu waptora, pomimo ze waptor byl wtedy w mojej gildii. oczywiscie odmowilem i zapytalem dlaczego chce go zabic. podal dziecinny powod i powiedzial, zebym w przyszlosci nie liczyl na jego pomoc (grozil mi ?:o)

@paktos

niby prawda, pephy ma juz cos kolo 40tki chyba, a mi sie nie chce dobijac 33 :p

@lukasz

chcialbym zobaczyc odpowiedz na mojego posta. piszesz madrze, jako jeden z niewielu, wiec moze mi wyjasnisz to, o czym pisalem.

jemu to oceniac, bo tez jest jedna z tych niewielu madrze piszacych na tym forum osob, mysle ze zalezy ci na opinii "tych mądrych"

poza tym ma prawo wyglaszac te swoje pierdółki o swastykach, i nikt go nie powstrzyma :p a tak powaznie... anyway pewnie polowa, co ja mowie, sporo ponad polowa ludzi z tego forum, widzac swastyke mysli "o! szwab! jebac szwaba!"

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:36.