![]() |
Cytuj:
"Tak szaruje z połową Polski". Trzeba być CIPem żeby nie zrozumieć takiego sarkazmu. O czymś jeszcze nie wiecie i się niedługo zdziwicie:D |
I kolejna nowa intryga.
AAAAAAAAA jak ja tego nienawidze :D |
Opierdolil Raks Ivorego, opierdolili Raksa... A tak btw, Raks Ty jestes ze Slonka, nie? Wantoch gra jeszcze na tej zasranej nebulii?
|
Cytuj:
ja z Centrum =P A jezeli chodzi ci o tego typa z caffe~ to ja go nie znam, jedyne co wiem to to ze gral na Mlaskatorze czy cos takiego. |
Cytuj:
no co ty nie masz siusiaka ;o? |
...
@raks
haka zalapales? Oo |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
/Jojo |
Cytuj:
|
Taa ciekawe jaka Vesz ma niespodzianke. Załamał się banem, że przez miesiąc będzie w domu siedział się nudził i kupuje sobie nowego chara? A może idzie sie utopić i zrobi audycje live na youtube?
Apropo wczoraj pod depo sobie z red skullem stałem patrze Dark Moort z podjarką mnie leje myślał, że mnie uwali haha... A nie zapomnę jak na ventrilo fagu wchodził lizał dupę i tak dalej, albo jak się magebombem bawiłem jak biegał żebrał o itemka :) Co za fałszywy bachor. |
Cytuj:
|
@up
A z jakiej gildi ?? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Niespodzianka to niespodzianka nie wnikaj. Vesz napewno nigdy by nie kupił chara więc nie mów HOOP póki nie przeskoczysz. Nie pierdol, że się załamał bo to dla niego jest to tylko gra pewnie gdybyś miał taką postać i dostał byś bana "ZA NIC" to byś się sam utopił, ale VESZ ma zdrowy rozsądek i tego nie zrobi. |
@UP
Hoho, no to spuściłeś na siebie forumową klątwę, przez najbliższe 10 stron będziesz uważany przez tych 'Masterów' za asslickera. xD Co do Dark M~. Haha dobry jest, prędzej czy później i tak padnie od Allianów zapewne bo, a nuż np Fifiemu sie będzie nudziło. ;) |
Cytuj:
|
@UP
Ja jestem z rl Vesza i trzymam jego strone nie uwazam tego za asslickerstwo. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:23. |