Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Hanndo90 26-02-2009 23:22

Coś mi sie wydaje ,że po tym meczu Leo bedzie chciał Kikuta w Kadrze : PP ''Kikut na Prezydenta!!'' : )

@Down
hahhahahah : )

i386 26-02-2009 23:24

kikut naszym przyjacielem jest! dzieki kikut! blysnales niemozebnie xDD

ale ogolnie nie bylo zle ; )

@down
no i bardzo dobrze ze mu psyche zryje.

Exodus 27-02-2009 00:08

Mi szkoda Kikuta, wyobrazcie sobie jak mu to psychike zryje. Wszedl na kilka minut, nie poslzo mu, trudno - ale zarazem stal sie posmiewiskiem na wzor rasiaka, naprawde przykra sprawa ;/ nie mowie tego ironicznie, postawcie sie na jego miejscu, wala ma chlopak

Calen Futh 27-02-2009 06:34

No, ale żeby wejść na 5 minut meczu, być definitywnie słabszym niż reszta ludzi, którzy biegają po tym boisku od 80 minut i spierdolić każde dotknięcie piłki? To trzeba się postarać ; )

W sumie to i tak jego bramka nic nie zmieniła imho. Tak czy siak Lech musiał coś strzelić. No, ale tak to jest jakiś kozioł ofiarny. Możemy się powyżywać ; )

Maggic 27-02-2009 08:34

Ja już wiedziałem że będzie katastrofa, po koronkowej akcji Lecha kiedy zgubił piłke między nogami ; D

Smerfekk 27-02-2009 13:27

Jak dobrze zaczynają to źle kończą. Już była nadzieja, 1:0 do przerwy, Lech był definitywnie lepszy od rywali. Początek 2 połowy też nie taki zły ale później katastrofa ; f ofc Polacy <3 Kochamy was! A najbardziej Kikuta <3

aż spać poszedłem xP

teraz tylko czekać na Manchester - Inter
Manchester <33

Cytuj:

Mi szkoda Kikuta, wyobrazcie sobie jak mu to psychike zryje. Wszedl na kilka minut, nie poslzo mu, trudno - ale zarazem stal sie posmiewiskiem na wzor rasiaka, naprawde przykra sprawa ;/ nie mowie tego ironicznie, postawcie sie na jego miejscu, wala ma chlopak
Jeśli już ktoś gra w Lechu lub innych 'ważnych' i 'dobrych' klubach to od piłkarza się wymaga aby dobrze grał. Taka jest piłka. Jeśli nie idzie to niestety : f Moze mu troche współczuje . .

Faytah 27-02-2009 14:36

Lech od tak ok. 60 minut do koncowki nic nie gral,bez ambicji,polotu i pomyslu na gre. Ktos tam ocenial blok defensywny Lecha na 0,chyba nie ogladales meczu bo to jaka prace dla Lecha wykonal Bosacki i Arboleda jest nie do przecenienia.

up* tez czekam na Manchester-Inter,zeby tylko to w tv transmitowali to bede mial mokro.pl w bokserkach. Mam nadzieje ze Inter tym razem nie bedzie gral bojazliwie przez 60 minut i ze wkoncu Mourinho da pyknac Balotelliemu jakies 20 min.

Co do Kikuta to kazdemu zdarza sie gorszy mecz.

AnonimowyPowrot 27-02-2009 14:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gierubesoen (Post 2478825)
LOL

http://i.joemonster.org/i/an/lol2.jpg
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wszyscy
Lech

A ja się cieszę, odgadłem wynik i dwóch strzelców (Rengifo, Di Natale) dzięki czemu wygrałem koleżeński zakład (bo nagroda symboliczna) :P

Maggic 27-02-2009 15:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AnonimowyPowrot (Post 2479401)
koleżeński zakład (bo nagroda symboliczna) :P

Podzielisz się tą mleczną czekoladą? ;<

Xevez 27-02-2009 15:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Faytah (Post 2479372)

up* tez czekam na Manchester-Inter,zeby tylko to w tv transmitowali to bede mial mokro.pl w bokserkach. Mam nadzieje ze Inter tym razem nie bedzie gral bojazliwie przez 60 minut i ze wkoncu Mourinho da pyknac Balotelliemu jakies 20 min.

dla mnie tvp, jeśli chodzi o ligę mistrzów, już przestała istnieć;d wolę sobie oglądnąć mecz na sopcaście (z komentatorami N Sport, którzy imo są 3x lepsi niż ci z tvp), mimo, że jakość 4x gorsza;d

MatiCFC 27-02-2009 16:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xevez (Post 2479449)
dla mnie tvp, jeśli chodzi o ligę mistrzów, już przestała istnieć;d wolę sobie oglądnąć mecz na sopcaście (z komentatorami N Sport, którzy imo są 3x lepsi niż ci z tvp), mimo, że jakość 4x gorsza;d

Ja sam sobie komentuje. ^^.

Dark Sven 27-02-2009 16:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xevez (Post 2479449)

"Nazywam się Wojtek Jagoda, dzień dobry"

Przeeeeestań ; D.

Xevez 27-02-2009 18:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez __DARK_SVEN__ (Post 2479537)
"Nazywam się Wojtek Jagoda, dzień dobry"

Przeeeeestań ; D.

nie no, komentatorzy meczów ostatniej kolejki (lyon-barca, real-liverpool) byli naprawdę świetni:P

Calen Futh 28-02-2009 08:53

Adamek _///

Capality 28-02-2009 11:54

A polonia nizej zejsc juz nie moze... robia selekcje(nie wpuszczali Legionistow ktorzy jakos sie zamaskowali), sprzedaja ludzi i jeszcze transparenty "Pilka nozna dla kibicow" i "tylko świnie siedzą w kinie"(nie chodzi o samo haslo ale to jest totalna hipokryzja)... Żal

Dabir 28-02-2009 12:02

Adamek Obronił tytuł Mistrza Świata!!
http://sport.interia.pl/wiadomosci-d...i,1267257,2338

Gierubesoen 28-02-2009 14:36

Brawo Justyna, kolejny złoty medal :)

Slay 28-02-2009 18:09

Arsenal w lidze miazdzy. To juz trzeci mecz z rzedu bez straconej bramki!
(bez strzelonej zreszta tez)
Btw, Scotland > jakistam van Persie czy Nasri, bo w przeciwienstwie do tych drugich umial strzelic bramke Fulham.

Yoh Asakura 28-02-2009 18:15

Van Persie i Nasri nie muszą przynajmniej się utrzymywać z pisania grafomańskich opowiadań.

Straznik Monopolowego 28-02-2009 18:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slay (Post 2480999)
Arsenal w lidze miazdzy. To juz trzeci mecz z rzedu bez straconej bramki!
(bez strzelonej zreszta tez)
Btw, Scotland > jakistam van Persie czy Nasri, bo w przeciwienstwie do tych drugich umial strzelic bramke Fulham.

Nie nudzi ci sie to ciagle najezdzanie na Arsenal? Podalbys chociaz powod bo to sie zaczyna robic nudne

AnonimowyPowrot 28-02-2009 18:17

http://pown.it/2086

Czy on nie wygląda jak Ribery? :D

@Edit

Wynik Live! ; o

@Down

A nie pomyślałeś, że on robi tak tylko i wyłącznie dlatego, bo Yoh i jego gromadka zachowują się w pewien specyficzny sposób?

Czy tylko mi się tak wydaje, czy Afryd dawno się nie wypowiadał (bo mowisz o drużynach, którym nie idzie, to mi przyszedł do głowy)? Przejże temat.

@Edit 2

Nie tak źle, parę stron temu podał link do meczu, mój błąd.

@Edit 3

Każdy już wie o remisie Lapsenalu?

Xendriel 28-02-2009 18:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego (Post 2481006)
Nie nudzi ci sie to ciagle najezdzanie na Arsenal? Podalbys chociaz powod bo to sie zaczyna robic nudne

Bo najłatwiej jest krytykować drużynę której nie idzie. Jak Arsenal grał ładnie to siedział cicho.

@Up Tylko że fani Arsenalu na razie siedzieli cicho, a po jego wypowiedzi znowu będzie 5 stron spamu że x > y

Ribery to jest gościu ;)
http://www.youtube.com/watch?v=a_UbVfQTaW0
http://www.youtube.com/watch?v=d4--Y...eature=related

MatiCFC 28-02-2009 18:49

Everton 2 - 0 West Bromwich A.
Arsenal 0 - 0 Fulham
Chelsea 2 - 1 Wigan Athletic
Middlesbrough 2 - 0 Liverpool

Hurra :D

Slay 28-02-2009 19:04

Cytuj:

@Up Tylko że fani Arsenalu na razie siedzieli cicho, a po jego wypowiedzi znowu będzie 5 stron spamu że x > y
Ostatnio Yoh sie spuszczal, ze aRSENAL pokonal Rome. A ze wczesniej siedzieli cicho - w koncu te 4 remisy z rzedu w lidze robia swoje. Co mieli mowic? Ze sedzia 4x z rzedu okradl aRSENAL z 3 punktow?

Jestem zaskoczony porazka Liv. Niby wyprawa do Madrytu ich zmeczyla, ale nie sadzilem, ze Boro wpakuje im 2 bramki...
Ale i tak najlepsze wiesci przychodza dzis z Liberca - po zlocie Kowalczyk (dalsze ogladanie polskich sportowcow jest bez sensu, juz wiadomo, kto zgarnie wszystkie nagrody dla sportowca roku) 4 miejsce polskich skoczkow. Lekki niedosyt, bo do medalu zabraklo ledwie 5 metrow, ale to i tak duzy sukces.

Yoh Asakura 28-02-2009 19:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slay (Post 2481081)
Ostatnio Yoh sie spuszczal, ze aRSENAL pokonal Rome. A ze wczesniej siedzieli cicho - w koncu te 4 remisy z rzedu w lidze robia swoje. Co mieli mowic? Ze sedzia 4x z rzedu okradl aRSENAL z 3 punktow?

Kiedy nowe opko ? :cup::cup:

Dark Sven 28-02-2009 19:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2481097)

Oj, joh, on chociaż w jakiś sposób zarabia. Ty się jedynie napinasz w internecie.

Slay 28-02-2009 19:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2481097)

Kiedy nowa 'kariera' z FMa? :cup::cup:

Exodus 28-02-2009 19:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slay (Post 2481081)
Ale i tak najlepsze wiesci przychodza dzis z Liberca - po zlocie Kowalczyk (dalsze ogladanie polskich sportowcow jest bez sensu, juz wiadomo, kto zgarnie wszystkie nagrody dla sportowca roku)

W kazdym temacie zwiazanym z Justyna o tym pisza w komentarzach xdd Zreszta nigdy nic nie wiadomo, Przez 10 miesiecy ludzie moga o niej zapomniec. Zawsze jakis pilkarz moze blysnac forma lub Kubica wygrac pare wyscigow.

Slay 28-02-2009 19:55

Zeby Kubica mogl chocby teoretycznie konkurowac z Kowalczyk, musialby chyba zostac mistrzem swiata. Jakby nie patrzec, nie dosc, ze to pierwsze zloto w biegach narciarskich na MS od bodajze 31 lat, to jeszcze dodatkowo drugie zloto i bodajze braz.
A poza tym polski kibic jaki jest, kazden widzi. =)

AnonimowyPowrot 28-02-2009 20:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez __DARK_SVEN__ (Post 2481102)
Oj, joh, on chociaż w jakiś sposób zarabia. Ty się jedynie napinasz w internecie.

Na wakacjach robimy zjazd ludków z tego tematu i gramy mecza : D Johuwa - lepiej sam sobie połam nogi wcześniej.

Maggic 28-02-2009 21:38

Bardzo ciekawą wypowiedź żem znalazł ;D

Kod:

Lamparda to trzeba chyba sklonować kilka razy, zamrozić i tak co kilka sezonów dawać nowego, bo co tu dużo mówić, jego się nie da zastąpić. Brawo za walkę. Chelsea FC!
Naprawdę ja nie wiem że ludzie nie dostrzegają tego co robi Lampard i są zapatrzeni w C.Ronaldo, Messiego itd... Nie mówie tego tylko dlatego że sympatyzuje Chelsea. ;pp

Xendriel 28-02-2009 21:47

Lampard to bardzo dobry piłkarz, ale według mnie Gerrard jest lepszy.

@Down Klasowej drużynie potrzebni są tacy i tacy gracze, a prawdziwy kibic potrafi docenić także tych od czarnej roboty. Co do podniecania się gwiazdeczkami to Real był wspaniałym przykładem. Sprzedali Makelele, a kupili Beckhama. No i nie muszę wspominać, że mieli wtedy Figo.

Slay 28-02-2009 22:09

Jak dla mnie Lampard bije na glowe Gerrarda, choc i ten drugi jest naprawde klasowym pilkarzem. A ludzie spuszczaja sie nad takimi CRami, Messimi czy R10 dlatego, ze to napadziory i strzelaja bramki. Malo kto pamieta o graczach pokroju Makelele.

Dr.Thili 28-02-2009 22:22

Dziś Górnik Zabrze pokonał ŚMIErDZIELI (rUCH CHOrZÓW) 1-0:)
Wielkie Derby Śląska odbyły się na Stadionie Śląskim Zaje..ta kibicowska atmosfera

Xevez 28-02-2009 22:24

tutaj raczej nikogo nie pasjonuje śmieszna polska ekstraklasa

MatiCFC 28-02-2009 22:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr.Thili (Post 2481369)
Dziś Górnik Zabrze pokonał ŚMIErDZIELI (rUCH CHOrZÓW) 1-0:)
Wielkie Derby Śląska odbyły się na Stadionie Śląskim Zaje..ta kibicowska atmosfera

Co to za liga?

Straznik Monopolowego 28-02-2009 22:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slay (Post 2481142)
Zeby Kubica mogl chocby teoretycznie konkurowac z Kowalczyk, musialby chyba zostac mistrzem swiata. Jakby nie patrzec, nie dosc, ze to pierwsze zloto w biegach narciarskich na MS od bodajze 31 lat, to jeszcze dodatkowo drugie zloto i bodajze braz.
A poza tym polski kibic jaki jest, kazden widzi. =)

Ludzie maja w dupie te biegi kowalczyk wystarczy ze blaczykowski wygra dla nas 2 mecze i juz masz sportowca roku

Capality 28-02-2009 23:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xevez (Post 2481370)
tutaj raczej nikogo nie pasjonuje śmieszna polska ekstraklasa

mnie interesuje :P i nie będę wam wypominał, że kilka stron temu wszyscy przeżywaliście porażkę Lecha

MatiCFC 01-03-2009 00:06

Liga a puchary Europejskie to jednak co innszego :S

Hanndo90 01-03-2009 00:50

<10znaczków>

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:18.