![]() |
|
muj tata jbc
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
prawda dziesiona |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
payoucik ;];]
|
Gz placenia bongosy, kasa w bloto
|
Cytuj:
Chcieli to zapłacili skąd wiesz może mają w tym jakiś plan? albo po prostu chcą poexpić dunno. Btw. przy tej sytuacji na iridii nie wiadomo może dobrze zrobili? czas pokaże ;) |
Cytuj:
jest duzo prawd.... jakby nie paczec swieta prawda, prawda, gowno prawda, najprawdziwsza prawda kturom wybierasz kielq? |
payosrau :P
riper kontaktuj mnie na giegie |
Sorki że disturbuje ale mógłby mi ktoś jasno wytłumaczyć kto sie z kim bije, bądź będzie bić i dlaczego? patrze na guild chea i mendilla i mysle po co dwaj rl bracia mieli by się bić? eh chyba deczko się pogubiłem...
|
Boże mistrzowie pvp, urodzeni do pk'owania się powypłacali pozdro Dama pionku :)
|
Cytuj:
a tak btw wpadacie do nas mam nadzieje ;d |
Cytuj:
pozdufka for all <333 ;********* |
o qwa lew straciles??
|
BUAHAHAHAHAHAHA o siet, położyłem się na ziemi i oplułem monitor :S czego to polak nie wymyśli
20:00 Hikari Mori [10]: sprzdam palke co robi munch. jak sie ja kliknie i czapke co wyglada tak /\ (offer) btw riper dedziq buahah |
ale sie porobilo ;D
|
|
Gratki Kuka! :D niezlą masz kusze !!!!
wszystkie ciule wypłacają się teraz na iridii hahaha ; ] /Radek. |
Kuka boteeer gz
radek choc na pandorie znuf |
gratki dla KOKOS'owego ciaHa ; pppp
|
zobaczymy po lekcjach-.-
|
kiepa jest ogurek
|
IRIDIA TO NAJŚMIESZNIEJSZY SERVER QWA SWIATA HEHEHEEHHEH! JUZ BRAZOLE MAJA LEPSZE SERVY! HAHAHA @BONGO WANNABE AKA RIPPER PAMIETAJ BONGOS ZAWSZE PECZY!!!!!!!!! A NIE PLACI!!!!!! LOW LOW LOWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW QWA
I wy te dzieciaki z mojego miasta Poyebauo was ;----)))))))))))))) hahahHHAHAHAHAHHhuehuheuHUHuheuheuehuhUHUHUEHEUHEU |
Bezok w 100% Cie popieram xP
|
Cytuj:
A prolak zawsze stoi w dp i boi sie pekowac <3 low lowwwww @kaks slick slick twoje zdanie tutaj nikogo nie interesuje kthxbye |
Cytuj:
|
Cytuj:
@bezok nie no chuj ze zabilismy w tym kwartale niz polaki fragowaly na wszystkich wojnach, chuj ze jakbys wygral wojne to nie musielibysmy placic. ciekawe czy do anasa to samo pierdolisz, /care w ciebie |
taa 80% co zabijaliscie to bot knajty ; p
|
Bezok :D to chyba prolaki tak robili :/
Kielek ogurze zastanow sie :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Tick, tack, tick, tack.. |
Cytuj:
|
Bezok z znajdz mi jakiś ryców których na bocie zabiliśmy ? XDD bo ja znalazłem jednego
|
Cytuj:
w kurwe tego bylo kajakarzu! o laaaaaaaaaaaaaambaaaaadaaaaaaaaaa o jaaaaaaaaaa pierdykam chopaki chcecie kupic 1kk na iridii? za rl hajs |
skoro tak to dobrze wiedzieć :))
|
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:35. |
|