![]() |
|
Cytuj:
niech sie wyplacaja Ci co maja sie wyplacic jeb*ć ich DD tez mialo okres ponad tygodnia ze nic nie robili a jakos wyszli z tego, i my tez damy rade... |
Czy dadza rade? Tak, dadza rade
Ja chce do Arc. :< |
Ta to moze kur*a specjalnie sie podkladacie co ? hmm dobra strategia w sumie..
|
Cytuj:
|
Hahaha nawine polaczki przyjely ziomka z przeciwnej gildi i mysleli ze wszystko bedzie ok ! GZ to juz jest nawet gorsze niz trap w miesnym w ktorym byl uwieziony Xoleance ;/ :evul:
|
Cytuj:
Popatrzcie na te sytuację jaka jest teraz na naszym serverze, oto wszechwładna gildia Deadly Delight pokonuje ich od czterech miesięcy, DD zaledwie przegrali tylko aż dwa open battle na aż trzy (wszakże każdemu może się zdarzyć), po ostatnim open battle siedzieli w pz póki się nie zgrali ponownie (bo są mistrzami:cup::cup:), teraz polaczki siedzą w pz, a DD expi i rządzi serverem:cup::cup: I jeszcze naszego agenta 00Arman przyjęli go gildii, no naaby pierwsza klasa!B):cup::cup: Wasze dni są już policzone. To już nie jest Apokalipsa, to już jest Armagedon!8o8o:cup::evul:X( Co tak mało komentarzy na moim blogu, za nieczytanie moich zlotych myśli 100k paymenta dla każdego! X( Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
|
tak naprawde to po armanie mozna bylo sie tego spodziewac no ale chcociaz DD go tez wystawili i wywalili na smieci jak nie potrzebna juz "kukielke" jednego 130 msa mniej ;)
|
Dzieki Vincento <333
|
Cytuj:
Najgorsze jest to ze wypowiadaja sie ludzie ktorzy nie wiedza o co kaman dlaczego princess padla etc. :/ Szkoda. ja chce do arc ;< |
wiadomo rosjaninn ze Ty to bys wszystkich zownowal z wanda albo i z fista.
btw. jak ktos nie wiedzial i dalej nie wie jaka jest i byla sytuacja z armannem to niech sie nie wypowiada. |
Ej ja chce wiedziec
powiedzcie mi pls |
Mi też powiedzcie...
|
lol
no powyzywajcie sie jeszcze :) No dawajcie mówcie mi więcej :)
|
Cytuj:
" story : patanou bought princess arman , we gave him cash etc , some laned with him , helped him alot , he gained over lv 25 , helped us in war , pa'd often , I told him 2 not PA , he didnt accept it , he was powerhungry , 2days ago I told him 2 stop PA or he get kicked , he said "dont treath me , I got ur IP , I join arc and u loose war" So yesterday I msged old owner of arman , told him make letters , he gave me , so I treathed with deletion , he said he will stabb if he get letters , so I made plan , he stabb but I hate stabbers so we killed him too he also backstabbeb on azura , and for sure ppl from azura and saphira will thank me for this" |
kolaboranci i zlodzieje do piachu !!
|
Reasumujac, Gwiazda Princess Arman'a wlasnie zgasla ;]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
o kurwa leże :D tak ty to wymysliłes !!! mialem taki location na okolo 50lv-70 jak ty jeszcze starą zapinałes w pozycji embrionalnej po za tym wiadomo, że mial tak grasz o nicku [CHAR]Will Hunting[/CHAR]! :baby: |
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:59. |
|