![]() |
|
To Azumanga Daioh jest.... Poznaje mundurek ;p
Właśnie 7 ep Chaos;HEAd widziałem. Tyle że bez napisów i niewiele z tego zrozumiałem.... w każdym razie akcja zaczyna się rozkręcać ;p Nipah! Corgar Frizz |
X.x
czytam (stan z 15:24) hellsinga #4 i normalnie co kartke mnie szokuje "pomysł" serii,tomu, i smiałość autora X.x dlaczego? (spoiler) : Ukryty tekst:
@bluray prawdziwa akcja i "powaga" zaczyna sie dopiero od 16+ tomu a Jeszce bardziej od shippuudena (tom 28+) |
Cytuj:
w00t? |
Ściągam Kannagi- opłaca się?
|
Mundurek jak każdy wie jest bardzo ważnym elementem zarówno postaci jak i wielu anime. Konkludując to mundurek jest bardziej legendarny niż Osaka. Taki fetysz mundurkowy w skrócie....
Nipah! Corgar Frizz |
Wreszcie trochę czasu na anime.. ; )
Obejrzałem przed chwilą OVA School Days: Magical Heart Kokoro-chan. Słabe, też nie polecam, ale o wiele lepsze od Valentine's Day.. Jeszcze 3 odcinki i skończę ZnT pierwszą serię, szczerze powiem, jestem mile zaskoczony ; ) Drugą serię też pewno obejrzę, ale słyszałem ploty, że 3 serii lepiej nie oglądać, żeby nie psuć sobie widoku ZnT jako fajnego anime.. Prawda li to? ;> |
prawdę powiadamy iż trzycia z rzedu seria animacji japonskiej o brzmieniu ZNT3 jest szczerze mówiąc do bani xD
|
Jak na moje to za mocno starali się zrobić płytkie ecchi, tak zresztą lubiane przez japońców.
|
@Nari
Haruhi jak Haruhi ale dlaczego niechcą nakręcić II Seri Elfen Lied to tego juz nie moge pojąć :/ |
obejrzalem 2 odc 3ciej serii ZnT i jakos jestes zniesmaczony lekko ale obejrze juz cale skoro zaczelem...
|
jak oglądałem ZnT to tez sie przygotowałem na coś lepszego :/
ale sie zawiodłem , niestety do Shany troche brakuje :P biedny Saito ''Ty zboczony Psieeee!'' hehe xD |
Doobra : P Postanowiłem, że tak czy tak obejrzę ; ) ale póki co to jeszcze nawet 1 części nie skończyłem : ]
|
ostatnio skończyłem Neon Genesis Evangelion 1.0 you Are (Not) Alone
Z*******e jak na Evangeliona Przystało B) tylko ta muzyka :o podczas Akcji i w ciekawszych momętach masakra :/ ścieżka dzwiękowa rodem z Amerykańskich Filmów :/ co jak co ale mogli coś lepszego podstawić :( Evangelion movie omg jaki chłam! jak zobaczyłem Rei to wiedziałem już wszystko na Temat ;( wstyd i hańba ; / |
Naruto spoiler
Ukryty tekst:
|
Naruto
Ukryty tekst:
|
Cytuj:
|
Oglądam - Return of Dragon Ball after 11 years. (GT się nie liczy) - akcja 2 lata po Majin Boo Saga.
Jak skończę to coś więcej (może) napiszę ;p |
Plotki o 2 serii Haruhi krazyly, miala nazywac sie The Vanishment of Haruhi Suzumiya. Sluch jednak zaginal i fanowie twierdza, ze byl to tylko zart, a Haruhi rzeczywiscie "zniknela". Tym co chca poznac wiecej przygod Haruhi, polecam ksiazki, dostepne w calosci po angielsku na:
http://www.baka-tsuki.net/project/in...uzumiya_Haruhi Ja chcialem dzis nadrobic GTO, ale doszly sluchawki i nie moge oderwac sie od muzyki :/ |
coo? mała oglądalność Elfen~ :o hmm mnie sie Elfen~ bardzo podobał ja to widziałem z 4 razy xD
i nie miał bym nic przeciwko jakby jednak sie skusili na II serie no i na III oczywiście ;):p 5 Centimeters per Second (5 Centymetrów na Sekunde) Polecam Bardzo : ) |
OMG, KNJ nowy chapter! Tak żadko to wychodzi, że już zapomniałem, że to czytam. I ofc Kaworu nie wytrzymał bez wstawienia przynajmniej dwu stron z nagimi dziewczynami XD Uwielbiam go. A motyw z psikaniem był świetny. :>
No i oczywiście. Nowy FT. Nie chce mi się robić hide, więc powiem tylko tyle: Hall of Thunders... Mogli wcześniej wspomnieć, że coś takiego jest. A tak to zupełnie się tego nie spodziewałem. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:29. |
|