Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Manga&Anime (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=139860)

Corgar Frizz 27-11-2008 14:20

To Azumanga Daioh jest.... Poznaje mundurek ;p

Właśnie 7 ep Chaos;HEAd widziałem. Tyle że bez napisów i niewiele z tego zrozumiałem.... w każdym razie akcja zaczyna się rozkręcać ;p

Nipah!
Corgar Frizz

Rayza 27-11-2008 15:43

X.x
czytam (stan z 15:24) hellsinga #4 i normalnie co kartke mnie szokuje "pomysł" serii,tomu, i smiałość autora X.x
dlaczego? (spoiler) :
Ukryty tekst:
normalnie co kartkę jakieś sprawy nazistów, a to "plan" podboju swiata własnymi wampirami wilkołakami (patrz ten chłopak co ma kocie uszy) w celach powrotów Nazizmu na swiat X.x i że w tym tomie to oni kogoś ciagle mordują a nie jak w 3 tomie alucard mordował kogo popadnie a to obsade telewizji całe wojsko...

@bluray
prawdziwa akcja i "powaga" zaczyna sie dopiero od 16+ tomu a Jeszce bardziej od shippuudena (tom 28+)

eerion 27-11-2008 16:18

Cytuj:

To Azumanga Daioh jest.... Poznaje mundurek ;p
Poznałeś mundurek, a nie legendarną Osakę?
w00t?

Nari 27-11-2008 16:34

Ściągam Kannagi- opłaca się?

Corgar Frizz 27-11-2008 16:35

Mundurek jak każdy wie jest bardzo ważnym elementem zarówno postaci jak i wielu anime. Konkludując to mundurek jest bardziej legendarny niż Osaka. Taki fetysz mundurkowy w skrócie....

Nipah!
Corgar Frizz

i386 27-11-2008 21:05

Wreszcie trochę czasu na anime.. ; )

Obejrzałem przed chwilą OVA School Days: Magical Heart Kokoro-chan. Słabe, też nie polecam, ale o wiele lepsze od Valentine's Day.. Jeszcze 3 odcinki i skończę ZnT pierwszą serię, szczerze powiem, jestem mile zaskoczony ; ) Drugą serię też pewno obejrzę, ale słyszałem ploty, że 3 serii lepiej nie oglądać, żeby nie psuć sobie widoku ZnT jako fajnego anime.. Prawda li to? ;>

Rayza 27-11-2008 21:15

prawdę powiadamy iż trzycia z rzedu seria animacji japonskiej o brzmieniu ZNT3 jest szczerze mówiąc do bani xD

Nari 27-11-2008 21:43

Jak na moje to za mocno starali się zrobić płytkie ecchi, tak zresztą lubiane przez japońców.

Hanndo90 27-11-2008 21:46

@Nari
Haruhi jak Haruhi ale dlaczego niechcą nakręcić II Seri Elfen Lied
to tego juz nie moge pojąć :/

Koszyk 27-11-2008 21:46

obejrzalem 2 odc 3ciej serii ZnT i jakos jestes zniesmaczony lekko ale obejrze juz cale skoro zaczelem...

Hanndo90 27-11-2008 21:52

jak oglądałem ZnT to tez sie przygotowałem na coś lepszego :/
ale sie zawiodłem , niestety do Shany troche brakuje :P

biedny Saito ''Ty zboczony Psieeee!'' hehe xD

i386 27-11-2008 21:55

Doobra : P Postanowiłem, że tak czy tak obejrzę ; ) ale póki co to jeszcze nawet 1 części nie skończyłem : ]

Hanndo90 27-11-2008 22:19

ostatnio skończyłem Neon Genesis Evangelion 1.0 you Are (Not) Alone
Z*******e jak na Evangeliona Przystało B) tylko ta muzyka :o
podczas Akcji i w ciekawszych momętach masakra :/ ścieżka dzwiękowa
rodem z Amerykańskich Filmów :/ co jak co ale mogli coś lepszego podstawić
:( Evangelion movie omg jaki chłam! jak zobaczyłem Rei to wiedziałem już
wszystko na Temat ;( wstyd i hańba ; /

Otakuma 27-11-2008 22:32

Naruto spoiler

Ukryty tekst:
Konohamaru VS Pain, oj będzie się działo. Czy technika przekazana mu Naruto to rasengan a może "Harem no jutsu", czy może coś czego jeszcze nie znamy? Tego dowiemy sie w następnym chapterze.

Jak myślicie czy Naruto jak to bywa w shounen Naruto uczyni niemożliwe możliwym, tak to odczuwam. Zwłaszcza że ma włączony tryb przyśpieszonego uczenia.
Pozostaje jeszcze kwestia powrotu Jinchuriki wioski Liścia a mianowicie czy w ogóle wróci i jaką sekretną technikę przekazał mu Itachi.

DDoS 27-11-2008 22:37

Naruto

Ukryty tekst:
Rozumiem ograniczona ilość stron, ale jak można było zrobić z Ebisu takiego cieniasa, pojawił się i bez żadnego jutsu od razu złapany przez Deva Pain. Tak, tak poświęcić się dla młodszego pokolenia, ale mogłoby to być efektowniej zrobione.
Zapewne Rasengana pokaże nam Konohamrau.
Szkoda, że znowu Kishimoto pominął Kakashiego, ile każe mu czekać na ratunek lub śmierć.
Co do treningu Naruto - gdzie jest żaba z kluczem; powinien tym się zająć

Serious Sam 27-11-2008 22:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hanndo90 (Post 2352163)
@Nari
Haruhi jak Haruhi ale dalczego niechcą nakręcić II Seri Elfen Lied
to tego juz nie moge pojąć :/

Gdzieś słyszałem, że mieli za małą oglądalność, czy coś takiego - Elfen Lied.

DDoS 27-11-2008 23:15

Oglądam - Return of Dragon Ball after 11 years. (GT się nie liczy) - akcja 2 lata po Majin Boo Saga.

Jak skończę to coś więcej (może) napiszę ;p

Grocix 27-11-2008 23:18

Plotki o 2 serii Haruhi krazyly, miala nazywac sie The Vanishment of Haruhi Suzumiya. Sluch jednak zaginal i fanowie twierdza, ze byl to tylko zart, a Haruhi rzeczywiscie "zniknela". Tym co chca poznac wiecej przygod Haruhi, polecam ksiazki, dostepne w calosci po angielsku na:
http://www.baka-tsuki.net/project/in...uzumiya_Haruhi

Ja chcialem dzis nadrobic GTO, ale doszly sluchawki i nie moge oderwac sie od muzyki :/

Hanndo90 27-11-2008 23:39

coo? mała oglądalność Elfen~ :o hmm mnie sie Elfen~ bardzo podobał ja to widziałem z 4 razy xD
i nie miał bym nic przeciwko jakby jednak sie skusili na II serie no i na III oczywiście ;):p

5 Centimeters per Second (5 Centymetrów na Sekunde) Polecam Bardzo : )

Quezacoatl 28-11-2008 00:31

OMG, KNJ nowy chapter! Tak żadko to wychodzi, że już zapomniałem, że to czytam. I ofc Kaworu nie wytrzymał bez wstawienia przynajmniej dwu stron z nagimi dziewczynami XD Uwielbiam go. A motyw z psikaniem był świetny. :>

No i oczywiście. Nowy FT. Nie chce mi się robić hide, więc powiem tylko tyle: Hall of Thunders... Mogli wcześniej wspomnieć, że coś takiego jest. A tak to zupełnie się tego nie spodziewałem.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:29.