![]() |
|
Cytuj:
:PPPP |
Zdziwisz się bo zapinam, kumpel na moich oczach przy tylko ostrym hamowaniu (bez uderzenia) doznał wstrząśnienia mózgu bo pierdolnął w schowek. Poza tym praktycznie od małego jeżdżę z pasami i nawet o tym nie myślę w czasie jazdy.
Tak swoją drogą to i wygodniej jest przy dynamicznej jeździe bo się nie lata po całym samochodzie jak kukła :p a i te 100 pln do przodu w razie wszechogarniających nas kontroli xD |
Cytuj:
Kurwa jak ciezko zdobyc jakiegos dzialajacego elfa. Dzis alleluja po 2tygodniach znalazlem jakis crack. Dziala! A przy reboocie wylazly keyloggery. Ale to i tak cud ze dzialalo, bo zazwyczaj te jebane dzieci wrzucaja instalke elfa z poprzedniego roku zbindowana z serwerem owntibii i nawet nie zmienia ikony. I co ma niby sie scrackowac po uruchomieniu czegos takiego. |
Nuta fajna :] podoba sie ;] ale ja juz nie rozumiem to do mnie czy nie bo juz sie pogubilem, juz nie jestem mile widziany :( ??
|
Cytuj:
a swoja drogą to ciekawe czy jakbyś Koga grał z kimś w powiedzmy karty/szachy/piłkę i był przeciwko niemu (swojemu kumplowi) to potrafiłbyś tak nagle zacząć go nie lubić?? Jeśli tak to coś jest nie tak... pozdro p.s http://www.di.fm/wma/trance.asx http://www.di.fm/wma/vocaltrance.asx |
Cytuj:
|
:))) to gut ;d
|
Peace Koga tylko wiesz z tym postem co dałeś nutę to zawiało sarkazmem odrobinę więc myślę że dlatego Fizol pomyślał tak a nie inaczej :P
|
kogus nie sciemniaj xd
|
widac juz pierwszego szweda szybki rasz emłole z nieba
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ale jesli masz tego elfloada to ratuj chara poki mozesz:PP |
mama mówiła żeby nić nie dawać za frii
@Love to słuchałem w łożku szpitalnym xDD nawet spoko ale i tak wole set Armina który zagrał w Poznaniu i nie tylko dlatego że szlyszałem go na żywo. @Siejniki po huj się wychylać ? |
to ja juz wiem od kogo masz cracka :> tzn domyslam sie :PPP
i ten ktos mial go za darmo a tobie go sprzedal :PP |
no i sieje dostali kare za pioseneczke na forum 8o
|
co do bota, nie lepiej kupic za kase w tibii i miec spokoj?
co do dzisiaj, mowi sie trudno, zaszlo spore nieporozumienie. przynajmniej probowalismy cos dzialac B) co do enerisa, wiesz dobrze, ze wisisz siano kogavegowi i tylko o to chodzi, wiec po chuj sie pchales do noctum i blokowales nasze chary? |
@Lares
Jak NIE wiesz dobrze ja żadnej kasy Kogavegowi nie stoje, to wam odbił freedom do głowy i myśleliście że oddam wam kase którą jest wam inny Elaro, więć doinformuj się na następny raz, a dlaczego się pchałem? bo lubie jak prawdziwa władza przywraca pionki do szeregu :) co do bota po co kupywać jak można mieć za free? @Decade Cracka mam od rl kumpla a on cracka mam od siebie z gildii, więc p-u-d-ł-o |
dlug w tym przypadku przechodzi wraz z charem
|
dlug/payment nigdy nie jest na ownera tylko zawsze na chara nie wiedziales ?
mysle ze to nic nowego tak bylo zawsze jest i bedzie a co do wczoraj to byly tylko cwiczenia kazdemu przydalo sie troche ruchu trza rozruszac stare kosci i przypomniec sobie jak sie ora niestety brak na elysi przeciwnikow to musielismy noctum poprosic o trening |
przenosi sie na chara? czyli Elaro hunted Eneris free na moje oko ? nie poniżajcie się już bardziej niż TD
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:56. |
|