![]() |
|
tyryryryyy
|
slyszalem Barndom ze ci dsm'a ktoś podjebał to 3 dni do szkoly nie chodziles aby spowrotem go zlootować :cup:
|
@up
A ja slyszalem ze kurwa sprzedają cie za paczkę papierosów, i lubisz bukake.B) |
Cytuj:
|
troche czegoś innego :P pewnie wielu z Was widziało ale dla tych co nie... :D
http://www.youtube.com/watch?v=sjejxVitQMc |
Cytuj:
hail rebeljon !1 @2up Brawo rozkminka nad slowem "pionek". Jak nazywasz kogos chujem to tez rozmyslasz co miales na mysli ? Chyba ci nie poszlo z inteligentnym pojazdem...:/ |
Cytuj:
edit: wszyscy 10 k Rosi Thern/Venore, robimy "Fundusz na rzecz Mistrza Wiszu" co by mógł 170 skleić. edit2: Antek, mega zabawa w Venore była, heheheh. |
Cytuj:
--- kamba dodał 3 minut i 12 sekund później --- Cytuj:
|
@Gonzo
Od kiedy ty grasz na Morganie? |
edit:
nvm z kambą, na vt pogadaliśmy. Cytuj:
grałem w 2005 roku na początku jak jeszcze Awatary tutaj biegały, później znowu trochę co kilka miesięcy wbijałem 40-50 lev i odchodziłem z serwera, dopiero teraz Tjockiniho wpadł mi w ręce to zacząłem trochę więcej grać. |
Cytuj:
Dokładnie pogadałem z gonzem i stwierdzam ze koles wporzadku w 100% wiec nie ma napinki :) Btw. Grebol ty ZYDZIE ! |
a co wy rozmowy w toku prowadzicie czy jaki ch uj
|
btw. kto to Cedoor? o0
|
Cytuj:
|
@Jacek
Dawny Kenami |
Cytuj:
Jest król i królowa, są wieże, gońce i konie. Resztę armii stanowią pionki(dla tych co kumają ocb w szachach). edit: Jako iż jutro matury próbne u mnie w szkole i mam na 13 do szkoły to z nudów 02:36 Warning! The murder of Atius Vampire was not justified. 02:52 Warning! The murder of Filip Knecker was not justified. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:48. |
|