Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Zdjecia RL koment. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=37054)

Cery 10-03-2008 19:58

A Mnie nikt nie skomentuje ? ; '(

Glamri 10-03-2008 20:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cloudres (Post 1942102)
Najwidoczniej jestem za głupi żeby doszukać się tam szczypty ironii, stereotypy co by o nich nie mówić są prawdziwe i tutaj nie ma żadnej dyskusji... Jak widać nie masz żadnych argumentów, przedstawiasz tylko nic nie warte słowa które mają na celu znieważeni mnie i zdenerwowanie, jednak na mnie to nie działa... A z tym że pewnie nie mam 17 lat masz racje, wpisałem to tak dla lansu żeby wszyscy myśleli że jestem taki zajebisty etc.

Jesteś zajebisty.

Ville 11-03-2008 00:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cery (Post 1945558)

a kto ty jestes?

Marsseel 11-03-2008 01:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ville (Post 1946008)
a kto ty jestes?

To użytkownik, taki sam jak ty.

Korektor 11-03-2008 08:13

@up,
Niepisaną regułą jest to, że do iksde fotki wrzucają bardziej znani ludzie, bo mniej znanych zdjęcie nigdy prawie nie jest komentowane. No chyba, że jest jakieś uber-niezwykłe.

Thero 11-03-2008 08:29

Re.Up
Uhuhu, sławny Korek. A zrobiłeś sobie chociaż zdjęcie z Kazikiem? :D

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cery (Post 1945558)

Ciebie może nie, ale skomentuje twoją fotkę. Brzydkiś.

Rayza 11-03-2008 14:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Korektor (Post 1946079)
@up,
Niepisaną regułą jest to, że do iksde fotki wrzucają bardziej znani ludzie, bo mniej znanych zdjęcie nigdy prawie nie jest komentowane. No chyba, że jest jakieś uber-niezwykłe.

Wow : D....Jestem znany...
miałem 2(?) komentarze do fotki : D kiedyś...

Klawiatura 11-03-2008 14:47

@up Niezły jesteś, niektórzy w ogóle się doczekać nie mogą:P

@Arka_Sath_Wielki
Czy to jakaś prowokacja?14 lat, ye right...

Ville 11-03-2008 21:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marsseel (Post 1946012)

Tu mnie zgasiles... myslalem nad tym postem ponad 15 min i dalej nie wiem co ci odpisac

Marsseel 11-03-2008 21:49

A ja myślę nad twoim i nadal nie wiem co on oznacza :).

Gimlos 11-03-2008 23:11

Cytuj:

Ja bym sie nie zgodzil. Uzytkownik Ville w czasie swojej dzialalnosci na tym forum zdazyl zblaznic sie stwierdzeniem, ze marihuana moze u palacego ja wzbudzic zachowania, popularnie nazywane "agresywnymi". Jak dla mnie, przez to nigdy nie bedzie juz userem takim, jak inni.
@Korektor
Nie przepadam za Kultem, wiec nie zazdroszcze. Zeby wzbogacic tresc posta, to moge dodac ze za toba tez nie przepadam. Pozdrawiam serdecznie!

Edit:
@Cery
Jak mozna zaczynac posta "CZE :*" ? Nie tylko wyszedles jak gej, ale tez i posta napisales jak gej. Oczywiscie, jako ze nasz kraj jest tolerancyjny, nie jest to zadna obraza - gej jest jak kazdy inny obywatel. Czy tez user forum.

Ville 12-03-2008 04:10

@Gimlos
Wyciagnales ostatnia i nawet nie najglupsza rzecz jaka napisalem na tym forum.
Zreszta pozniej przyznalem sie do bledu i juz wiecej sie w temacie nie pojawilem czego o tobie niestety nie mozna powiedziec =(

EDIT:
z reguly jak ktos ma okres to idzie na strony jak zapobiegac pms a nie wlazi na forum i obraza ludzi od lewej do prawej

Korektor 12-03-2008 07:45

Mam autograf Kazika. Zdjęcie chciałem sobie zrobić, ale mój debilny kolega nie wiedział, że trzeba trochę odczekać aż się jasność ustabilizuje. Stwierdził, że nie można zrobić zdjęcia. Po paru chwilach znudzony Kazik powiedział, że musi iść. Tak swoją drogą wstawiony był : P

Gimlos 12-03-2008 10:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ville (Post 1947830)
z reguly jak ktos ma okres to idzie na strony jak zapobiegac pms a nie wlazi na forum i obraza ludzi od lewej do prawej

Napierw mowisz o jakiejs regule, a potem przeczysz jednej z najwazniejszych regul przyrody - czyli temu, ze miesiaczka zdarza sie tylko kobietom. Powinienes zdecydowac sie na podazanie za regulami, albo przeczenie im. Bo teraz to tylko glupio wyglada.
@Korektor
To, ze byl wstawiony, to wrecz nieslychane. Muzyk wstawiony na koncercie!? Nie wierze...

Tovob Lard 12-03-2008 12:38

Raczej u osobników posiadających jajniki, bądźmy dokładni, jeżeli mamy podążać, za takimi czy owymi regułami ;)
że tak żartobliwie napiszę ; )

Bambuko 12-03-2008 15:28

Spadaj Gimlos nie wiem co chcesz osiągnąć. Wychodzisz zza pleców i bez powodu atakujesz Vallo, wysuwając jakieś stare teksty. Co to ma do tematu, co to ma do rzeczy, że też taki ktoś był moderatorem. Ville nie napisał "jak nie jesteście znani to nie dawajcie fot", tylko skomentował post jednego z mniej znanych. Marsseel na forum jest widocznie bardziej tolerancyjny, niż w rzeczywistości i egalitarnie zwrócił mu uwagę. A Ty wbijasz, nie mając nic do powiedzenia i to dopiero głupio wygląda.

Rybzor 12-03-2008 16:56

Ok, sobie powrzucaliście. Tymczasem proponuję podyskutować o walentynkach z holandii kropka, oraz zgadywaniu, który to on!

Glamri 12-03-2008 20:04

No właśnie Kropek, jak to z Tobą jest, że na dwóch zdjęciach jesteś z tym samym kolegą i to jeszcze jedno z tych zdjęć to zdjęcie walentynkowe? : P Jak się nam z tego wytłumaczysz? ; D Pamiętajmy, że nasza potężna, wielka i wspaniała Polska to tolerancyjny kraj.

Gimlos 12-03-2008 20:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bambuko (Post 1948315)
Spadaj Gimlos nie wiem co chcesz osiągnąć. Wychodzisz zza pleców i bez powodu atakujesz Vallo, wysuwając jakieś stare teksty

Dlaczego od razu atakuje? Wskazuje tylko, ze jest on uzytkownikiem niezwyklym. Jak dla mnie, blizej temu do komplementu, niz ataku w jakiejkolwiek formie.
Cytuj:

. Co to ma do tematu, co to ma do rzeczy, że też taki ktoś był moderatorem.

Jak najbardziej ma do tematu. Chcialem udowodnic, ze uzytkownik Cery nie jest takim samym uzytkownikiem jak Ville, wbrew temu co probowal wmowic nam Marseeel. Tekst o byciu moderatorem za to do tematu rzeczywiscie nic nie ma. Tym bardziej ze nie ma pokrycia z rzeczywistoscia. Ja moderatorem jestem, a nie byłem.
Cytuj:

.Ville nie napisał "jak nie jesteście znani to nie dawajcie fot", tylko skomentował post jednego z mniej znanych. Marsseel na forum jest widocznie bardziej tolerancyjny, niż w rzeczywistości i egalitarnie zwrócił mu uwagę. A Ty wbijasz, nie mając nic do powiedzenia i to dopiero głupio wygląda.

Nie napisał, ale dał do zrozumienia, ze nie ma co liczyc na komentarze zdjecia. Ja rowniez nie napisalem co sadze o uzytkowniku Ville, wiec nie wiem czemu na mnie Supermanie wjezdzasz. Bo dobrze kojarze jaki nick nosiles wczesniej, right?

Kropka997 12-03-2008 20:12

nom sorki ze nie podpisalem napisalem tam "Ja<->Kolega" mieliscie prawo sie nie kapnąc - tzn z lewej jestem ja, a z prawej kolega:PP

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:06.