Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Odpowiedź na zagadki: Mino Mage / Spike Sword / Domki (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=73450)

Marcin24 07-01-2009 23:53

Cytuj:

ps. na fotce jest wyglad wiedzmy,nie jest to fake gdyz dzialo to sie w halloween:baby::baby::baby:
Wasza głupota mnie dobija, skoro udało Ci się wyjść z miasta i dojść do Hyacynth'a to dlaczego nie poszedłeś dalej swoim "tropem" i nie zwiedziłeś Mino Hell, a zamiast tego wrzuciłeś swoją nędzną teorie tutaj?

Tichondrius 08-01-2009 17:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rokstaye'r (Post 2413317)
Moim zdaniem to odpada gdyż gdy biłem aperting shenga na luminerze jak uciekał zadnych drzwi mi nie otworzyl,natomias mam pewna teorie na przywolanie AS do MM.Tylko jest haczyk,można to zrobic raz na jakis czas.Oto spoiler:idziemy do hiacynta i wystarczy , że napiszemy do niego Crunor pojawi sie wtedy coś jakby nas uleczyło jednak to nie jest uleczenie , nikt nie potwierdził , że działa to jak bless na mainie (1% expa z dedem mniej idzie)
15:03 XXXXXXXXXXX [16]: crunor
15:03 Hyacinth: May Crunor bless you and protect you on your journeys!.
Gdy to zrobimy idziemy do MM.
http://http://img407.imageshack.us/my.php?image=hynsq8.png

ps. na fotce jest wyglad wiedzmy,nie jest to fake gdyz dzialo to sie w halloween:baby::baby::baby:

Bardzo mi przykro ale postać którą to sprawdzałem jeszcze przed twoją teorią (200exp) po dedzie miała równe 180. W przywołanie AS'a nie wierze :<

dams 08-01-2009 17:56

UWAGA TUTAJ JEST POTWIERDZENIE ZE TAKI QUEST NA ROOKU ISTNIEJE
OTO LINK :
http://pl.youtube.com/watch?v=SdT0nu...eature=related
a wlasnie szkoda ze ten kto robil ten filmik mial bota ;(

Marcin24 08-01-2009 18:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dams (Post 2414313)
OTO LINK :
http://pl.youtube.com/watch?v=SdT0nuwQxJ4&feature=related

Shadow Rex pod innym nickiem.

RookeR 08-01-2009 18:21

@up

Albo kolejny koleś który szuka rozgłosu po przez otsa ^^

@topic:

Nie mam nic do dodania =d

Pozdrawiam =]

Rokstaye'r 09-01-2009 15:58

;] ;] ;] ;]

Rokstaye'r 09-01-2009 16:01

;] ;] ;] ;]

Ameriov 09-01-2009 16:03

@up: Wierzę, że masz 12 lat i używasz Internet Explorera, oraz masz w domu słownik ale go nie używasz, czyli innymi
słowy jesteś małym <cenzura> z kompleksem wyższości.

Tak się tylko zastanawiam... Przed updatem też można było dostać "blessa" ale chyba nie pojawiały się wokół nas gwiazdki, no nie?
Chyba, że od zawsze tak było.

Rokstaye'r 09-01-2009 16:08

;] ;] ;] ;]

Ameriov 09-01-2009 16:11

Starasz się zaspamować forum głupotami, a ja co no cóż?
Nic nie robię? To proszę, powiedz nam o wielki odkrywco np. co znaczy po minatourowemu "Kaplar" ^^.
Przetłumacz książki/listy innych ras, lub poszukaj reszty słów w języku orców, nie zajmuj się głupotami.

@down
To jest przypadek, ja chodziłem 100x i nic.

Rokstaye'r 09-01-2009 16:14

;] ;] ;] ;]

Diablo91 09-01-2009 16:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rokstaye'r (Post 2415290)
Bez sprawdzenia tak?Gram teraz Barteq of Rook i wczoraj wywołałem aperting shenga,nie wieżysz?Zagadaj do mnie gram na luminerze i ci pokaże że mam mlw i minotaur leather

Wywołałeś Shenga? Hmm... Oddańczyłeś taniec deszczu czy inny break dance? A może wszystko wyssałeś z placa?

No i pierwszy raz zgodze się z Ameriov'em, powinnieneś zainwestować w słowik (lub zacząć go używać?). Bo nie "wieże rze nie maż go w domó".:)

EDIT:
@down:

Omg(wdech, wydech)... To że AS się pojawił może być czystym przypadkiem... Proponuje Ci iść "wywołać" Shenga, udać się na Mino Hell... I najlepiej to nagrać np. po przez tibicam... Jak to zrobisz, daj to na jakiś portal internetowy i do nas się zgłoś... Capiche?

Rokstaye'r 09-01-2009 16:30

;] ;] ;] ;]

Irondew 09-01-2009 17:51

Ale by wszyscy złapali zonka jakby taki 12 latek naprawde jako jedyny znał sposób na przywołanie szenga xD

Shantirell 09-01-2009 18:32

Ja bym dostał zawału. To by było już tragiczne potwierdzenie tego co napisałem w komentarzach do albumu. Tego, że świat jest kompletnie niesprawiedliwy. Tego, że osoby, które faktycznie robią coś w tym kierunku, szukają nieustannie i się nie poddają, dążą nieprzerwanie do swojego celu i mają nadzieję, że kiedyś się coś uda, nagle dostają "zonka", kiedy to jakieśmuś kompletnemu beztalenciu i idiocie trafia się "nagroda", która powinna być poprzedzona litrami potu i krwi. Tym, co myślą, że CipSoft (Knightmare) by wymyślił coś tak idiotycznego, coś tak bezsensownego i przeczącego fabuły minotaurów. Że, Crunor[Hiacynth], poczciwy, samotny druid naszej wyspy, który nie może się równać z potęgą czarnoksiężnika minotaurów, mógłby złamać barierę i to do tego błogosławieństwem. Gratuluję.

Cytuj:

aperting sheng
Przykro mi się robi jak takim osobom trafiają się dwa Shengi w jednym dniu. Jak żałosnym analfabetom wypada magic light wand, podczas gdy innym, normalnym graczom, nawet jak jakimś cudem po czterech latach gry uda się zabić AS'a, nie wypada nawet mlw, tylko dwa zdechłe snake'i.

Poza tym, wydaje mi się, że on jest po prostu jedną, "wielką", prowokacją. Ogólnie to: patrz: podpis. :)

@Klocek
A, wiem. Mała pomyłka. Dzięki za poprawienie mnie.
Edit2:
Hmmm, masz racje, to nie jest tak całkiem głupie, ale myślę, że byłoby to zbyt łatwe. Wydaje mi się, że najpierw trzeba by było coś jeszcze innego przedtem zrobić. Może, udowodnić Crunorowi, że nadajesz się na "pogromcę zła", a potem by Crunor obdarzył Cię, przez Hiacyntha, owym błogosławieństwem, które pozwoliłoby Ci przejść przez drzwi i przez barierę, albo po prostu by ją zniszczył. Ech, trochę "puściłem wodze wyobraźni". :)

Pan Klocek 09-01-2009 18:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ameriov (Post 2415300)
@up: Wierzę, że masz 12 lat i używasz Internet Explorera, oraz masz w domu słownik ale go nie używasz, czyli innymi
słowy jesteś małym <cenzura> z kompleksem wyższości.

Tak się tylko zastanawiam... Przed updatem też można było dostać "blessa" ale chyba nie pojawiały się wokół nas gwiazdki, no nie?
Chyba, że od zawsze tak było.

Nie było gwiazdek, tekst ten sam. To takie jakby zwrócenie uwagi prawda? :) Na to, że nadal niektórym osobom w ich ekipie zależy na RPG. Wiem, że klimat zanika, ale miło jest zobaczyć takie smaczki :)

@Shantirell
Nie Crunor :) Crunor jest bogiem druidów, nie druidem. I sprawdzałem, nie przywołuje to Shenga, chyba że należy zrobić coś wcześniej.

Mimo iż ten dzieciak pisze jak ktoś "niepisaty", to taka opcja wcale nie byłaby głupia ;) osłonięty tarczą idziesz zmierzyć się z mroczną tajemnicą podziemi Rookgaardu! :P
Co nie zmienia faktu, że dzieciak spamuje jak cholera i powinien zostać zaraportowany.
Radze ci mały dragonball'u edytować posty ;) wygląda to profesjonalniej.

Szpec 09-01-2009 19:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dams (Post 2414313)
OTO LINK :
http://pl.youtube.com/watch?v=SdT0nu...eature=related

Fake. Tam sie nie respia 2 skeletony u gory

Morderff 09-01-2009 19:11

Hah ostrzeżenie otrzymałem, za karmienie trolla... ale jak inni pisali tu większe głupoty niż ja to trzeba było czekać miesiąc aż dostaną warna czy co tam.. Mam gdzieś takie zasady, jak starałem sie pomóc to nie było tego widać, ale karmić trolla to ja zawsze. Fajnie tu nie ma co... Tompior czyli jednak Gm da się zabić nie miałem racji..?
Pozdro.

Cygan Slejter 09-01-2009 19:46

@up
Nie ty jeden masz kłopoty z moderatorami :)

@topic
Heh fajnie jest się czasami pośmiac z coraz to bardziej fantastycznych teorii :p

Tyskii 09-01-2009 21:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Irondew (Post 2415461)
Ale by wszyscy złapali zonka jakby taki 12 latek naprawde jako jedyny znał sposób na przywołanie szenga xD

Z tym sie zgodze, wiekszoc osob by sie chyba pociela, zaczeli sie rzucac z dywanu na podłoge i bic mame krzesłem xD

A tak powaznie to mysle ze za tym blogoslawienstwem kryje sie szczypta prawdy. Bo wkoncu ma w sobie watek RPG :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:12.