![]() |
|
Cytuj:
zrup nup hara na forum fastem wypegierzysz sobiem liczbe postuw i bedzie git |
Nie no to niewybaczalne ale musze tu posta zrobic:
Mendill: @Bongos officially... hunted noone can help you in this case, never threat my mates. lordnazgul <3 20:29 Mendill [173]: isnt good to threat 20:29 Mendill [173]: nazgul 20:29 Xermvis [77]: did we? 20:29 Xermvis [77]: lol 20:29 Mendill [173]: ye 20:29 Mendill [173]: "me and elastorm will kill u 20:29 Xermvis [77]: when and how 20:30 Xermvis [77]: NOONE SAID IT TO HIM 20:30 Xermvis [77]: thought u were ok 20:30 Xermvis [77]: i even asked u 20:30 Mendill [173]: 2 bad 20:30 Mendill [173]: -700k 20:30 Xermvis [77]: if we pay we are free? ofcofc ur free 20:30 Mendill [173]: or 1 death on anarth 20:30 Mendill [173]: and your free 20:31 Mendill [173]: cuz i hate to fail 20:31 Xermvis [77]: lol once again 20:31 Xermvis [77]: dead on anarth or we are hunted? 20:31 Mendill [173]: yepp MUAHAHAHAAA |
Nie ma to jak być niedojebanym i zapłacić! Pozdro pizduffki
|
twoja stara;] pora wrocic do normalnosci po 4 dniach ahahhaa
|
HAHA QWA A MÓWIŁEM WAM HEHEUEHUEHUEHU BEUEHUEHEUHEUEHUE MUAHAHAHAHAH HIHIHIHIHIHIHIHI HHRHRHRHRHRHRH HUAHUAHUAHUAHUAHUA HAHAHAHAHAHHA O QWA HEHE;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(:o :o:o:o:o:o:o:o:o:o:oX(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X( X(X(
|
Cytuj:
btw teraz 2kk dajcie xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD eheehehhe |
zamiast placic te '700k' mogliscie wypgowac chary od zera ;s
|
nie przejmujcie sie chlopaki, 700k to nieduzo.
|
Co to 700k,przyszly krol iridii ripper okradnie jeszcze z 5 kolesi i znow bedzie borutka,a tak na serio chlopie wes zmien server bo ten Ci nie pomaga...
|
Skonczcie na*******ac na daxa kretyni...
Widze ze wypowiadaja sie ludzie majacy 30 lvl na iridi i rzadza swoim backpackiem albo prolacki ktorzy kiedys sie wyplacili lub tez nie i ich jedynym wyjsciem bylo opuscic ten server bo bali sie walczyc. Po drugie. Nie potraficie czytac ze zrozumieniem bo to nie bylo 700k . 700 k to mamy zaplacic teraz przykladem jest : " zamiast placic te '700k' mogliscie wypgowac chary od zera ;s " -Jebany łodzki huligan przez internet. Nikt z was nie zrobil wiecej niz bongo team na iridi wiec nie ma sensu z wami pisac. Nie nie zmienimy tego serwera bo nie bedziemy kolejnymi polaczkami ktorzy przestraszyli sie strasznego murata i polowy swe ktorzy potrafia sie zgrac. Pozdrawiam :* Przepraszam ze kogos obrazilem :/ Bezok moze przestaniesz gadac na forum tylko przypeczymy cos :D ahah :PP |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
to tylko gra tam kasa w grze sie nie liczy a mysle ze warto bylo sprobowac zaplacic nie udalo sie trudno idziemy gdzies indziej borute robic a co!:D |
Cytuj:
|
Cytuj:
nie pecze,nie gram i qwa nie bede na tym lamerskim servie ;d az mi wstyd ,ze gralem na nim heh... :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( |
Cytuj:
Patrzac z gory wszystko wydaje sie proste. @Zwirek pierdol sie od Lodzi psie. |
Cytuj:
|
nom zalowy ten serv tez tu nie bede grac juz nigdy stracony czas pozdrawiam bezoka i master pajaka ;]] reszta to ****e
/krejzolek |
Cytuj:
A to pech :> |
Cytuj:
Jezeli grasz i Ci sie powodzi, to albo masz naprawde dobrego kolege u kogos z gory, albo lizesz zwyczanie dupe. Nie chce Cie w jakikolwiek sposob obrazic, ale takie sa realia na servie Iridia. A Ty Krejzol to smiec jestes, obudziales sie po 4 latach kiedy Prolaki robili wszystko zeby wygrac wojne, Ci co mowia, ze sie bali, albo inne bzdury, niech sie zastanowia, ile trudu i czasu im zajelo, zeby cokolwiek ogarnac... wiecznie spy w druzynie, brak czasu, nie kazdy chcial brac w tym udzial itp, moglbym wymieniac w nieskonczonosc. Dlatego skonczta pierdolic bo tak naprawde to malo wiecie o tych ludziach. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
......czlowieku to tylko gra...... |
napewno zna Obame:D
|
Witam, witam wszystkich;; Co tam słychać na iridii? a zresztą nvm;d
Zapewne pamiętacie mnie - robala, który zawsze sypnął trochę kasy by wspomóc jakąś akcję;d sluchajcie, wpadłem na pewien pomysł- stworzenie pk teamu tylko ze tym razem na otsie. Nie chodzi mi o jakis ot 99999999x bo wiadomo, to nie ma sensu. Znalazłem jakiegoś tam ot exp x10, skills x8, mlv x4 (eloth.mine.nu) pacc na start za free... wiem tyle, że na tym otsie jest ciężko z kasą bo na trade sprzedają takie śmieci jak plate legi.... Chodzi o to że ci którzy zostaną przez nas uziemieni na pewno w jakimś stopniu sie wqrwią;) Także zabawa będzie na pewno. Oczywiście vt albo team speak obowiązkowo:cup: Kto jest za? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Polecam narozia.com, kozak serv
@maly'john a tyco zaplaciles i juz pyskujesz? |
Cytuj:
|
eloth smierdzi, ale lepiej mozna zrobic pk tim na jakims siema servie na rl ; ]
|
wbijamy na wara pasy 1/1 2/2 i jedzimy z anie jakies z expem _/ 36 hopto z kiepa woykiem michasiem<333
|
Tez tam gram Pimol smieciu !
|
Cytuj:
a chara sellnalem nobie |
o stytacji na iridii piekne ukazujacy to filmik
http://www.grapheine.com/bombaytv/in...7d1622ef3ccee3 pozdro Ripper<333 xDDDD(no ofens-,- zebyscie znow nie mysleli ze jade mojego ziomka) http://www.grapheine.com/bombaytv/in...bc546dcc0e81d8 a tu kiepy film haha smiec http://www.grapheine.com/bombaytv/in...0ebb99c952d6b8 |
tez chce grac na ots,zrobicie mi tam pacc i dacie eq na start? i full prota?
|
Cytuj:
ale tak na poważnie: zagrał byś? |
http://www.grapheine.com/bombaytv/in...e9bf060e5a2aa2
Ja mom to :/ pewnie slabe ale tez chce byc fajny ! |
no psize przeciez,ze tak! :cup::cup::cup::cup::cup::cup:
|
Cytuj:
|
|
Niebianski Zaklinacz of Hell
|