![]() |
|
Gdzie mam expić 16lvl knight skille 66/66 k set, vamp shield, crusander helmet, serpent sword i leather boots :confused:
|
@UP - Dwarf soldiery, ghoule pod MT. Sternum, możesz spróbować EF omijając grupy scoutów, Fibula i Folda (w miarę, miarę jeszcze)...
|
Cytuj:
|
a ja mam takie pytanie gdzie na dc jest mail box? prosze o ssa albo opowiedzieć gdzie się znajduje
|
Najlbilzszy jest na outlaw campie
http://tibia.pl/earth.php?x=32653&y=...8&q=203.93&r=1 kawalek od DC ale nie az tak daleko. |
30 Elder Druid z 39 magiciem.
Witam, chcialbym zebyscie mi udzielili porady gdzie moge expic 30 ED z 39 magiciem. Nie mam bohow. Myslalem o guardach lub Mint~ ale to najpierw zrobie Postmana.
Jakies propozycje na dwu godzinny hunt? Małpy, tomby, jak tak to ktorej i na ktorym lvl. Na piratach nie moge, bo jeszcze nie mam questa. A i jeszcze myslalem o cultach w Liberty Bay, jaki tam zysk jest? Dam rade? Ile bps mana potionow mam wziasc? pozdrawiam |
Gdzie expic 28 sorcem, 26 (czy tam 27:p) mlvl. Nie mam PACCA, eq lekkie i dobre. Moga byc potworki bez jakiegos super loota i kasy.
Prosze o pomoc:p |
Cytuj:
@down : sry, nie zauważyłem :P za chwile coś zapodam ;) Osobiście bym Ci polecił Tarpit Tomb ( -2 ) ale musiałbyś z uwagi na tego roda <terra> od czasu do czasu scaraby, larvy z exori vis/frigo/flam bić. Link gdzie kopać : http://wiki.hunted.pl/wiki/Tarpit_Tomb rozumiem, że w gre wchodzi tylko PACC area ;P? |
@Hodal
Napisales poradnik dla sorca i druida, to juz i mi nie mogles doradzic? |
23 pal 63/50 (moge dobić spokojnie 70+) facc 8 magic lvl blue robe, steel helmet, boots, k legi, dragonka
potrzebuje 30 lvl i zarobić 15k+. czas nie gra roli. gram na servie gdzie gra dużo osób (candia) więc nie elvenbane, ghost land itp. jakieś miejsce mniej znane |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Hodal Doradzisz mi? W koncu napisales poradnik dla druida -.- |
Spójrz posta nad Twoim kiedy 1 raz pisałeś o poradniku..
@ps. widzę, że się jednak przyda jak dorobie dla MS-a i Ed-ka :p Cytuj:
|
Mam pytanie mam palladyna na poziomie 15 i 4 mlvl . od jakiego lvl moge isc na dragony ???
|
jeszcze jedno gdzie moge expic
|
Żeby sie opłaciło to 50 i na dragon lair siedź ale dla satysfakcji możesz już na 25
|
Knight 25 lvl, 57/50
Crown Armor, Blue Legs, Vampire Shield, Devil Helmet, Furry Club Co robic? Wiem ze skillowac by sie przydalo, ale na czym? A jak doskilluje 65/65 lub 70' to gdzie expic?? |
Cytuj:
|
@UP - Cyklopy, MT. Sternum undead cave (ale tam musisz iść z poprzednią różdżką), dwarfy soldiery i może pojedyncze guardy (kopalnie musisz sobie sam wybrać), DC -1 (jest droga, gdzie się da ominąć gs'a :P)... Chyba starczy?
|
Gdzie?
Gdzie expić 23lvl Knightem ze skillami 60/60 z eq:
Crusader Helmet Platinum Amulet Golden Armor Knight Legs Vempire Shield Leather Boots Furry Club |
@UP - Elf Fortress (uważaj na większe skupiska), MT. Sternum Undead Cave ghoule, Soldiery w kopalniach, podziemia Mino Tower, DC -1.
|
elf fortess to sam na full respie rozwalam ale teraz dużo ludzi więc nie ale powiedz mi gdzie jest to "MT. Sternum Undead Cave ghoule"????
|
@UP - Tylko PW bo mnie forum zje.
|
33lvl!
Czy na 33lvl z hailstormem mozna bez waste expic na dragon lair kolo thais albo na pojedynczym respi??? Czy uwale z iciclami Dl/?
|
@up
na 42 lvl mam wielkie waste many caly czas trace mane na frigo + hailstorm+ exura Więc nie polecam! Pozdrawiam HubertPol |
Na jakim lvl i na jakich skillach knight może zacząć expić na mint??
|
45 druid, 43mlvl. Chodzi mi o jakies expowisko bez waste. Exp moze byc nawet w okolicach 10k/h, byle nie tracic cystern manasow ;>
|
Pomocy
Mam palladyna poziom 16 i 4 mlvl 44 distance fightink. Prosze o dobre egspowisko . Cycki pokonam ghostland nie da sie expic zawsze duzo wiary Prosze o szybka odpowiedz !!!
|
@up
Możesz próbować na foldzie, zamek w AB,amazonki, od biedy trole pod ab. |
Gdzie expic 50 palkiem z p setem.
Aby szybko lvl leciał i mało waste bo po hacku na facc . |
Mintwalin
A czy na 33 lvl drutem z 31 mlvl (słaby troszkę) można skutecznie i bez waste expić na mintwalin. Z hailstormem oczywiście
|
22 Sorcerer, pacc, 21mlv, gdzie moge expic szybko i moze byc hardkorowo ale bez waste, moze byc z blokerem, wazne zeby bylo na +
|
niewiwm zkad u was strach przed soldkami...ja na 14 lvlu ze skilami ~37/35 rozwalalem po 3 spokojnie bez uzycia potionow..na 20 lvlu bylem w stanie bloczyc dwfa guarda bez straty duzej ilosci hp mnw. siekal mnie od 1 do 30 max a wiec spokojnie na solki zapraszam ;P
|
Cytuj:
|
Gdzie expić druidem 15 lvl i 16 mlvl? W grę wchodzi tylko pacc area, bo na facc roi się od pk ^^ siedziałem chwilę w podziemiach tiquandy, ale z samego bicia z moonlight roda po krótkim czasie muszę zużywać manasa, albo jak gonią mnie blood craby to już w ogóle porażka, ( a kasy z żółwi/krokodyli mało leci, więc się nie odrabia ) dlatego ta miejscówa odpada bo za duże waste.
|
siema mam takie male pytanko;p gdzie mam expic na pacc arenie 64 ek 75/75 zeby duzo kasy lecialo bo mam spore dlugi i musze posplacac jak najszybciej ;d
eq skull helmet dsm g legi mms m blade aol boh/softy zeby niebylo duzego waste. tak expilem na malpach ale po malym upie teraz leci malo kasy, myslalem lizardy ... prosze o odp |
czy knightem 34lvl skille 77/78 mogę expić na dwarf guardach? Moje eq:
Crusader Helmet Platinum Amulet Knight Armor Plate Legs Vempire Shield Leather Boots |
34ED z 38mlvlem mam postmana.Chce wiedzieć gdzie mógłbym expić bez waste tzn. żeby dużo kasy zgarnąć .Mam pacca:P
|
43rp, 76/63, eq: b robe, b legi, bohy, rh, demonka, p ammy, royal spears.
Gdzie expić? Na wszystkich tombach na których nie mam waste lub na piratach mam zaledwie 30-35k/h expa, lecz to mnie niestety nie satysfakcjonuje. Myślałem o barbach, ale obawiam sie o waste :confused: Czy ktoś ma coś innego do zaproponowania? Z góry dziękuję ;) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:55. |
|