![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak wiec mozna nazwac kogos 'duzo smiechu'? Podchodzisz do kolesia i mowisz do niego: Czesc 'duzo smiechu'. Zastanow sie czasem co ty piszesz koleszko. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Zreszt± Masmix mnie już uprzedził :) Ja jestem Slovik bez mc więc wybacz mi jak nie rozumiem w twoim znaczeniu slowa "lol" btw. pierwszy post na 200 stronie by slovik !!11oenoeneoeonenenoenenoennoeenoeoe @down To kara za ostra ..:> Ostra jest jedna OSTRA Z GDA! |
Cytuj:
Tak na marginesie, lol oznacza "laughing out loud" :P @up Slovik noob.. poor Gelt chciał być FIRST ;< |
Cytuj:
|
@2x up:
Napisalem, ze o ile dobrze pamietam. ; ) Ale tak czy inaczej nazwanie kogos 'lolem' nie ma sensu. |
jeste¶ lolem lol
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Laryks offer? |
kompleks czy nie kompleks, lansujesz sie na tym forum myslac ze jestes fajny. Powiem Ci, gowno ;] na furorze znaczysz tylko to, ze masz rl kolegow, bez nich sprzatalbys pewnie teraz depo
|
Cytuj:
@Co do tego sprzatania no skoro JA bym sprzatal te depo to Ty bylbys max od wyrzucania smieci.Pozdro. |
Cytuj:
|
Cytuj:
niom;] to by bylo na tyle;] 3majcie sie i zycze wielu wygranych OB alliance jak i inshon |
nie lubisz geda :(?
ded kurwo |
Cytuj:
|
15:53 You advanced from Level 99 to Level 100.
Wybacz, że na Ciebie nie poczekałem, ale bat mi się nawinał i przez przypadek wbiłem tego 1 expa :P http://i25.tinypic.com/21c9u84.jpg Gz Bro! |
Cytuj:
@Laryks hmm... nie @up gz @down Nie odpisuje na posty liska i na stare debilne rozmowy o braniewie etc. więc skończ mnie oskarżać o to że odpisuje na każdy post. Mam w dupie te twoje "punkty lansu" :) bzy odbioru żeby nie było że odpowiadam na każdy post bb |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:04. |
|