![]() |
|
Shorty noobie jakie studia? xD tzn. jaki kierunek i w jakim miescie?
|
Studia Bakownicze w Bakolandii XD
|
Cytuj:
@down Juz cofki nie bylo z 3 tygodnie jak nie lepiej ;p |
frycek
Bo kazdemu sie dobrze gralo na ''tarenie'' wiec napisalem ze bath to taki sam ots prawie, wiec kto chce moze wbijac ;] a na syphere nazekalo paru ze cofki itp ;p |
Cytuj:
Studia Bakologii Polskiej, Historia rozwoju największej jednostki mózgu i ilorazu ajkiu na Uniwersytecie imienia Bartlomieja Baka z Silvery w Toruniu! |
Zarządzanie w Turystyce w Toruniu xP
Neo dresie dorosnij i zamocz sobie w koncu ;d |
Zreszta na sypherze mam all rere item w tym xerxesy ( z 30) dostepne z questa na ktorym w final roomie padlem na 1 hita (4k many ;] )
Mam z 4 key ringi softow z 20 bp kasy w cc i innych itemkow w chuj xD wiec zapraszam =) Klonowanie itemow rox <3 edit: ops Banished: Until Sep 03 2008, 12:05:00 because of bug abuse. Comment: Cloning Items During EQ Bug ale zaraz unbaned bo : d Name: God Trix Sex: Male Level: 1337 Vocation: Druid Residence: Thais Guild: Immortal of the Demonic Horde oraz Name: God Feri Sex: Male Level: 8 Vocation: Druid Residence: Thais Guild: Immortal of the Demonic Horde Rox mam 2 Godow w gildi ; D a gm : Invited Players: GM Abtin ahhah xD |
@shortys
idz na deske a btw zdajac na turystyke brali pod uwage matme? bo na hotelarstwo trzeba |
bug domkow na sypherze lub huj wie co.. Wszystkie puste od wczorajszego wlaczenia serva
|
http://img139.imageshack.us/img139/6...3953wq9.th.png
zaden scr. czy jakis inny chuj poprostu looknijcie sobie jak wyglada fart xD =P |
@Kosti
Msg na gg, bo nie zapisałem twojego nr ;x |
Cytuj:
Ja dostałem bana za jakieś "duperele" za która nawet ostrzeżenia nie powinienem dostac :f |
16:19 Don'Marshall [18]: BUY iron ores and behe fang(no perfect)
Są takie behe fangi? XD owned. |
Sa tylko perfect behemoth fangi... ;(
|
Ha! Dzisiaj nie dość, że Shenga spotkałem to jeszcze addon wpadł:
http://img231.imageshack.us/img231/71/beztytuurv8.png A więc teraz: BUY 84 MINO LEATHERS! |
co tam z shenga zlecialo?
|
Minotaur leather, 9 gp i empty bag. A miałem nadzieję, że w końcu zdobędę knife.. :'/ Ogólnie to była ładna akcja- ktoś napisał na trade o Shengu, od razu pełno ludzi się zleciało, a ja taki pro-elo bez zatrzymywania się od razu tam wpadam i szarża na shenga, a za mną cała ta reszta poszła.
|
Cytuj:
|
Bo to jest rare!
|
wy gracie all na sypherze? to wpadne chyba do was bo na tym lagi mam
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:22. |
|