![]() |
|
Cytuj:
jednym słowem dla Ciebie -.-' Nie lubimy zydów i pomagamy w ich usunieciu |
Edit: some things not belongs to me...
|
RC and NPNP
Witam obie strony zaistniałego konfliktu.
Jakieś 2 dni temu trafiłem na film z fragami z wojny na waszym serwerze Morgana (link poniżej) http://pl.youtube.com/watch?v=Q2mLV3OSuYc I chciałbym się skontaktować z osobą znaczącą z NPNP gdyż chciałbym porozmawiać odnośnie kilku graczy z RC. |
@2up
Aj dont anderstend |
Ładna dzis akcja poszła gz Ogarniacz(om) z Roxando oby tak dalej chłopcy HAHAHAHA :baby:
2:0 dla nas _/ May 01 2008, 21:55:46 CEST Killed at Level 147 by Thus Katiol and by Yuya Zidlya <-- Xomerek May 01 2008, 22:09:39 CEST Killed at Level 149 by Tirensa and by Darendius <--- Sepiritz |
Cytuj:
|
@up [CHAR]Xomerek[/CHAR] i [CHAR]Sepiritz[/CHAR]
czego robicie filmiki tylko ze swoimi fragami i nazywacie to morgana war? Podnieca was to ze ogladacie sobie swoje fragi? |
Cytuj:
a chuj nas obchodza wasze fragi? chcesz ogladac swoje fragi to sam sobie zrob filmik :] |
Cytuj:
|
a niech sobie i nazwą: jebał mnie pies. Chuj cie to obchodzi, chcieli to zrobili. Jak nie chcesz ogladac, to nie musisz bo nikt cie do tego nie zmuszal ;o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pokazales nie raz co robisz wiec wiesz. Nawet Rogstah mowil o tobie, ze glupoty robisz. Pierwsze patrz na siebie potem na innych. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@btw napisz PW kto ty (ofc jezeli jestes z RC) a jak nie to przestan pieprzyc glupoty -.- @Kaff...ar Wiesz Lavio tam sztuki zna, ale mu sie pewnie powalily z sztukami walki :) |
@up
A kim Ty kurwa jestes? Na pewno nie masz dostępu do venta RC, więc nie jesteś z nami. @edit [guild]Kubica zle wystartowal[/guild] _/ |
War Payments - Updated. hahahah
@edit -Russel Inferno (President of Poland) lol Rog w avis z noobami?Melisan liderem RC? |
Russel Inferno (President of Poland)
Koniec nie mogę buhahha :D Sie zastanawiam kim on jest To jest chyba największy Debil na Morganie z Pz nie miał w tej wojnie chyba wcale xDD Na miejscu RC ja bym Go Ujebał Poco Mi Koleś Który Siedzi W Pz i w *uja leci :confused: No Coment Post Plix ;P |
O co chodzi z gildia Kubica źle wystartował?? Czemu Rogstah Fearless jest w Avis ?? Z góry dzieki za odpowiedź :)
Pozdro :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:01. |
|