![]() |
|
To idzie na guildstash tak czy siak, Lesiu wszystko ma i będzie rozdzielał.
|
Cytuj:
|
Siema Andrzej.
Kakej widze dalej się napinasz na forum. Tu Ci nic nie będę pisał bo żal ale pogadamy jak wrócę, bo chyba się z chujem na głowy pozamieniałeś albo Cie dziewczyna rzuciła i nie masz gdzie się wyżyć. |
Cytuj:
|
Lesiu a Valyrr nie chce odkupić swoich rzeczy? :/ Daj mu i nawet zniżke 5 %, guildstash na tym nie ucierpi. ;)
|
Cytuj:
|
Nie ma to jak spontan akcja w 7 osób
Maawie Nov 04 2009, 19:41:53 CET Slain at Level 102 by Insane Drafter, Khus Dielyne, Magus Dog, Quenki, Roouler, Theus and Zirkov. --- Gonzo dodał 32 minut i 56 sekund później --- Rebellion pierwszy raz dostało w dupę. :D |
Cytuj:
/Wesol |
Ha! Widziałem jak zabijaliście tego Maawie :)
|
Hail Rebelion!
Nasze dno jest waszym szczytem... ;( Mam nadzieje ze jutro po 23 officjalna wojne nam wypowiadacie :< |
tjocke a filmiku nie masZ? zawsze sie chwaliles po udanej akcji daj i teraz :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Fidos'Fyb Nov 04 2009, 21:45:11 CET Crushed at Level 150 by Anto Agroht, Cath Ironbeard, Hteposi, Lerdth Vulaton, Magus Dog, Ruzam, Szallony, Teffele, Theus and Vego'Dark. @edit: 21:49 Brandon peich [102]: ale fidosem gral kura dzis wiec wiekszy lach dla poniektorych XDDD |
Hahahahahahah kura najjasniejsza gwiazda morgany xD
|
|
No teraz to mnie w*****liście
|
Jeeebac pozerow...
KAKEJ ZDYCHAJ ;] |
Grzanie boata przez Flow zmusiło nas do tego:
Leefoo Nov 04 2009, 23:14:45 CET Annihilated at Level 188 by Agramath, Aikeryn, Anto Agroht, Caria Tiky, Craus Division, Davok, Gordanix, Gosec, Hakkunav, Lerdth Vulaton, Magus Dog, Nagania, Riba Delsaki, Satomi Wizard, Sylzz, Teffele, Theus, Tjockiniho, Vego'Dark and Zvydek. http://rapidshare.de/files/48634424/Leefoo.cam.html |
Z dedykacja dla Lokaja. Kto wtajemniczony, wie o co chodzi ;dd
|
Jeszcze Gwean Saton
Nov 04 2009, 20:04:09 CET Killed at Level 92 by Bocata de Bellotas, Quenki and Szallony. http://rapidshare.de/files/48634668/jakisnoob.cam.html |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:46. |
|