Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Obsidia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=190)
-   -   Obsidia .... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80574)

Ryba_90 12-04-2007 22:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fin'er (Post 1366569)
A kto Ci każde czytać moje posty ? Ty myślisz, że mnie interesuje to czy tylko Xuso~ miał lagi czy ty też ?

Pfffffffff :]

Tylko ze to jest temat o wydarzeniach z obsidii a czy twoje wjezdzanie na niego z powodu jakiegos avataru maja cos z tym wspolnego? rozumiem raz ale bez przesady...

Fin'er 12-04-2007 23:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba_90 (Post 1366633)
Tylko ze to jest temat o wydarzeniach z obsidii a czy twoje wjezdzanie na niego z powodu jakiegos avataru maja cos z tym wspolnego? rozumiem raz ale bez przesady...

Racja :). Ale czy ja jeden tutaj odszedłem od tematu ?

Pyro Aris 12-04-2007 23:23

Conquerors vs Vanum

dla asmitow juz znudzila sie obsidia czy co ?

Qxwaaatz 12-04-2007 23:24

Ehh zamiast klocic sie o o duperele zajmijcie sie lepiej obsidia :D
Mamy next war :
Vanum vs Conquerors
Niech wygra lepszy:cup: :cup:

Pieczarek 12-04-2007 23:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pyro Aris (Post 1366690)
Conquerors vs Vanum

dla asmitow juz znudzila sie obsidia czy co ?

Hehe

Dostali na Nebuli od słabszych.

Aż boje sie myslec co bedzie teraz :).

(mowa o vanum ofc)

.:Boixos:. 12-04-2007 23:50

asmit i taer ich rozniosa xP

Nedomanus 13-04-2007 00:07

taer od dawna szukał wojny - był w OoN potem walczył z OoN jakos pokojowo się rozeszło na szczęście
potemz tego co wiem kogoś znowu atakowali a teraz memy ubil jednego z vanum i jazda w kolko :P

@fin'er lubie cie stary i znam od dawna ale skoncz plx co do twoich postow masz racje co do swastyk, do zydow pewnie i tez ale ja i tak ich nie lubie - spytasz czemu? polubie jak beda kur*y siedziec w swoim izraelu a nie wpier.. sie do kazdego rzadu na tym swiecie -.-

Qxwaaatz 13-04-2007 00:18

Atavand
Apr 12 2007, 22:35:54 CEST Killed at Level 45 by Swauf Manson
and by Milivojac

Qerixon
Apr 12 2007, 22:38:19 CEST Killed at Level 51 by Memy Chemics
and by Milivojac

Zagnaton
Apr 12 2007, 22:37:28 CEST Killed at Level 59 by Memy Chemics

To Vanum
Jezeli chodzi o Conquerors to nikt niepadl ale bylo goraco :baby: Kenny , Hayalet most died8o

Xuso 13-04-2007 00:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba_90 (Post 1366241)
Widze ze nawet nie ma sensu tu wchodzic i czytac czegokolwiek bo wiekszosc to jakies bzdety. Teraz od kilku stron Fin~ bedziesz pisal o "nazistowskim zachowaniu" Blacova? Jesli Cie tak to bardzo interesuje pogadaj sobie z nim na priv nie piszesz o jednym bez konca.

Btw. Xuso to nie jest tak ze tylko ty miales lagi :P to chyba wszyscy mieli tego freeza i lagi bo nawet na filmie to widac.
Tu z mojego widoku jak chcecie :
http://rapidshare.com/files/25468030...edies.rec.html

Ryba - siór , że nie tylko ja mialem freeza ale wqrwia mnie to , że expie normalnie 0 lag/freez śmiga jak masełko, a gdy tylko noobchar użył na mnie soulfire i dalem utani odrazu zaczęły się lagi tego nie kumam i tylko to mnie zdenerwowało ;)

Wója Kiroy ubliżyłes mi :< (śmiąc wątpić , że się z tobą nie napiję <hell sad>).

Luppy 13-04-2007 00:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xuso (Post 1365690)
ps. Luppo troszku się błaznisz mądrościami typu "miałes szansę uciec" - tak mistrzu ja wiem zwlaszcza z 2k+hp damage na mnie + freezy no i nawet nie wiesz ile mialem uh, ssa itp. No, ale ty wiesz lepiej ^.- ;*

;)

1. Zawsze jest jakaś szansa.
2. Nie mam zamiaru się wymadrać a jednak ty to tak odbierasz - trudno
3. Wiem że miałes lagi/freezy i to było widać no ale jeśli widziałeś że cię laguje to mogłeś up/down po tych schodach , jednak to było by lepsze

p.s: Nie pisałem co ja bym zrobił bo musiał bym być w takiej sytuacji, być może też bym padł ale pozwoliłem sobie tylko zanalizować twoją śmierć i mam nadzieje że nie masz mi tego za złe a jak masz to s*******aj :P

Pyro Aris 13-04-2007 01:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Luppy (Post 1366825)
i mam nadzieje że nie masz mi tego za złe a jak masz to s*******aj :P

:D:D

wg. mnie xuso mogl biegac po schodkach ,tak chyba by mu zeszlo mniej uh niz uciekanie ,ale nie wnikam

lol atavand chyba nie widzi roznicy miedzy padnieciem ,a wylogowaniem sie ;p

Ptak~ 13-04-2007 13:07

same pierdoly piszecie :S

darota cos pisal o lagach. no kurwa popatrz. a jak ja mialem wam pomoc to klamalem, nie mialem lagow, poprostu balem sie walczyc.

Cytuj:

Valoria Pustoszeje!

Jak się okazało Hooligans of Europe - najsilniejsza polska gildia na Valorii - rozgromiła kolejną już gildię - Lucky Team, w której zostało już niewielu członków. Lider Lucky Team - Lucky-Loser - 49 EliteKnight został zbanowany dlatego, że podczas wojny zabił zbyt dużo Hooligansów. Reszta gildii ledwo się trzyma, ponieważ wszyscy vice leaderzy odeszli, gildia rozpadnie się 13 kwietnia 2007.

To już nie pierwsza taka wojna Hooliganów. W całej historii gildii miało już miejsce kilka wojen, w wyniku czego świat Valoria ma średnio najmniej aktywnie grających graczy. Liczba osób online waha się od 200 do 400, przy czym na innych serwerach pvp (nie enforced) wynosi 800-1600 graczy online. Najbardziej widać brak knightów, więc brakuje blokerów, tak więc jeśli zamierzasz przenieść się na Valorię wybierz knighta.
pyro

mogl ale tego nie zrobil, zapytaj moze da ci pograc na wojnie, to wprowadzisz swoje szatańskie plany w zycie. nie piszcie, co mogl zrobic, bo czasu nie cofniecie i nie jest tak, ze kazdy zawsze od razu znajduje najlepsze rozwiazanie podczas walki.

go conquerors go !! :D

Fin'er 13-04-2007 17:14

<3 <3 <3 Conquerors - Volim Vas :D

axio90 13-04-2007 19:20

Dziwna ta ekipa z Nebuli chyba sami polacy zabijaja panosza sie.
Graja tu z 5 miesiecy moze i mysla ze rzadza, wypowiedzieli wojne moim friendom z Serbi, popadali i teraz placza na forum ze oni sa pokojowa gildia i chca pokoju.
Co za idioci, daje im najwyzej 2 miesiace i beda miec hunta u Serbow i u NG.

Kiroy 13-04-2007 19:52

"Łóki" jam Wuja nie Wój" :D a tam gadasz :D napijemy sie jak przyjedziesz :D ja nie twoja kobita bic cie nie bede :D jak ebdziesz na gieldize u nas to daj znac u sziki albo z u vixiego wypijemy cos :) Pozdrawiam Pana Xusa :D

Wuja Kiroy

Yaroshy 13-04-2007 21:39

Nie jestem pewien ale wydaje mi sie ze nikt nie zauwazyl ze Raidrion ma 56 lvl :o

Qxwaaatz 13-04-2007 21:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez axio90 (Post 1367543)
Dziwna ta ekipa z Nebuli chyba sami polacy zabijaja panosza sie.
Graja tu z 5 miesiecy moze i mysla ze rzadza, wypowiedzieli wojne moim friendom z Serbi, popadali i teraz placza na forum ze oni sa pokojowa gildia i chca pokoju.
Co za idioci, daje im najwyzej 2 miesiace i beda miec hunta u Serbow i u NG.

8o Grają krócej, i mysle ze 2 miesiace to zdeka przesada:baby: Moim skromnym zdaniem pograją tu o wiele dluzej ;]:evul: :evul:

Pyro Aris 13-04-2007 21:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ptak~ (Post 1367016)
mogl ale tego nie zrobil, zapytaj moze da ci pograc na wojnie, to wprowadzisz swoje szatańskie plany w zycie. nie piszcie, co mogl zrobic, bo czasu nie cofniecie i nie jest tak, ze kazdy zawsze od razu znajduje najlepsze rozwiazanie podczas walki.

a gdzie ty widzisz ,zebym o jakichs planach mowil ? 20h dziennie przed kompem chyba psuje ci oczy ,napisalem WG. MNIE

hanspel 13-04-2007 23:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yaroshy (Post 1367802)
Nie jestem pewien ale wydaje mi sie ze nikt nie zauwazyl ze Raidrion ma 56 lvl :o

omg... kolejny hack ;| :(

Xuso 14-04-2007 00:29

Niby jo, ale Wója brzmi oryginalniej niż Wuja <lol> A co do Taer & rest zobaczcie jego domek na nebuli 99ms - 10 demon helmetów itp itd, mój kuzyn gral na nebuli i z tego co mi mówił to ludzie pokroju Mentora więc radzę im nieufać zbytnio.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:03.