![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Conquerors vs Vanum
dla asmitow juz znudzila sie obsidia czy co ? |
Ehh zamiast klocic sie o o duperele zajmijcie sie lepiej obsidia :D
Mamy next war : Vanum vs Conquerors Niech wygra lepszy:cup: :cup: |
Cytuj:
Dostali na Nebuli od słabszych. Aż boje sie myslec co bedzie teraz :). (mowa o vanum ofc) |
asmit i taer ich rozniosa xP
|
taer od dawna szukał wojny - był w OoN potem walczył z OoN jakos pokojowo się rozeszło na szczęście
potemz tego co wiem kogoś znowu atakowali a teraz memy ubil jednego z vanum i jazda w kolko :P @fin'er lubie cie stary i znam od dawna ale skoncz plx co do twoich postow masz racje co do swastyk, do zydow pewnie i tez ale ja i tak ich nie lubie - spytasz czemu? polubie jak beda kur*y siedziec w swoim izraelu a nie wpier.. sie do kazdego rzadu na tym swiecie -.- |
Atavand
Apr 12 2007, 22:35:54 CEST Killed at Level 45 by Swauf Manson and by Milivojac Qerixon Apr 12 2007, 22:38:19 CEST Killed at Level 51 by Memy Chemics and by Milivojac Zagnaton Apr 12 2007, 22:37:28 CEST Killed at Level 59 by Memy Chemics To Vanum Jezeli chodzi o Conquerors to nikt niepadl ale bylo goraco :baby: Kenny , Hayalet most died8o |
Cytuj:
Wója Kiroy ubliżyłes mi :< (śmiąc wątpić , że się z tobą nie napiję <hell sad>). |
Cytuj:
2. Nie mam zamiaru się wymadrać a jednak ty to tak odbierasz - trudno 3. Wiem że miałes lagi/freezy i to było widać no ale jeśli widziałeś że cię laguje to mogłeś up/down po tych schodach , jednak to było by lepsze p.s: Nie pisałem co ja bym zrobił bo musiał bym być w takiej sytuacji, być może też bym padł ale pozwoliłem sobie tylko zanalizować twoją śmierć i mam nadzieje że nie masz mi tego za złe a jak masz to s*******aj :P |
Cytuj:
wg. mnie xuso mogl biegac po schodkach ,tak chyba by mu zeszlo mniej uh niz uciekanie ,ale nie wnikam lol atavand chyba nie widzi roznicy miedzy padnieciem ,a wylogowaniem sie ;p |
same pierdoly piszecie :S
darota cos pisal o lagach. no kurwa popatrz. a jak ja mialem wam pomoc to klamalem, nie mialem lagow, poprostu balem sie walczyc. Cytuj:
mogl ale tego nie zrobil, zapytaj moze da ci pograc na wojnie, to wprowadzisz swoje szatańskie plany w zycie. nie piszcie, co mogl zrobic, bo czasu nie cofniecie i nie jest tak, ze kazdy zawsze od razu znajduje najlepsze rozwiazanie podczas walki. go conquerors go !! :D |
<3 <3 <3 Conquerors - Volim Vas :D
|
Dziwna ta ekipa z Nebuli chyba sami polacy zabijaja panosza sie.
Graja tu z 5 miesiecy moze i mysla ze rzadza, wypowiedzieli wojne moim friendom z Serbi, popadali i teraz placza na forum ze oni sa pokojowa gildia i chca pokoju. Co za idioci, daje im najwyzej 2 miesiace i beda miec hunta u Serbow i u NG. |
"Łóki" jam Wuja nie Wój" :D a tam gadasz :D napijemy sie jak przyjedziesz :D ja nie twoja kobita bic cie nie bede :D jak ebdziesz na gieldize u nas to daj znac u sziki albo z u vixiego wypijemy cos :) Pozdrawiam Pana Xusa :D
Wuja Kiroy |
Nie jestem pewien ale wydaje mi sie ze nikt nie zauwazyl ze Raidrion ma 56 lvl :o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Niby jo, ale Wója brzmi oryginalniej niż Wuja <lol> A co do Taer & rest zobaczcie jego domek na nebuli 99ms - 10 demon helmetów itp itd, mój kuzyn gral na nebuli i z tego co mi mówił to ludzie pokroju Mentora więc radzę im nieufać zbytnio.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:03. |
|