Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aurea (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=184)
-   -   Wojna (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=126668)

Elooom 22-07-2008 22:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NaTA90 (Post 2194078)
a ty to jestes hasaja psem ze go tak bronisz ? HAu ! hahahahaha

yhy, aha ,ehe ; DDDDDDDDDDDD

blantmaster 22-07-2008 23:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KriS1460 (Post 2191800)
to dobrze ze zrobili anni, beda mieli kase na blessy :D

Xd O nas sie nie martw gorzej z wami kasa sie konczy :D wojna zreszta powoli tez ;]

kidler 22-07-2008 23:44

Wojna juz sie skonczyla. PSD nie ma juz kim sie zaemwulowywyywac?

Chomsky_91 23-07-2008 10:00

@Kidler
Wojna sie nieskonczyla a bsp ma sie kim mwallowac ^^
@piesek hasahsaskas czy innego shitu
1. szczekac mozesz ty bo ty psem jestes...
2. kompromitujesz sie coraz bardziej broniąc tego idioty... awww
3. przyjedz do mnie masz blizej ahushauhsuahusahs
@Hashjashjahs
mysle ze sposob w jaki wyartykuowałem swoją opinię na twój temat jest bardzo czytelny... i nie musze konsultowac sie z rodzicami by napisac do ciebie... "SYNEK"...

Hasah 23-07-2008 10:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Chomsky_91 (Post 2194565)
@Kidler
@Hashjashjahs
mysle ze sposob w jaki wyartykuowałem swoją opinię na twój temat jest bardzo czytelny... i nie musze konsultowac sie z rodzicami by napisac do ciebie... "SYNEK"...

Osobiscie bym wolał formę 'nie skonczyła', widać do szkółki sie nie chodziło, co? Brak pieniążków na książeczki? Skoro ja mam avatar Kotka, to głupio, gdyby Sting był pieskiem, no nie? No wiesz raczej znajomi sie trzymaja razem, wiec jest ze mna. Cos nie tak to na truskaweczki, przynajmniej sobie dorobisz. A co do mojego nicku, to skoro trudno Ci zapamietac az tak trudny i dlugi wyraz to szerokiej drogi w zyciu ci zycze.

@Natalka
Ha, ha, ha, haha. Wez Ty lepiej idz do Elomka i mydełko z ziemi popodnoś. Przynajmniej Elomik zabawe bedzie mial. A Tobie łatwiej bedzie przy zatwardzeniu.

Elooom 23-07-2008 10:30

Cytuj:

@Natalka
Ha, ha, ha, haha. Wez Ty lepiej idz do Elomka i mydełko z ziemi popodnoś. Przynajmniej Elomik zabawe bedzie mial. A Tobie łatwiej bedzie przy zatwardzeniu.
A, co wiesz to z własnych doświadczeń 8)))))))))))))))?B)B)B)B)B)B)B)

Sayg 23-07-2008 11:44

A ja myslalem ze wojna na Aurea sie nigdy nieskonczy ;|

NaTA90 23-07-2008 11:46

hasahajjaj nie musi sie chwalic co robicie ze "stringiem" jak wam sie nudzi pff haha Eloma znam jeszcze z tibi i nic do nirgo nie mam :)

Chomsky_91 23-07-2008 12:01

@hashaahsh
kto sie schyla po mydlo? ty czy sting ^^?

Sykus_11 23-07-2008 12:07

@Hesah czy cos takiego
Kim ty wogule kurwa jestes?:baby:

Sykus_11 23-07-2008 12:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kidler (Post 2194263)
Wojna juz sie skonczyla. PSD nie ma juz kim sie zaemwulowywyywac?

kurwa nie wiedzialem nawet :o. skonczyla ale nie dla mnie :D

Sting_Ninja 23-07-2008 12:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Chomsky_91 (Post 2194565)
@Kidler
@Hashjashjahs

czlowieku ile ty masz lat 9? Twoj glosik jest taki sexy ze bym cie pogruchal:)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NaTA90 (Post 2194711)
hasahajjaj nie musi sie chwalic co robicie ze "stringiem" jak wam sie nudzi pff haha Eloma znam jeszcze z tibi i nic do nirgo nie mam :)

Mi tam sie chwalic nie musisz ze w stringach po osiedlu za*******asz. Japonki tez masz do kompletu? Rasowy Pedalek.: )))
Eloma znasz z tibii fajny sposob na poznawanie kolegow, Czaty tez cie interesuja? 20 lvle sharujecie? Bo ty wiekszego zapewne nie miales.

NaTA90 23-07-2008 12:56

hashahaaj zaczal o tym czyli cos w tym musi bys :D jestescie dobrymi kolegami od mydelka ? haha no pewnie ja nigdy w tibie nie gralem a ty miales mighty 100 palka sharowanego pewnie na 6 haha hail string hail hasajjaj i hail ich szare mydelko :)

KriS1460 23-07-2008 12:58

kto wam powiedzial ze jest po wojnie?
ja sobie tez moge na forum napisac ze wygralismy wojne ;D

kidler 23-07-2008 14:53

Ja powiedzialem.

Sykus_11 23-07-2008 15:45

Krisu jak Pan Kidler tak powiedzial to tak jest.
Moze powiesz nam dlaczego jest koniec?

Sting_Ninja 23-07-2008 15:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NaTA90 (Post 2194830)
hashahaaj zaczal o tym czyli cos w tym musi bys :D jestescie dobrymi kolegami od mydelka ? haha no pewnie ja nigdy w tibie nie gralem a ty miales mighty 100 palka sharowanego pewnie na 6 haha hail string hail hasajjaj i hail ich szare mydelko :)

Widac ze na Aurerze od poczatku nie grales :) Ale ty jestes zabawny starzy cie do popielniczki wsadzili i petny ci na mordzie odgaszaja?
Zapomniales dopisac Hail Natalka!!

kidler 23-07-2008 15:47

Bo jestescie ciency jak majonez. Pozatym jakbyscie zaczeli znacznie wygrywac to NS dostanie prezent.

Chomsky_91 23-07-2008 16:00

prezent o.O w postacni doneq i kidlera.. ?? aww no bliz no keal mi oki?

Sykus_11 23-07-2008 16:01

Aaaahaaa :):):baby::(

kidler 23-07-2008 16:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Chomsky_91 (Post 2195155)
prezent o.O w postacni doneq i kidlera.. ?? aww no bliz no keal mi oki?

No jakbym cie zrookowal to prezentem tego uznac by nie szlo bo co to ty tam. Ale... s;

MieChO_SlaiT 23-07-2008 17:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kidler (Post 2195116)
Bo jestescie ciency jak majonez. Pozatym jakbyscie zaczeli znacznie wygrywac to NS dostanie prezent.

_/ <12345678910>

Chomsky_91 23-07-2008 17:20

No co to ja tam :( co to kidler i doneq tam :( aww nic ;/

Russ'el 23-07-2008 18:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sting_Ninja (Post 2195114)
Widac ze na Aurerze od poczatku nie grales :) Ale ty jestes zabawny starzy cie do popielniczki wsadzili i petny ci na mordzie odgaszaja?
Zapomniales dopisac Hail Natalka!!

Ten "dżołk" jakoś Ci specjalnie nie wyszedł ... my dad jak chce zapalić to wychodzi na balkon albo na ławkę koło domu ;)
Tak w ogóle po rodzicach jadą tylko "zakompleksione dzieciaki" ;) widocznie jesteś taką osobą, ale na to Ci już nic nie poradze :D PITY FOR YOUR PARENTS
pozdro "stringu"

kidler 23-07-2008 19:37

Dlatego nic wam nie robilem bo chce zeby ta wojna zostala wygrana przez jedna ze stron w uczciwy sposob chodz mialem kilka passow do old members fagu.

I nawet dzis wygraliscie. oOoOOoOoooVOVO

I nie prowokuj znowu Koajak.

Sykus_11 23-07-2008 19:43

No wygralismy. Na mnie passow napewno nie miales :D:D

kidler 23-07-2008 19:45

Mialem na old membersow. Takich naprawde old ale tych co sa aktywni po dzis dzien.

Sykus_11 23-07-2008 19:54

Ja old nie jestem to hujnia :D

KriS1460 23-07-2008 20:17

Kidler zrokujesz mnie ;> :p

Sesef 23-07-2008 20:21

Inmates/Aftermath (28)

[CHAR]Anka Adusianka[/CHAR]
[CHAR]Danfos[/CHAR]
[CHAR]Dubikiss[/CHAR]
[CHAR]Lesik[/CHAR]
Math Cone
Myshka
Therrax
Tilari
Cromak
Gruzin bro'war
Linglifer
Mooro
Lord Riptur
Hefii
Vladislavus Dragulia
Nibbrott the Knight
Kittybong
Bulldog fool
Eldero Tashfael
Jagiellon
Kojak Firefighter
Shorkh
Solidbaka
Tahus Marien
Burning Goku
Rocicv
Mamilup
math archer

NS/CC (32)

Armand Hardbone
Morixar
Julia Deathblade
Argiros
Beldare
Civlar
Corey Johnson
Eillod
Iros jaba
Johawn
Mage Jon
Mixor Korkeror
Skuriz
Vichy Nouveay 2x
Cervik
Darkness Sixis
Elverion Guide
Imus Ziom
Ryan Ice
Tibioholikus
Dolkia
Saori Mia
Skywalker Bits
Speed'Mono Sucio
Zarok Kryn
Zekiv 2x
Druid Karolka
Xalaina
Colo Rogat
Wollt

pewnie jeszcze nie wszyscy

http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=124335

Magroo 23-07-2008 20:38

cam/rec??????]]

edit :jest, cromak was u first?xD

Sting_Ninja 23-07-2008 21:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Russ'el (Post 2195480)
Ten "dżołk" jakoś Ci specjalnie nie wyszedł ... my dad jak chce zapalić to wychodzi na balkon albo na ławkę koło domu ;)
Tak w ogóle po rodzicach jadą tylko "zakompleksione dzieciaki" ;) widocznie jesteś taką osobą, ale na to Ci już nic nie poradze :D PITY FOR YOUR PARENTS
pozdro "stringu"

dzolki to masz ma mordzie, zakompleksiony? xD A to dobre :D:D A tak w ogole, adwokat Natalki? Czy jej boyFRIEND?!

Russ'el 23-07-2008 21:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sting_Ninja (Post 2195745)
dzolki to masz ma mordzie, zakompleksiony? xD A to dobre :D:D A tak w ogole, adwokat Natalki? Czy jej boyFRIEND?!

Chcesz zobaczyć "dzolki na mordzie" to popatrz w lusterko .... :D Napisałem "my dad" jesteś aż tak tępy żeby to zrozumieć ?;d

Hasah 23-07-2008 21:53

To po kolei:

@Elom
Tak, wiem to z wlasnych doswiadczen, akurat nagrywalem Twoich rodzicow pod prysznicem.

@Natalka
tibii*
No wiesz, noobskie jest to, jak napiszę cos o Tobie/kimś, a Ty obracasz to we mnie :) Swiadczy o braku myslenia. Hail pro uber cs nuper

@Chomiczek
Like above.

@Sykus
w ogóle*

Jak nie potrafisz zapamietac 5-literowego wyrazu to dalej Ci tlumaczyl nie bede.

@Russ'el

Twoj stary to nie pali, a zostal przez ssmanów spalony w obozie ;-) Mówisz, że Sting ma żarciki na mordzie? Popatrz na swoją - jeden wielki, pierdolony i niesmieszny żart. Spalony i wymyslony przez jakiegos pazia bez humoru.

Elooom 23-07-2008 22:17

@up
Widzisz mnie chociaż stać na prysznić twoi rodzice anale i orale uprawiają w śmietinku ;)) Ty tępa parówo. ; **

A tak po za tym wyjdz zamknij drzwi i nie wracaj ; *

MieChO_SlaiT 23-07-2008 22:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hasah (Post 2195815)
To po kolei:

@Elom
Tak, wiem to z wlasnych doswiadczen, akurat nagrywalem Twoich rodzicow pod prysznicem.

@Natalka
tibii*
No wiesz, noobskie jest to, jak napiszę cos o Tobie/kimś, a Ty obracasz to we mnie :) Swiadczy o braku myslenia. Hail pro uber cs nuper

@Chomiczek
Like above.

@Sykus
w ogóle*

Jak nie potrafisz zapamietac 5-literowego wyrazu to dalej Ci tlumaczyl nie bede.

@Russ'el

Twoj stary to nie pali, a zostal przez ssmanów spalony w obozie ;-) Mówisz, że Sting ma żarciki na mordzie? Popatrz na swoją - jeden wielki, pierdolony i niesmieszny żart. Spalony i wymyslony przez jakiegos pazia bez humoru.

Juz mnie wkruwiasz, myslisz ze twoje zarty sa nadal smieszne ? Mylisz sie lepiej idz do starego poschylac po mydelko. Smutny jestes.

PS. a ty co eloma starych nagrywasz? zazdroscisz im ze oni moga a ty niemasz z kim (zreszta nie ma co sie dziwic)

Sykus_11 23-07-2008 22:22

Cytuj:

To po kolei:

@Elom

@Natalka
tibii*

@Chomiczek
Like above.

@Sykus
w ogóle*

@Russ'el

google czy jakis slownik ?

NaTA90 23-07-2008 23:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sykus_11 (Post 2194750)
@Hesah czy cos takiego
Kim ty wogule kurwa jestes?:baby:

kim on jest ? jebana cio** ktora ze swoim kolega stringiem mysla ze sa smieszni a sa zalosni :P

Akunia 24-07-2008 00:29

Dziecko 15 letnie, ktore juz ma w ryj :o Witaj Szkolo :cup:

Russ'el 24-07-2008 00:47

Cytuj:

@Russ'el

Naprawdę ? .. kurde a przed chwilą go widziałem ;/ eh Tylko zasugerowałem, żeby spojrzał w lusterko ;) Co do mojej twarzy ... nigdy mnie nie widziałeś więc takie opinie to kolegom na osiedlu ;) może nie dostaniesz po pysku (w co wątpie):confused: Wniosek jest tylko 1 ... ludzie ze Szczecina mają bardzo specyficzne poczucie homuru ;)
sorki za spam

pozdrawiam

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:55.