![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wojna juz sie skonczyla. PSD nie ma juz kim sie zaemwulowywyywac?
|
@Kidler
Wojna sie nieskonczyla a bsp ma sie kim mwallowac ^^ @piesek hasahsaskas czy innego shitu 1. szczekac mozesz ty bo ty psem jestes... 2. kompromitujesz sie coraz bardziej broniąc tego idioty... awww 3. przyjedz do mnie masz blizej ahushauhsuahusahs @Hashjashjahs mysle ze sposob w jaki wyartykuowałem swoją opinię na twój temat jest bardzo czytelny... i nie musze konsultowac sie z rodzicami by napisac do ciebie... "SYNEK"... |
Cytuj:
@Natalka Ha, ha, ha, haha. Wez Ty lepiej idz do Elomka i mydełko z ziemi popodnoś. Przynajmniej Elomik zabawe bedzie mial. A Tobie łatwiej bedzie przy zatwardzeniu. |
Cytuj:
|
A ja myslalem ze wojna na Aurea sie nigdy nieskonczy ;|
|
hasahajjaj nie musi sie chwalic co robicie ze "stringiem" jak wam sie nudzi pff haha Eloma znam jeszcze z tibi i nic do nirgo nie mam :)
|
@hashaahsh
kto sie schyla po mydlo? ty czy sting ^^? |
@Hesah czy cos takiego
Kim ty wogule kurwa jestes?:baby: |
Cytuj:
kurwa nie wiedzialem nawet :o. skonczyla ale nie dla mnie :D |
Cytuj:
Cytuj:
Eloma znasz z tibii fajny sposob na poznawanie kolegow, Czaty tez cie interesuja? 20 lvle sharujecie? Bo ty wiekszego zapewne nie miales. |
hashahaaj zaczal o tym czyli cos w tym musi bys :D jestescie dobrymi kolegami od mydelka ? haha no pewnie ja nigdy w tibie nie gralem a ty miales mighty 100 palka sharowanego pewnie na 6 haha hail string hail hasajjaj i hail ich szare mydelko :)
|
kto wam powiedzial ze jest po wojnie?
ja sobie tez moge na forum napisac ze wygralismy wojne ;D |
Ja powiedzialem.
|
Krisu jak Pan Kidler tak powiedzial to tak jest.
Moze powiesz nam dlaczego jest koniec? |
Cytuj:
Zapomniales dopisac Hail Natalka!! |
Bo jestescie ciency jak majonez. Pozatym jakbyscie zaczeli znacznie wygrywac to NS dostanie prezent.
|
prezent o.O w postacni doneq i kidlera.. ?? aww no bliz no keal mi oki?
|
Aaaahaaa :):):baby::(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No co to ja tam :( co to kidler i doneq tam :( aww nic ;/
|
Cytuj:
Tak w ogóle po rodzicach jadą tylko "zakompleksione dzieciaki" ;) widocznie jesteś taką osobą, ale na to Ci już nic nie poradze :D PITY FOR YOUR PARENTS pozdro "stringu" |
Dlatego nic wam nie robilem bo chce zeby ta wojna zostala wygrana przez jedna ze stron w uczciwy sposob chodz mialem kilka passow do old members fagu.
I nawet dzis wygraliscie. oOoOOoOoooVOVO I nie prowokuj znowu Koajak. |
No wygralismy. Na mnie passow napewno nie miales :D:D
|
Mialem na old membersow. Takich naprawde old ale tych co sa aktywni po dzis dzien.
|
Ja old nie jestem to hujnia :D
|
Kidler zrokujesz mnie ;> :p
|
Inmates/Aftermath (28)
[CHAR]Anka Adusianka[/CHAR] [CHAR]Danfos[/CHAR] [CHAR]Dubikiss[/CHAR] [CHAR]Lesik[/CHAR] Math Cone Myshka Therrax Tilari Cromak Gruzin bro'war Linglifer Mooro Lord Riptur Hefii Vladislavus Dragulia Nibbrott the Knight Kittybong Bulldog fool Eldero Tashfael Jagiellon Kojak Firefighter Shorkh Solidbaka Tahus Marien Burning Goku Rocicv Mamilup math archer NS/CC (32) Armand Hardbone Morixar Julia Deathblade Argiros Beldare Civlar Corey Johnson Eillod Iros jaba Johawn Mage Jon Mixor Korkeror Skuriz Vichy Nouveay 2x Cervik Darkness Sixis Elverion Guide Imus Ziom Ryan Ice Tibioholikus Dolkia Saori Mia Skywalker Bits Speed'Mono Sucio Zarok Kryn Zekiv 2x Druid Karolka Xalaina Colo Rogat Wollt pewnie jeszcze nie wszyscy http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=124335 |
cam/rec??????]]
edit :jest, cromak was u first?xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
To po kolei:
@Elom Tak, wiem to z wlasnych doswiadczen, akurat nagrywalem Twoich rodzicow pod prysznicem. @Natalka tibii* No wiesz, noobskie jest to, jak napiszę cos o Tobie/kimś, a Ty obracasz to we mnie :) Swiadczy o braku myslenia. Hail pro uber cs nuper @Chomiczek Like above. @Sykus w ogóle* Jak nie potrafisz zapamietac 5-literowego wyrazu to dalej Ci tlumaczyl nie bede. @Russ'el Twoj stary to nie pali, a zostal przez ssmanów spalony w obozie ;-) Mówisz, że Sting ma żarciki na mordzie? Popatrz na swoją - jeden wielki, pierdolony i niesmieszny żart. Spalony i wymyslony przez jakiegos pazia bez humoru. |
@up
Widzisz mnie chociaż stać na prysznić twoi rodzice anale i orale uprawiają w śmietinku ;)) Ty tępa parówo. ; ** A tak po za tym wyjdz zamknij drzwi i nie wracaj ; * |
Cytuj:
PS. a ty co eloma starych nagrywasz? zazdroscisz im ze oni moga a ty niemasz z kim (zreszta nie ma co sie dziwic) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dziecko 15 letnie, ktore juz ma w ryj :o Witaj Szkolo :cup:
|
Cytuj:
sorki za spam pozdrawiam |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:55. |
|