Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Elysia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=205)
-   -   Nowa "lepsza" Elysia?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=147915)

LovePA 13-09-2009 23:20

^ albo przyjeżdza się zwiedzać albo na*******ać, jedno drugie wyklucza kolego.

mało wiesz jeszcze joł a się sadzisz do policji :(

Ketoprom_Torg 14-09-2009 00:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lukasz'92 (Post 2646885)
ketoprom, mowisz, ze sie starasz byc na kazdym meczu Floty i nadal lubisz policje? a nie denerwuje cie jak np. policja proboje nie dopuscic do wyjazdu albo do wpuszczenia na stadion? albo kiedy to policja decyduje ktoredy jedziesz, kiedy sie zatrzymasz i zabroni ci zostac w miescie gosci np. pozwiedzac?

Powiem ci tak nawet na wyjeździe policja nie sprawia nam problemu żeby isć do pubu i wypić piwko a potem SPOKOJNIE wrócić na peron w burdy nigdy się nie angażuje bo niby morda nie szklanka nie zbije się ale mimo wszystko boli :d
U nas tym bardziej...

OB rox!
Zawdzieczacie mi 2 fragi xD!

@Edit
Sep 14 2009, 01:20:45 CEST Killed at Level 150 by Mental Theo, Pablo Rogdrigues and Timmiie.

01:11 Ketoprom Torg [149]: one question why?
01:11 Mental Theo [204]: dont want u as high lvl
01:11 Mental Theo [204]: go help firek in war

I pozdro.

Decade 14-09-2009 02:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lukasz'92 (Post 2646885)
o chuj ci decade chodzi z tymi niewinnymi ludzmi to ja nie wiem, ale widocznie media ci w glowie pomieszaly.

ketoprom, mowisz, ze sie starasz byc na kazdym meczu Floty i nadal lubisz policje? a nie denerwuje cie jak np. policja proboje nie dopuscic do wyjazdu albo do wpuszczenia na stadion? albo kiedy to policja decyduje ktoredy jedziesz, kiedy sie zatrzymasz i zabroni ci zostac w miescie gosci np. pozwiedzac?

dobra tam, z tym jednym macie racje, nie bede sie z wami klocil. wszyscy adhd, ktorych tak doprowadzalem do szalu moga odetchnac z ulga( o ile jeszcze nie wyskoczyli z mojego powodu przez okno :D)

jasne jasne. televizji nie ogladam. mialem taka akcje ze dostalem wpierdol za przechodzenie wieczorem przez osiedle, po prostu za sama obecnosc. Psy powinny rozganiac takie grupki, bo gdyby byli we trzech a nie w 20 to by nawet nie wystartowali. a to ze w moim miasteczku policja boi sie tej "szalonej" mlodziezy to juz inna sprawa i nawet pojawienie sie na komisariacie ze zlamanym nosem nie spowodowalo interwencji strozow prawa. natomiast w innym miasteczku gdzie policja jest aktywna i wylapuje takich cwaniaczkow, tak jak to mowisz "prują sie do was", do takich akcji jak ta powyzej dochodzi rzadziej. mam rowniez kuzynów ultrasów z duuuzego miaaasta i wiem ze oni sie do bicia nie zabieraja dopoki nie maja 4 x wiecej ludzi niz przeciwnicy, a są tak samo JP i CHWDP i huj wie co jeszcze jak ty.
jednym slowem wy*******aj stad pod swoj szary blok, kolegom sie pozwierzaj jak to zle na swiecie.

Eneris 14-09-2009 08:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ketoprom_Torg (Post 2647170)
Powiem ci tak nawet na wyjeździe policja nie sprawia nam problemu żeby isć do pubu i wypić piwko a potem SPOKOJNIE wrócić na peron w burdy nigdy się nie angażuje bo niby morda nie szklanka nie zbije się ale mimo wszystko boli :d
U nas tym bardziej...

OB rox!
Zawdzieczacie mi 2 fragi xD!

@Edit
Sep 14 2009, 01:20:45 CEST Killed at Level 150 by Mental Theo, Pablo Rogdrigues and Timmiie.

01:11 Ketoprom Torg [149]: one question why?
01:11 Mental Theo [204]: dont want u as high lvl
01:11 Mental Theo [204]: go help firek in war

I pozdro.

albo mi sie wydaje albo Tigersy tej wojny nie wygrają :)

Dr3xton 14-09-2009 14:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eneris (Post 2647222)
albo mi sie wydaje albo Tigersy tej wojny nie wygrają :)

Jezeli nie wprowadza tego systemu pvp to ta wojna nigdy sie nie skonczy ; D

LaresCotton 14-09-2009 16:04

no zebyscie jeszcze expili wszyscy ;p

Decade 14-09-2009 17:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr3xton (Post 2647288)

Niech sie nie konczy, ja tez sie chce na nią jeszcze zalapac :>>

Eneris 14-09-2009 21:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr3xton (Post 2647288)

nie mówie o systemie pvp tylko o pomocy z niebios

15-5 ??

Shanloth92 14-09-2009 22:54

Cytuj:

mialem taka akcje ze dostalem wpierdol za przechodzenie wieczorem przez osiedle, po prostu za sama obecnosc.
tak juz jest, zawsze znajda sie na osiedlu takie sieroty, ktorzy sa gnebieni az sie wyprowadza i akurat wypadlo na ciebie

Cytuj:

mam rowniez kuzynów ultrasów z duuuzego miaaasta i wiem ze oni sie do bicia nie zabieraja dopoki nie maja 4 x wiecej ludzi niz przeciwnicy
sa dwie opcje :
- twoj kuzyn ma 15 lat
- albo poprostu twoja druzyna ma taka ekipe (co nie znaczy, ze wszystkie sa takie same)

Decade 14-09-2009 23:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shanloth92 (Post 2647627)
tak juz jest, zawsze znajda sie na osiedlu takie sieroty, ktorzy sa gnebieni az sie wyprowadza i akurat wypadlo na ciebie

sa dwie opcje :
- twoj kuzyn ma 15 lat
- albo poprostu twoja druzyna ma taka ekipe (co nie znaczy, ze wszystkie sa takie same)

a ty ile jestes starszy od mojego kuzyna?
nie mieszkam i nie mieszkalem tam gdzie mi najebali, mialem szczescie nie urodzic sie na zadnym z polskich osiedli
kuzyn ma 16 lat, ten lukasz caly ma tez 15-16 dlatego taki przyklad padł przeczytaj 2 strony wstecz i dopiero graj mądrego

Shanloth92 15-09-2009 04:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Decade (Post 2647648)
nie mieszkam i nie mieszkalem tam gdzie mi najebali, mialem szczescie nie urodzic sie na zadnym z polskich osiedli
kuzyn ma 16 lat, ten lukasz caly ma tez 15-16 dlatego taki przyklad padł przeczytaj 2 strony wstecz i dopiero graj mądrego

no taka roznica, ze ja nie udaje jakiegos ultrasa

dlaczego mowisz, ze miales szczescie nie urodzic sie na polskim osiedlu ?

Kafes 15-09-2009 14:58

moze sie urodzil w stodole

LovePA 15-09-2009 15:37

co chcecie, na wsi jest teraz git, te dopłaty nie dopłaty xD

a tobie Shan dziękujemy za adekwatny do dyskusji komentarz, zapraszamy ponownie za kolejny rok :)

Eneris 15-09-2009 19:27

ty ultras z łysą głową i JP na czole jak żeś taki mocny to ile policjantów zabiłeś w quescie Killing the name of?

Pan Jordi 15-09-2009 23:32

Chada - Dramat (Gościnnie Pih)

pozytywnie mnie zaskoczyło

Decade 16-09-2009 10:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LovePA (Post 2647873)
co chcecie, na wsi jest teraz git, te dopłaty nie dopłaty xD

a tobie Shan dziękujemy za adekwatny do dyskusji komentarz, zapraszamy ponownie za kolejny rok :)

Na wsi jest git, ale na zadne doplaty nie licz. jakby byly to bym mial free pacce do konca zycia ;ppp. zeby brac kase z unii trzeba sie utrzymywac z rolnictwa a nie z uczciwej pracy. ja jestem zadowolony ze swego miejsca zamieszkania - jak mi cos trzeba to nie problem do Lublina pojechac, a tak nie musze sie cisnac w spalinach w małym bloku otoczony milionem innych ludzi mieszkajacych na tym samym kilometrze kwadratowym co ja :PPP
wiecej intymnosci jest ze tak powiem w wiosce.

Al'Bundy 16-09-2009 16:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Decade (Post 2648378)
Na wsi jest git, ale na zadne doplaty nie licz. jakby byly to bym mial free pacce do konca zycia ;ppp. zeby brac kase z unii trzeba sie utrzymywac z rolnictwa a nie z uczciwej pracy. ja jestem zadowolony ze swego miejsca zamieszkania - jak mi cos trzeba to nie problem do Lublina pojechac, a tak nie musze sie cisnac w spalinach w małym bloku otoczony milionem innych ludzi mieszkajacych na tym samym kilometrze kwadratowym co ja :PPP
wiecej intymnosci jest ze tak powiem w wiosce.

mowisz tak jakby uprawianie roli nie bylo uczciwa praca i dlatego sa doplaty z unii

LovePA 16-09-2009 21:08

moim zdaniem jak ktoś jest rolnikiem to nie jest robotnikiem i w drugą stronę.
Denerwuje mnie to że rolnicy robią na polu, dostają dopłaty i dodatkowo zajmują miejsca pracy w miastach... :(

poza tym lubię wieś i chętnie jeżdżę na weekendy tamże

ELaro 16-09-2009 21:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Decade (Post 2647648)

na jakiej dzielnicy Ci najebali?xD

tak w ogole skad ty jestes?:p

Eneris 17-09-2009 03:59

03:27 Hakiv [183]: nie wiedzialem
03:27 Hakiv [183]: ze wy tacy odwazni bez Niklasa
03:27 Reatlia [186]: to nie odwaga
03:27 Reatlia [186]: to alkohol

selena ftw :))

boże juz o Rolnikach gadacie co będzie następne polityka?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:38.