![]() |
|
Nom ja chyba se pogram na sypherze. Kosti kiedy wejdziesz na otsa? bys rzucil troche kasy xd jak cos moj nick Destro
|
@up
mówiłeś żeby wbić na tego kaczooha :P to mam już 200knh i Kamykhoz z Silvy ma 170lv chyba :] .. tylko że tu ciężko sie gra.. bo kurway biją :| ale ZERO lagów itp. od ponad tygodnia nic :]. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No coś ty xD, grałem tam 2 dni chyba to pamietam xD, ogólnie to juz w tibie nie gram;p
|
Noob jesteś i tyle. Jak ja przestałem grać w Tibię to po prostu wróciłem na rookstayera i noobem nie jestem, a ty jesteś. ~.~
|
Do tych co grają na sypherze:
Chce ktoś kupić glacier set,lighting headband ,magma monocle lub magma boots? (bo kasy trochę potrzebuje xD bo nawet na blessy mnie nie stać xD) |
@Mazo
Tak tylko zaproponowałem ,a na sypherze gra więcej ludzi wiec wole tam grac. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Po chuj ściemniasz?^.- |
Cytuj:
2.Widocznie kolesiowi pilnie brakowało "glacier robe" do dekoracji albo coś a kasy miał dużo i chciał szybko kupić |
Cytuj:
btw Zmien podpis bo bede musial cie zniszczyc... :( |
Chcesz być fajny?
|
jakby ktos chcial sie wzbogacic w swiecie tibijskim xD
http://allegro.pl/show_item.php?item=433956540 1 pakiet=100k za 30zl, mniejszych ilosci nie sprzedam. ktos chetny to gg6679088 ;) |
A właściwie to przydałoby mi się coś kaski do pk i odrabiania lvla na Sharlii (no bo mi się nudzi czasem na tym rooku, więc się bawię), więc może się skuszę... :X
@edit A może nawet pobocę nowego chara kiedy mi stamina na tym będzie rosła... |
Ey ja mogę sprzedać 200 k za 50 zł na allegro jakbyś chciał.
|
On kradnie. Kupujcie od lukiego xD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pewnie sie rozmyślił przez twoje "mądre słowa" i stracił niezłą okazje. heh |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:55. |
|