![]() |
|
Dobry pomysl z tymi fasolami ;o prawie jak harry potter <lol2>
Kasztan podalem twoj mail jak sie rejestrowalem :p np xd |
thx wszystkim.. juz 40 :>
15:49 Jontalus [8]: gdzie ten szalik??15:49 Savik of Heaven [39]: tam gdzie jest narysowany naszynik |
FART FART FART
Ide se z kopalni i... widze dead humana otwieram i: vampire potem otwiera bp i tempest Sell vampier shield and tempest rod 17:14 You advanced from Level 36 to Level 37. |
@Up
Gratz Ile za vampke? A ja jak zawsze wracam na Silvere, chociaz wcale z niewj nie odszedlem oO |
18:24 You advanced from Level 70 to Level 71.^.^
Potem dam ss'a bo musze konczyc;P. Btw. moze dzis pacc bedzie^^ |
@adrius
Że też mi się nigdy tak nie poszczęści eh. szkoda. GZ lvl :D Niedość że nie mam takiego farta :P to jeszcze mam straszne lagi ;/ Edit : Raz mi się poszczęściło, meduza shield w dedzie :P |
@Luki007
Gratz up lvl, zwlaszcza ze bez pacca (szkoda ze cie ojeb.....ł) ale coz.... trzeba zadawac sie z odpowiednimi osobami :) Pozdrawiam all |
16:07 You advanced from Level 65 to Level 66.:cup: :evul: :evul:
|
tyle powiem...20:53 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Pulpet rozprowacz. He was killed by a carniphila.:/ n/c nie chcialo uhnac, combo i leze 200k w tył juz mi sie nie chce grac.. ide na druida |
@Vegeta Gratz(zaloguj sie na tibie),
@Lenidas dzieki Pacc powinien dojsc, problem byl z tym ze on wpisywal mi Male a ja mam w recu Female... Mam nadzieje ze dojdzie ten pacc bo juz nieda sie na tym facc expic same noobyX( :Edit: Przykro mi Pulpet:// |
21:43 Mendolina [20]: sell Druid 26lvl 29mlvl good rune maker soul 100 msg me fast
I on mówi, że nie jest noobem? :XXX |
Cytuj:
paraliz rox muahahah.... szkoda :[ |
Cytuj:
|
Cytuj:
z 1 miech temu no moze 2 gadalem z toba na tym charze >.< |
@up
To na pewno nie gadałeś ze mną ;] |
Cytuj:
|
@Ho'lu
No co ty! Mendolin a noobem?! No co ty gadasz... @pulpet Znam te gowna o imieniu Carniphila czy jakos tak.. I tak masz farta ze na The Tiquandas Revenge nie trafiles ;p Odrobisz dont worry ;/ Sell Golden Arm, Blue Robe, Knight Arm, Fire Sword. Buy Crown Legs, 5 Pirate Dolls, Vamire Shield, Hat of the mad. |
Widzieliscie?
Oxy dedki "kasuje" :p |
Ale exp znalazłem xDD waste jak chuj ale za to 36% wbite w 14 minut ; DD :evul: :evul: :evul: :evul:
|
Witam all! I'm back. Jestem juz spowrotem w norway i znowu bede gierzyl w tibie ;> Jak narazie przywital mnie hydra hunt(max waste, 0 loot) i zamocne lagi :P wiec zbyt dobrze sie nie zapowiada.. A ci Ho'lu gratuluje lvla ale z drugiej strony juz slyszalem o kilku osobach ktore maja u ciebie hunta -.- mam nadzieje ze nie bedzie z toba tak jak kiedys -.-
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:26. |
|