![]() |
|
Cytuj:
A teraz łatwiejsze i wyróżnione, specjalnie dla ciebie. Z tego co mi się wydaje, to jesteśmy tu dłużej niż ty, zwłaszcza na podforum Rookgaardu, więc nie uwierzylibyśmy w to. I to była ironia. Rozumiesz? |
Dobra, skończcie już. Kwestia znikania Ghoula jest zamknięta, dopóki ktoś nie poda wiarygodnego dowodu.
@down Prosiłem o coś. |
Cytuj:
|
@up nie pogrążaj się jeszcze bardziej...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Zakończmy rozmowę o ghulu (albo bardziej nabijanie się z .N3pt3r.). Po prostu nie reagujmy na niego...
|
;)
Mino maga da się pokonać nawet z tymi skillami co na Rooku.
Jeśli ktoś by tam wszedł to wystarczyło by wykorzystać otoczenie.;) |
Cytuj:
@.N3pt3r. Proszę cię .... nie błaźń się więcej <ort :D> |
Bylo Juz Trabiane, Ze Ghoul Kiedys Pilnowal Katana Rooma! Odczepcie Sie Od Biedaka!
|
Cytuj:
@.N3pter. Zmień ten numer GG bo mnie denerwują użytkownicy piszący w twojej sprawie... -.- |
Kiedy ty w końcu zrozumiesz że robisz z siebie debila? ............
@topic Olać wersję ze "Znikniętym Ghoulem"... Ściema na maksa |
widze, ze na tym forum to potraficie sie tylko wyzywac. weszlam tu zeby sie czegos dowiedziec o grze a nie uczyc sie nowych wyzwisk ;/ rezygnuje nara!X(
|
Cytuj:
|
Zgadzam się, ale czego 10 latek się może tu nauczyć?
Osobiście nie pochwalam tej gry.... Więc Koniec kłótni panowie. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Niee w Żadnym wypadku... tylko poprostu uczęszcza tutaj dużo 10 latków którzy "cfaniakują" a potem piszczą że forum do dupy..
Nie czuj się obrażony/na |
Nie 10-latków tylko po prostu nie wychowanych albo nie do uczonych 13-16 latków... niestety.
A ja mam o 1 rok więcej i należę do tych nie umiejących sie zachować ;) Sry za spam Pozdro. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:22. |
|