![]() |
|
Imargam lamisz lamisz chłopcze ]:-> :D :D
|
Cytuj:
|
@up
Popisałe¶ się swoim poziomem IQ :) |
Cytuj:
|
Najazd piratów był na Furorze. Niestety bossy się nie pojawiły:(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
zalosne, sorry ;) to, ze nie umiesz normalnie odpowiedziec, tylko dopieprzyc, w dodatku slabym ;/ textem jest zalosne ;/ |
Dzi¶ Pits of Inferno.
Ciekawy jestem jak to bedzie wygl±dało i czy Dusk~ sprostaja zadaniu. Podobno duzo osob idzie. |
O której maj± i¶ć ??
|
Cytuj:
o 22 bo mniej osob na servie i wolniejszy resp monsterow;) |
Wydaje mi sie moga miec problemy.. Filmiki pokazuja nam ze nawet 200lv na tym quescie moze w 1 sec miec red.. a oni nie maja 200 knighta.. Jednak licze ze sie uda, powodzenia!:)
|
Cytuj:
|
Czas zalezy od tego jaka taktyke obiora i jak zgrani beda.
Moze i 200 lv najta nie maja ale np Spaaw 194 Fenix 160~ Magrami i MOczykij 150~ Moze uda im sie brak takiego najta nadrobic sila sorców |
='(
Na forum Imargam pisał ze idzie z nimi xD
btw. Niedawno jeszcze do czytania bylo ze 4-7 page a teraz? Teraz po 5, 6 postów chłopaki co sie dzieje? =((( |
Cytuj:
|
Wiecie moze czy poszli na te PoI :P ?
|
Sam quest nie jest problemem gorzej jak Vision wpadnie
|
Cytuj:
Pierwszy i ostatni raz odpowiadam na takie pytanie. Quest zacznie sie o 22. Wydaje mi sie jednak ze quest bedzie ciezszy niz ewentualny najazd Vision. |
Mysle ze napewno jesli pojda na ten quest to w tym temacie, w krotkim czasie pojawi sie o kilkanascie stron wiecej ;D
|
Witam
Czy moglby ktos mi powiedziec co ostatnimi czsy dzieje sie na Furorze? Gdzie nie wyjde (czy to na ghostland,czy na d guardy) wszedzie roi sie od PK 50+ lvl.Nie wiem czy to jakas wojna czy co ale pamietam jak parenascie dni temu mozna bylo spokojne sie przejsc na ghostland (zazwyczaj nie bylo tam nikogo powyzej 30 lvl) a teraz to jest to normalnie masakra!!! Ostatnio to nawet taifuna widzialem przed depo w Carlin. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:16. |
|