![]() |
|
Cytuj:
|
@Sam
Oczywiscie, jestem z siebie dumny, jako kolo napedowe flejmu o School Days ; ) |
@Gro
Jak ty jesteś koło napędowe to ja jestem wał korbowy. W każdym razie bez nas nie ma flejmu o SD. @Milano8 Cicho, Illyo ty jedna. Niee!! To ja jestem dumny że to beze mnie nie będzie flejma o SD. Tak właściwie to tylko ja i Gro nakręcaliśmy tego flejma... Nipah~! Corgar Frizz |
@Corgar
No to mamy juz prawie caly uklad napedowy! Kolo i wal! A Milano tez mi poniekad przypomina Illye, pewnie dlatego go nie lubie :< |
Cytuj:
A obejrzeć klasyk, w dodatku trzymający naprawdę wysoki poziom to trzeba zrobić jak najszybciej xD |
Cytuj:
|
Biorę przeciwmgielne! ^O^
|
A pedałem nikt nie chce być? :/ Bo Corgar niestety zajal juz inna pozycje.
@Topic W planach na weekend mam dokonczenie Azumangi i zaczecie 1 serii GiTSa ^^ |
do ilyi mi daleko bo on chyba wklejal duzo obrazkow, ale dzieki za komplementy ze porownujecie mnie do mego bozyszcza ilyyi czy jak sie tam pisze...
Do 4 daleko czyli jeszcze pare odcinkow wybielacza obejrze ;s |
Akurat obrazki Illyi zwykle mi się podobały....
@Gro Ja ci łepek za tego pedała chyba ukręce..... Nipah~! Corgar Frizz |
@Corgar
Tak, obrazki byly ok. P.S. ,,l,, |
Cytuj:
Głowe mu w łańcuch wkrę... Dobra, dobra, nic nie mówiłem :> |
wiem! Kuma przejmie twoją role pedała (u roweru) Frizz! ok ? : 3
ja biorę Gaz |
To ja biorę role rowerzysty :)
|
Dobra, to ja zostaje kierowcą. Gdzie rosnie najblizsze drzewo?
|
Cytuj:
|
http://www.youtube.com/watch?v=xiTx7...eature=related całkiem ciekawie się zapowiada.
|
A ja mogę być n2o!!
|
Cytuj:
|
@Naruto
Ukryty tekst:
|
@Azu~
Ja bym niczego lepszego niz pierwszy Live Action po tym trailerze nie oczekiwal ;) |
ciekawe jaki scenariusz bedzie...
|
Ja chce tlumaczenie od fushigi subs clannadu !!!!!!!!!
|
Cytuj:
|
Ja już obejrzałem clannada. I tak mi sie widzi, że
Ukryty tekst:
|
ja tez juz bym dawno obejrzał tego clannad po eng na veoh.com ale tam jest tak beznadziejna wersja, tak dźwięk ścina, taka tego jest słaba jakość ze nawet ze to clannad jest to nie chce mi się tego psuć. A to dosyć ważny ostatni odcinek!.
|
@up
To sciagnij z mininovy. Mi torrent lecial 8 minut. Cala serie zreszta z tamtad sciagalem. |
no i właśnie w tym jest problem, bo ja mam stamtąd tak beznadziejny transfer ze szybciej obejrzę online odcinek który będzie za tydzień niż ten =/
|
Omg, czemu wy nigdy nie szukacie....
Kołbasiu drogi masz na 1. stronie linki do stron.... Tutaj masz wszystko na megauploadzie http://getfansub.com/wiki/Clannad_After_Story i http://getfansub.com/wiki/Clannad_After_Story Nipah~! Corgar Frizz |
@Eerion - klasyk wiem, jest jeszcze kilka innych pozycji starych za które miałem się zabrać, ale obecnie losowo oglądam anime z Want to watch.
Teraz trafiłem na Koihime Musou - 3 anime z rzędu ecchi (4 ep. done) Potem mam kolejne 3 losowe pozycje: - Kite Liberator - Shigofumi - Nabari no Ou |
Corgar to nie tak ze mi sie szukac nie chce. Ostatnio moj transfer tak slabo dziala ze nie mam innej mozliwosci zeby sciagac. Zostaje tylko online. A ze najlepiej(moim zdaniem) tlumaczy fushigisubs to czekam az na clannad.wbijam.pl sie ukaze =P
|
A nie wolicie SS-eclipse?
Wg mnie jeszcze lepsze tlumaczenia ;) BTW. Jestem juz na 8 ep clannada after story :> |
Hai gaiz! byłem na spotkaniu po-ecchiconowym dziś i takie pytanko XD
kiedy all sie spotykamy? all wbijać od wawy pójdziemy do Wieżycy na piwo i będzie Kur. zaj. XDDDD *wciąz nakręcony* |
Najpierw to może poczekaj do 18-stki :D
|
Cytuj:
|
w Wiezycy 14 latek potrafi kupic piwo : p wiec tu już widac próg od kiedy mozna pic : p
|
A nie można bliżej Poznania? Poza tym nie pije piwa :P
|
nie bo mnie z Białego blizej do wawy niz do poznania xD
eerion jak ty tez sie wybierasz to weź dejma z soba xD |
@azur
ja też ale zawsze można zacząć nawet okazjonalne! XD i do wawy są tanie bilety pociągowe |
;) I'm in, anytime.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:54. |
|